Fotbaliștii craioveni Zvonimir Kozulj si Elvir Koljic, după Universitatea Craiova - U Cluj 2-2 / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Antrenorul din România care-l critică pe Mihai Rotaru pentru alegerile făcute pentru banca Universității Craiova

articol scris de Digi Sport
10.02.2024, 14:19
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 2-2, în etapa 25 din SuperLiga, iar oltenii au făcut un nou pas greșit în lupta pentru campionat.

Gruparea din Bănie se află în acest moment la 13 puncte de liderul FCSB, iar Mihai Rotaru, principalul factor de decizie din interiorul clubului, este arătat cu degetul.

Ionuț Chirilă susține că Mihai Rotaru nu a știut să aleagă antrenorii potriviți pentru Craiova

Ionuț Chirilă, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal, a explicat unde a greșit omul de afaceri care finanțează echipa din Craiova. Concret, Chirilă spune că Rotaru nu a știut cum să aleagă antrenorii de pe banca oltenilor, și nu se referă doar la Ivaylo Petev, ci și la predecesorii săi.

”Toată lumea se întreabă cum o echipă, despre care se spune că este cel mai bine organizată din punct de vedere administrativ din campionatul românesc, care are jucători importanți, aduși pe sume importante, cu condiții de pregătire de nivel occidental, nu poate să-și îndeplinească obiectivul.

Asta pentru că Mihai Rotaru trebuie să se gândească la criteriile pentru care a numit managerii tehnici de-a lungul timpului.

Pentru că apanajul managerului tehnic este acela de a crea forța colectivă, lucru care lipsește cu desăvârșire Craiovei”, a spus Chirilă, la Digi Sport.

Citește și: "M-am bătut în vestiar cu Chipciu”. Dan Nistor a revenit cu declarații și a lămurit situația

”Craiova e doar un conglomerat de valori individuale”

Ionuț Chirilă a mai spus cum arată de fapt Universitatea Craiova azi și de ce echipa nu are forța pentru a se bate pentru cununa cu lauri.

”Acolo (n.r. - la Universitatea Craiova) e doar un conglomerat de valori individuale, cu realizări instinctuale, sporadice, iar acest fapt nu poate da continuitate unei echipe care vrea să câștige titlul de campioană a României.

Aici trebuie să se gândească el (n.r. - Mihai Rotaru), pentru că el este factorul de decizie.

Mi se pare că are niște șabloane din care nu iese și, din păcate, se vede asta în jocul echipei. Nu de azi, nu de ieri, ci de ani întregi”, a mai spus Chirilă, la Digi Sport.

VIDEO cu Ionuț Chirilă despre Mihai Rotaru

VIDEO cu rezumatul partidei Universitatea Craiova - U Cluj 2-2

Etichete: ionut chirila , mihai rotaru , universitatea craiova - u cluj 2-2 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mircea Lucescu l-a sunat pe Daniel Pancu, după scandalul din Giulești. Ce a făcut în primele 15 minute ale discuției

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

Exclusiv Dinu Gheorghe a revenit în direct: cum l-a numit pe Dan Șucu

Dan Șucu, decizie finală în cazul lui Marius Șumudică! ”Toate șansele de pe pământ”

Citeşte şi

Exclusiv Ionuț Chirilă, ”dat pe spate” de o fază din Cipru - România: ”De America de Sud, de Boca Juniors”

Exclusiv Întrebat despre Rapid, Ionuț Chirilă a avut o reacție neașteptată și a atacat un antrenor: ”Nu avea ce să caute”

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”