Logo FCSB / Foto: Sport Pictures

Ajunge la FCSB în vară, dar riscă să nu joace: ”Îi lipsesc multe”

articol scris de Digi Sport
16.05.2024, 19:02
  • SuperLiga: Petrolul - Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Botoșani, vineri, 21:00, DGS 1

Alexandru Musi (19 ani) va reveni la FCSB în această vară, după ce împrumutul la Petrolul Ploiești se va încheia. 

În această stagiune, atacantul lateral a evoluat în 39 de partide pentru ”Găzari”, timp în care a reușit să marcheze 5 goluri și să ofere 4 pase decisive. 

Laszlo Balint a vorbit despre Alexandru Musi: ”Eu zic că poate fi o opțiune foarte bună pentru FCSB”

Laszlo Balint (45 de ani), actualul antrenor al celor de la Petrolul, a vorbit despre viitorul lui Alexandru Musi. 

Tehnicianul este convins că tânărul fotbalist o poate ajuta pe FCSB, însă a recunoscut că acesta mai are mult de lucrat. 

”(n.r. E pregătit Musi de FCSB?) Eu zic că poate fi o opțiune foarte bună pentru FCSB. E un jucător cu o calitate foarte bună și are o ambiție fantastică să reușească. Cu siguranță va fi un alt nivel la FCSB, merge la o echipă campioană, care va participa în preliminariile Champions League. Știe și el acest lucru, că trebuie să-și ridice nivelul.

Am stat de vorba cu Musi câteva minute după meciul cu Poli Iași. I-am spus că îi doresc mult succes și că încă mai are nevoie de multă muncă să se impună la acel nivel. E conștient, are disponibilitate să facă asta, rămâne și ca cei de la FCSB să aibă încredere în el. E un jucător tânăr, a bifat doar primul lui sezon de Liga 1, un sezon foarte bun, dar are nevoie de continuitate și încredere.

(n.r. Ce ii lipsește) Îi lipsesc multe (n.r. - râde), mai are mult de muncă, inclusiv pe faza defensivă, are mult de muncă și pentru a îmbunătăți jocul între linii. Una peste alta, ce e important - are un potențial foarte mare. Atitudinea lui, dorința de a se îmbunătăți îl ajută mult. Nu se lasă păcălit de acest sezon bun, e important să aibă constanță în randament și disponibilitatea de a munci pentru a se progresa în fiecare zi”, a spus Laszlo Balint, potrivit gsp.ro. 

Alexandru Musi / Foto: Instagram-@musi_alex
  • 650 de mii de euro este cota de piață a lui Alexandru Musi, potrivit transfermarkt.com. 

FCSB, ”ofertă de 1.3 milioane de euro” pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu (21 de ani) este unul dintre cei mai ”curtați” fotbaliști români.

Atacantul împrumutat de Fiorentina de la Farul este dorit de în continuare de gruparea lui Gică Hagi, dar FCSB și Rapid îl vor și ele.

Primele mișcări concrete ar fi fost făcute de FCSB. Gigi Becali s-a întâlnit acum câteva zile cu Pietro Chiodi, agentul fotbalistului, pentru negocieri.

Fiorentina News, portal apropiat de echipa din Toscana, scrie că a fost făcută o ofertă de către Gigi Becali, în valoare de 1.3 milioane de euro.

Fiorentina ar vrea două milioane de euro pentru a-l lăsa pe Louis Munteanu să plece, sumă apropiată de cea plătită acum aproape patru ani pentru a-l transfera de la Farul.

Etichete: superliga , fcsb , laszlo balint , alexandru musi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban

Balazs Orban, consilierul politic al omonimului său - premierul ungar (dar fără nicio legătură cu el) -, a fost invitat la un podcast miercuri, unde a vorbit despre apărarea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii, a spus principalul consilier al premierului Viktor Orban, relatează Politico.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video FCSB - RFS 4-1. Campioana României, start excelent în Europa League! Olaru, Bîrligea și Ștefănescu au fost decisivi

Toni Kroos era pregătit să semneze, dar a aflat cine e noul antrenor al echipei și a refuzat pe loc

”Nimeni nu spune nimic”. A recunoscut, după ce a adus o medalie olimpică pentru România: ”Nu depășesc un pachet pe zi”

Echipa lui Florinel Coman, condusă cu 0-3 în minutul 27! Cât s-a terminat meciul și nota primită

Fosta soție a ”marelui trădător al Ucrainei” l-a dat de gol! De ce ajută Rusia: ”A transferat toți banii”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Îmi pare rău de el”. Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu un jucător de la FCSB

Radu Drăgușin a intrat în istoria lui Tottenham, după ce a fost eliminat în minutul 8 al partidei cu Qarabag

UEFA a postat un mesaj de TREI cuvinte, după FCSB - RFS 4-1

"Trebuie să vezi, ca să crezi!" Cum a fost prezentat oficial "cel mai mare ipocrit din fotbal"

Citeşte şi

Concluziile lui Elias Charalambous, după FCSB - RFS 4-1: ”Capul plecat!”

Exclusiv Ciprian Marica, reacție clară după escapada din club a lui Louis Munteanu

PEROZȘarm și putere de seducție. Eva Longoria, pe podiumul de modă într-o rochie îndrăzneață care i-a pus în valoare senzualitatea

FILM NOWAmal, răvășitoare la brațul lui George Clooney, după ce s-a zvonit că au probleme în căsnicie. Avocata a zâmbit în permanență

Reacție dură după decizia instanței de a radia AMFB! ”Adevăratul Rapid a fost dezafiliat! Nu poți să-ți bați joc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Nu e cutremur, e tsunami!”. Asociația Municipală de Fotbal din București a fost dizolvată de instanță. Anunț dur: ”Urmează FRF” citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Digi World

N-a avut destui bani să-și ia o casă în SUA, așa că și-a cumpărat o insulă în Europa. Cât a plătit și ce are de gând să construiască acolo

Digi Animal World

Cum îți dai seama dacă animalul tău este nefericit. Semnele la care trebuie să fii atent