Alexandru Băluță / Foto: Profimedia

Video Exclusiv "Am rămas fără cuvinte!" Mihai Rotaru nu s-a mai abținut și a dezvăluit culisele negocierilor cu Alexandru Băluță

articol scris de Digi Sport
13.06.2023, 20:12
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Alexandru Băluță (29 de ani) este primul fotbalist transferat de FCSB în perioada de mercato a verii

Mijlocașul era liber de contract, întrucât maghiarii de la Pușkaș n-au vrut să-i ofere o nouă înțelegere. În cursa pentru Băluță s-a aflat și Universitatea Craiova, club pentru care a mai evoluat în perioada 2014-2018. 

Mihai Rotaru a spus lucrurilor pe nume! Culisele transferului ratat al lui Alexandru Băluță

Totuși, Băluță a ales să semneze cu FCSB, deși a fost contactat și de fosta sa echipă. Total surprins de decizia fotbalistului, Mihai Rotaru a decis să dezvăluie negocierile cu acesta. 

"E crescut de noi, iubit în Craiova, respectat, cel puțin până ieri. Înainte să vorbim cu Mitriță, i-am făcut oferta lui Băluță. Mi-a spus că e jucător liber de contract și că prima opțiune e să meargă afară. I-am zis că are pe masă o ofertă, e deschisă. Era salariul pe care l-a primit și la FCSB.

Ar fi fost al treilea cel mai bine plătit din România, după Coman și Deac. A spus că o să o ia în considerare. Acum 10 zile m-a sunat și m-a întrebat dacă putem să ne vedem. I-am zis că de miercuri sunt la Craiova. El avea oferta noastră cu 4 săptămâni în urmă.

Mi-a dat mesaj, m-a întrebat când ne vedem, i-am zis să vină la 16:30. M-a rugat să discutăm cu impresarul. I-am zis ’Lasă-mă, ești nebun? Ești copilul nostru, discutăm noi doi’. I-am zis că salariul rămâne acesta, dar i-am spus că e foarte greu să îi dau bani la semnătură.

Lui Mitriță nu i-am dat bani și ar fi fost nedrept să îi dau lui. A fost o discuție care a rămas deschisă. Am discutat cu impresarul, i-am zis că îl vrem pe Alex înapoi și i-am mai spus că cred că ar fi o mișcare bună și pentru el. A rămas că în două zile ne vor da un răspuns, au zis că nu se grăbesc.

Ulterior mi-a spus el că l-a sunat Gigi. Că era vorba tot de salariul ăsta, dar cu niște bani la semnătură. După două zile l-am sunat, nu mi-a răspuns. Seara m-a sunat impresarul. Mi-a spus că ei nu intenționează să semneze ceva mai devreme de o săptămână", a spus Rotaru, la Fotbal Club. 

Universitatea Craiova, refuzată de Alexandru Băluță

De asemenea, Rotaru a mai spus că i-ar fi făcut o ofertă superioară față de FCSB, dacă și fotbalistul și-ar fi dorit acest lucru. 

Aseară, în jurul orei opt, mi-a dat mesaj Băluță. Eram sigur că mă suna să semneze contractul. Mi-a zis că vrea să mă anunțe că a luat hotărârea să meargă la FCSB. Am rămas fară cuvinte!

I-am zis că e o greșeală, dar să îmi explice de ce. Mi-a zis că e decizia lui și nu are de gând să se mai întoarcă. Dacă el s-ar fi dus la FCSB că i se plătea un euro în plus, aș fi înțeles, dar pe aceeași sumă nu am crezut.

El putea să spună 'Vă rog frumos, am nevoie de o sută acum, și ar fi primit-o. Nu e niciun jucător care să fi apelat la mine și să nu fi primit bani", a mai spus Rotaru. 

Etichete: gigi becali , mihai rotaru , alexandru baluta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

L-a refuzat pe Gigi Becali și i-a stabilit prețul de transfer. ”Valorează între 3 și 4 milioane de euro”

Gigi Becali, noi dezvăluiri: ”E o babă la mijloc. Îi dă 1.000 de euro și bagă banii în cont”

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia