Alexandru Chipciu / Foto: Captură @ Digi Sport

Alex Chipciu a venit cu replica, după ultimele declarații ale lui Gigi Becali

articol scris de Digi Sport
17.09.2024, 10:59
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Alexandru Chipciu (35 de ani) a fost integralist în victoria obținută de Universitatea Cluj pe terenul celor de la Rapid, scor 2-0.

Fundașul stânga, convocat la ultima acțiune a ”Tricolorilor”, a avut din nou o evoluție foarte bună și nu le-a dat nicio șansă jucătorilor de bandă dreaptă ale giuleștenilor, fie că a fost vorba despre Claudiu Micovschi sau Rareș Pop.

Veteranul din apărare este unul dintre motivele pentru care formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău ocupă primul loc în clasamentul SuperLigii, cu 21 de puncte adunate în nouă etape.

Alex Chipciu, replică pentru Gigi Becali

Chiar dacă ”Studenții” au cel mai bun start de sezon din istorie, patronul celor de la FCSB nu îi include în lupta pentru titlu, acolo unde consideră că se va duela doar cu Universitatea Craiova și CFR Cluj.

La zona mixtă, întrebat despre afirmațiile lui Gigi Becali, Alex Chipciu a replicat: (n.r. - te deranjează că patronul celor de la FCSB a spus că nu vă vede acolo sus?) Nu, deloc. Mă motivează!”.

Mai mult, fundașul stânga a vorbit și despre forma excelentă pe care o traversează formația clujeană.

”Ne gândim să jucăm un fotbal bun, clar și rezultatele contează. Campionatul e lung, 40 de etape, cu play-off, îți iau și punctele... sperăm să stăm cât mai mult acolo. Am bătut toate echipele, CFR, cu FCSB am făcut egal, am bătut Sepsi, am bătut Dinamo... avem a doua apărare din campionat, lucrurile sunt bune.

Aș spune că sunt temperat în ultimul timp, dar nu poți să fii nici tâmpit, după ce ai bătut toate echipele astea, să spui că vrei să termini pe locul 6. Vrem să terminăm sus acolo, să câștigăm fiecare meci pentru că am demonstrat că putem câștiga pe orice teren. Cam asta e, când credința ta e mare poți să fii mai bun decât ești în realitate, cu siguranță”, a mai declarat Chipciu.

Pentru Universitatea Cluj urmează o partidă cu Universitatea Craiova, programată duminică, 22 septembrie, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1.

VIDEO cu rezumatul partidei Rapid - Universitatea Cluj 0-2:

Declarația lui Gigi Becali

”Am jucat în deplasare cu CFR, e un câștig. Craiova a pierdut. Noi ne batem cu CFR și Craiova la titlu. Am câștigat un punct față de Craiova.

Acum vrei să zic că ne batem cu U Cluj la campionat? Nu vreau să o depășim, după o depășesc și alții. Vreau să rămână în play-off, să rămână și Galați, să rămână și Dinamo. Nu-mi fac probelele, problema mea e Craiova și CFR. Bine, așa zic eu. Nu cred că poate să se bată U Cluj la campionat, nu cred, nu are cum”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Etichete: u cluj , gigi becali , chipciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB riscă să fie depunctată de FRF

Foto Unul dintre cele mai mari stadioane din lume, demolat în câteva secunde. ”Bijuteria” care va fi construită

Adrian Mutu a dat verdictul despre ”pictorul” de la FCSB: ”Nu e genul”

”Am crezut ca arbitrul e Bernardo Silva”. Ce l-a bulversat pe fotbalistul lui Manchester City în meciul cu Inter

Citeşte şi

Reacția sinceră a lui Andrei Ivan despre ofertele primite de la Rapid și FCSB

Gigi Becali, decizie fără precedent la FCSB! Se bagă și la antrenamente: ”Comand de acasă, stau în pat și zic”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi