Albion Rrahmani / Foto: Captură Digi Sport

Adevăratul motiv pentru care Albion Rrahmani nu s-a prezentat la interviuri după Oțelul - Rapid 0-0

articol scris de Digi Sport
18.09.2023, 13:51
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

Albion Rrahmani urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la măseaua de minte, motiv pentru care nu a putut oferi interviuri la finalul partidei cu Oţelul Galaţi, de duminică seara, a anunţat Rapid, pe site-ul oficial.

Albion Rrahmani va fi supus unei intervenții chirurgicale

"După finalul partidei susţinute de către echipa noastră la Galaţi, atacantul Albion Rrahmani a fost acuzat de către o parte din presa sportivă că a refuzat să se prezinte la interviurile de după meci. Clubul nostru cunoaşte foarte bine manualul media şi obligaţia jucătorilor desemnaţi nominal de către deţinătorii de drepturi TV, de a participa la flash-interviurile post-meci.

De aceea ţinem să precizăm că absenţa lui Rrahmani nu are nicio legătură cu incidentele petrecute la meciul naţionalei cu reprezentativa Kosovo, aşa cum a speculat o parte a presei sportive. Acesta nu s-a prezentat la flash-uri ca urmare a unor probleme medicale, cu care s-a confruntat pe tot parcursul săptămânii trecute. Albion a avut o infecţie la măseaua de minte, fiind necesară o intervenţie chirurgicală", se arată în comunicat FC Rapid.

La solicitarea reprezentanţilor FC Rapid, şi cu acceptul deţinătorilor de drepturi TV, Rrahmani a fost înlocuit la interviuri de către un alt jucător.

VIDEO Oțelul Galați - Rapid 0-0

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Oţelul Galaţi, scor 0-0, duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 9-a a SuperLigii.

Albion Rrahmani a evoluat pentru selecţionata Kosovo în partida cu România, din preliminariile EURO 2024, câştigată de naţionala pregătită de Edward Iordănescu cu 2-0, din minutul 82, când l-a înlocuit pe Bernard Berisha.

Partida a fost întreruptă de arbitru în minutul 18 pentru mesaje cu tentă politică, un grup de suporteri români de la peluza Sud afişând bannerul ''Basarabia e Romania, Kosovo e Serbia''.

UEFA a anunţat pe site-ul său că meciul a fost ''suspendat din cauza comportamentului discriminatoriu al suporterilor'', iar arbitrul a reluat jocul după o pauză de aproximativ 50 de minute.

Etichete: albion rrahmani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Reacția Dianei Șoșoacă, după publicarea hotărârii CCR: Motivare penibilă, nazistă, stalinistă. Aţi facut din mine erou naţional martir

Diana Şoşoacă a criticat, luni seară, hotărârea Curţii Constituţionale privind respingerea candidaturii sale la Cotroceni, numindu-i pe judecătorii CCR „trădători”, „stalinişti şi nazişti”. „Prin această motivare penibilă, nazistă, stalinistă, aţi facut din mine erou naţional martir”, a susţinut ea, adăugând că judecătorii CCR s-au antepronunţat privind un eventual comportament al său ca preşedinte. Ea a afirmat că îi va da în judecată pe membrii CCR, scrie News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împăcarea anului, după 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele"

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Exclusiv "Telenovela" s-a încheiat, la câteva ore după FC Botoșani - Rapid 2-0. Ce se întâmplă cu Marius Șumudică

Exclusiv Intrat în ultimul an de contract, Nicolae Stanciu a anunțat la ce echipă din România vrea să joace

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a văzut ce au făcut cei de la Rapid și a anunțat direct: ”Îi dau afară pe toți!”

Fără dubii! Decizia luată de Philippe Clement în privința lui Ianis Hagi

Hermannstadt, prima reacție despre posibilitatea ca Adrian Mutu să preia echipa

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul doi al turneului de la Wuhan

Citeşte şi

Video Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Echipa lui Rrahmani și Krasniqi a ”smuls” un punct în Germania

A câștigat 40.000 de euro și a fost aplaudat de un întreg stadion

PEROZDavid Beckham, la bustul gol, doar cu fes pe cap și un prosop în jurul taliei. Răsfățul de weekend, la sauna scumpă din propria curte

FILM NOWDaniel Day-Lewis revine în actorie după 7 ani de pauză. Starul de Oscar, surprins pe platouri, în debutul regizoral al fiului său

I-a transmis un mesaj clar lui Dan Șucu legat de demiterea imediată a lui Șumudică. „Asta trebuie acum la Rapid” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Decizie luată de FRF, referitoare la colaborarea cu Nordis. Ce se întâmplă cu sponsorul arbitrilor și al naționalei de tineret EXCLUSIV citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale