Albion Rrahmani / Foto: Sport Pictures

Albion Rrahmani a vorbit despre viitorul său

articol scris de Digi Sport
23.06.2024, 17:48
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Rapid București a plecat într-un cantonament din Slovenia în cursul zilei de duminică (23 iunie) pentru a pregăti sezonul viitor al SuperLigii

Giuleștenii vor sta în acest stagiu de pregătire în perioada 23 iunie - 5 iulie, timp în care vor juca și patru meciuri amicale. Printre jucătorii care au făcut deplasarea în Slovenia s-a numărat și Albion Rrahmani (23 de ani), atacantul kosovar care a fost curtat de mai multe echipe importante în ultima vreme, printre acestea Glasgow Rangers. 

Însă, cel puțin pentru moment, vârful care a înscris 19 goluri în 30 de meciuri pentru Rapid a rămas în Grant, întrucât suma oferită de scoțieni pentru Rrahmani nu a fost una care să-l mulțumească pe Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor. 

La plecarea sa în cantonament alături de ceilalți coechipieri, Rrahmani a fost întrebat de jurnaliști despre o eventuală plecare a sa de la Rapid, iar acesta a oferit un răspuns cât se poate de sincer. 

Albion Rrahmani: ”Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă. Nu știu ce se va întâmpla”

Albion Rrahmani a spus că nu se simte afectat de faptul că, cel puțin pentru moment, transferul său la Rangers ”a picat” și că este focusat 100% la ce are de făcut la Rapid, formație cu care se află sub contract până în vara anului 2026. 

De asemenea, vârful kosovar a dezvăluit că are o relație foarte bună cu Neil Lennon (52 de ani), noul tehnician al giuleștenilor. 

”Sunt pregătit, vrem să dăm tot ce avem mai bun în cantonament. Nu am avut o vacanță foarte lungă, însă m-am relaxat. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Am avut o primă interacțiune bună cu Neil Lennon.

Avem așteptări mari de la sezonul viitor, avem o echipă bună. Dacă nu vom mai avea ghinion, cred că putem câștiga un trofeu. Încă sunt aici, vreau să mă pregătesc, concentrarea mea este pe Rapid. Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă, sunt profesionist și dau 100% oriunde sunt”, a spus Rrahmani, la plecarea în cantonament. 

Albion Rrahmani: ”Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla”

Întrebat dacă, totuși, va pleca de la Rapid în această vară, Albion Rrahmani a spus că perioada de transferuri din SuperLiga este deschisă până la începutul lunii septembrie și că orice se poate întâmpla în acest caz. 

Totodată, kosovarul a spus că, dacă va rămâne în Grant și în stagiunea următoare, își va dori să câștige cel puțin un trofeu cu Rapid. 

”Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.

Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor”, a mai spus Rrahmani. 

Printre echipele interesate până acum de Rrahmani se numără Slavia Praga, Werder Bremen și Rangers. Însă, niciuna dintre aceste formații nu a dorit să ofere în schimbul kosovarului 8 milioane de euro (suma cerută de Rapid). Astfel că, cel puțin temporar, Rrahmani va rămâne la Rapid. 

  • 19 goluri și 5 assist-uri a reușit Rrahmani pentru Rapid în sezonul trecut
  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Rrahmani, potrivit Transfermarkt 

Etichete: cantonament , slovenia , rapid bucuresti , albion rrahmani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tragedia în care o familie din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Detaliul care complică ancheta

Apar detalii șocante din ancheta în care o familie din Suceava a murit luni, 1 iulie, în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Deși autobetoniera care a provocat tragedia era în mișcare, tahograful indică altceva, scrie Monitorul de Suceava. Potrivit inspectorilor de la Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava, tahograful era manipulat, iar datele arată că mașina de mare tonaj nu s-ar fi mișcat din loc de sâmbătă, 29 iunie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO

Foto România - Olanda 0-3. Gakpo și Malen au încheiat aventura ”Tricolorilor” la EURO 2024

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

Ianis Hagi, batjocorit de englezi: "Seamănă cu acele doamne!" Cu cine au putut să-l compare pe fotbalistul român

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv E gata! Florinel Coman pleacă de la FCSB! Surpriză uriașă: suma de transfer nu e 5 milioane de euro

Câți spectatori sunt așteptați în Ghencea la FCSB - Corvinul Hunedoara, Supercupa României

Foto Ce nu s-a văzut la TV, la România - Olanda! Cum au acționat stewarzii după ce un copil român a intrat pe teren

Să nu vadă olandezii! Mircea Lucescu, după meciul de la EURO: ”Noi nu am jucat împotriva Olandei”

Citeşte şi

Cum l-a apărat presa portugheză pe Cristiano Ronaldo, după penalty-ul ratat în prelungiri cu Slovenia

Ce a postat Atletico Madrid, după ce Jan Oblak i-a apărat un penalty lui Cristiano Ronaldo la EURO 2024

PEROZGina Pistol, imagini rare în costum de baie. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Ai un farmec aparte”

FILM NOWImagini rare cu Rachel Weisz, în public, într-o zi obișnuită. Soția lui Daniel Craig a afișat o naturalețe radioasă

Transfer extraordinar făcut de Dinamo! Primul danez din istoria clubului vine direct din Bundesliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Surpriză! El ar putea deveni selecționerul echipei naționale, dacă Edi Iordănescu decide să plece de la echipă citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale