Andrei Prepeliță / Foto: Sport Pictures

Andrei Prepeliță a dezvăluit totul, după ce Gloria Buzău a reușit ”remontada” la Iași: ”Am avut un discurs dur!”

articol scris de Digi Sport
27.07.2024, 21:36
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Gloria Buzău a obținut o victorie importantă împotriva celor de la Poli Iași, scor 2-1, într-un meci din etapa a treia a SuperLigii României.

Ieșenii au deschis scorul prin Alin Roman și puteau duce scorul la 2-0 în minutul 45+6, însă același Roman a ratat de la punctul cu var.

La chiar ultima fază a primei reprize, Ricardo Matos a înscris spectaculos, din foarfecă, iar cele două au intrat la egalitate la cabine, scor 1-1. Ulterior, portughezul a mai punctat o dată în repriza secundă și a obținut toate cele trei puncte pentru Gloria Buzău.

Andrei Prepeliță: ”La pauză am avut un discurs mai dur. Nu-mi plac jucătorii care se complac”

Antrenorul Gloriei Buzău a fost prezent la flash-interviu, iar acesta a ținut să-și felicite băieții pentru atitudinea de care au dat dovadă în repriza secundă.

Această schimbare a venit după discursul ”dur” pe care Andrei Prepeliță l-a ținut la pauză, așa cum a dezvăluit însuși ”principalul” echipei din Buzău.

”În prima repriză Poli Iași nu prea ne-a pus probleme. Fotbalul e plin de momente, iar noi am greșit în două rânduri. Greșelile respective puteau să ne coste.

L-am felicitat pe Alex (n.r-Alex Greab, portarul Gloriei Buzău) pentru penalty-ul apărat, dar asta se întâmplă la câteva meciuri. I-am spus că trebuia să iasă pe centrarea de la primul gol.

Am avut și noroc cu golul venit pe finalul primei reprize, iar la pauză am avut un discurs mai dur. Nu-mi plac jucătorii care se complac. A doua repriză mi-a plăcut, am jucat mai dezinvolt, puteam să mai marcăm, a fost ok.

Noi suntem o echipă nou-promovată, dar dacă aduni meciurile lor în prima ligă ei sunt jucători cu experiență, nu trebuie să avem teamă.

Se poate întâmpla orice dacă nu gestionezi bine momentele. Muncim, suntem o echipă cu mulți jucători noi”, a declarat Andrei Prepeliță.

VIDEO cu rezumatul meciului Poli Iași - Gloria Buzău 1-2

Etichete: poli iasi , gloria buzau , andrei prepelita , poli iasi - gloria buzau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Fotografia folosită de familia regală britanică pentru a-i ura duminică la mulţi ani prinţului Harry a fost decupată dintr-o imagine în care ducele de Sussex apărea alături de soția sa, Meghan Markle. Detaliul nu a trecut neobservat în presa britanică, relatează News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

Foto Cum a fost surprins Dan Șucu, după ce Rapid a suferit prima înfrângere sub comanda lui Șumudică

Marius Șumudică nu s-a ferit de cuvinte, după 0-2 cu ”U” Cluj: ”Așa ceva nu se poate! Nu pot să accept”

Citeşte şi

Sorin Cârțu ”a explodat”, după Poli Iași - Universitatea Craiova 2-0: ”Măcar să avem orgoliu”

Foto Alex Mitriță a răbufnit, după ce a ratat un penalty și Universitatea Craiova a pierdut cu Poli Iași

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit