Mesajul postat de Adrian Șut după moarta tatălui său / Foto: Captură Instagram @sutadrian

Adrian Șut, devastat înainte de FCSB - Rapid. Mesajul postat după ce tatăl său a murit

articol scris de Digi Sport
26.10.2024, 11:42
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Adrian Șut (25 de ani) a trecut prin momente cumplite după ce tatăl său a murit, zilele trecute.

Adrian Șut a postat un mesaj emoționant după moartea tatălui său

  • FCSB - Rapid, din etapa 14 a SuperLigii, programat duminică 27 octombrie 2024, de la ora 21:00, pe Arena Națională, va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, partida va putea fi urmărită și în format Live Video&Text pe digisport.ro, precum și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Mijlocașul celor de la FCSB nu a mai făcut deplasarea în Scoția, pentru meciul cu Rangers, care s-a disputat joi la Glasgow, pierdut de roș-albaștri cu 0-4, dar a fost chemat de Gigi Becali (66 de ani) pentru meciul cu Rapid, de mâine seară.

Fotbalistul ar fi acceptat să revină joi la București, el s-a născut la Cociuba Mare (Bihor), pentru a intra de vineri în programul de pregătire, dar sunt semnale că ar fi vrut să mai stea câteva zile cu familia și după ceremonia funerară.

Șut a fost profund marcat de trecerea în neființă a tatălui său și a dorit să împartă trăirile și cu fanii săi de pe social media.

”Tati,

Ai plecat mult prea repede dintre noi, ai lăsat o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte, ai fost sprijinul și puterea noastră.

Ne-ai învățat ce înseamnă să lupți până la capăt și să nu renunți niciodată. Chiar și în aceste momente dificile, ne-ai oferit o lecție importantă. Știu că de acolo, de sus, vei veghea asupra noastră și ne vei ghida la fiecare pas

Te vom iubi veșnic!🖤”, a fost mesajul postat de Șut pe contul său de Instagram.

Gigi Becali, criticat dur pentru cum l-a tratat pe Adrian Șut: "Lipsă de umanitate cu numele Domnului pe buze"

Adrian Șut este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul FCSB-ului. Titularul de drept de la mijlocul ”roș-albaștrilor” a părăsit terenul în minutul 83 al derby-ului cu Dinamo, iar în locul său a fost introdus Luis Phelilpe (23 de ani).

Șut a ieșit agale de pe teren, după ce a acuzat dureri în zona coapsei, însă nu acesta este adevăratul motiv pentru care fotbalistul nu va evolua contra scoțienilor de la Rangers, în Europa League. S-a luat decizia ca mijlocașul să nu facă deplasarea în Scoția, pentru a fi aproape de familie.

Cunoscutul sociolog Gelu Duminică (47 de ani) a comentat declarațiile oferite de Gigi Becali și a evidențiat că patronul FCSB-ului încalcă legea prin decizia sa.

"Un jucător de fotbal de la FCSB este obligat de angajator să revină la echipă imediat (adică chiar în ziua aia) după ce-și conduce tatăl pe ultimul drum. Acel angajator este și candidat la alegerile care vin. A fost și parlamentar, ba chiar și eurodeputat.

Încălcarea legii, care permite oricărui angajat să aibă zile de concediu în astfel de situații, și o lipsă totală de umanitate. Și toate cu numele Domnului pe buze.

Aveți grijă ce și cum alegeți! Pentru că dacă nu alegem cu grijă, lumea noastră se va împărți între 'stăpâni' și 'slugi'", a scris Gelu Duminică, pe pagina sa de Facebook.

Etichete: gigi becali , adrian Șut , sut fcsb , becali sut , fcsb - rapid video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un tunel lăsat în paragină timp de 32 de ani a redevenit prioritate. Autoritățile alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare

Politicieni cu ochelari de cal și lipsă de viziune au condus România ani în șir. Ultima dovadă este tunelul Palas construit după planurile inginerului Anghel Saligny, acum mai bine de un secol. Prin el, trenurile intrau direct în Portul Constanța. A fost, însă, închis în urmă cu 32 de ani și lăsat în paragină. Acum autoritățile îl declară de interes național și alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare și să-l lungească.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

Exclusiv CFR Cluj a smuls un punct în minutul 90+3, dar Ioan Varga a fost un car de nervi la final: ”Am informații”

Sportivul român care e o ”bestie” și are o relație cu fosta iubită a lui George Clooney! Ea e cu 15 ani mai în vârstă

Decizia instanței în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-au despărțit în 2021

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fabio Pecchia a făcut anunțul despre Dennis Man, după apariția îngrijorătoare a starului Parmei

Video UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Trupa lui Mircea Rednic s-a apropiat la doar un punct de play-off

Gigi Becali a spus cum l-a convins pe Adrian Șut să joace cu Rapid. ”Te vei chinui mai mult!”

Cum l-a numit Elias Charalambous pe Marius Șumudică, înainte de FCSB - Rapid

Citeşte şi

Ioan Andone a spus ce se va întâmpla cu FCSB, dacă Gigi Becali va decide să renunțe la echipă

S-a întâlnit cu Gigi Becali pe stradă și i-a spus: ”Mă, tu ocupă-te de meciul tău, noi cu Rapidul n-avem nicio treabă”

PEROZBen Affleck, pregătit să iasă din nou la întâlniri după separarea de JLo. Ce condiție trebuie să „bifeze” viitoarea parteneră

FILM NOWNicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”

Reacția lui Neluțu Varga, după CFR – Sepsi 3-3: „Sunt supărat. Pentru prima dată îmi pun semne de întrebare” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Tragere la sorți: Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong! Va întâlni o favorită citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Digi World

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale