Scandal în timpul meciului Rapid - Oțelul / Foto: captură Digi Sport

A venit nota de plată pentru Rareș Pop, impresarul care a bruscat și a amenințat un jurnalist cu bătaia, pe Giulești

articol scris de Digi Sport
29.09.2024, 08:37
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Rareș Pop, devenit agent FIFA din mai 2023, a fost protagonistul unui moment violent petrecut în timpul partidei Rapid - Oțelul 0-0, de sâmbătă seară din Giulești.

Rareș Pop, interzis un an pe stadioane. A fost și amendat de Jandarmerie, cu 500 lei 

Galerie Foto

După accidentarea gravă a lui Cristian Chira, de la Oțelul, petrecută în minutul 48, reprezentanții mass-media s-au dus să se intereseze de starea în care se afla fotbalistul, mai ales că acestuia i s-a aplicat o atelă și urma să fie transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.

În acel moment a izbucnit un scandal neașteptat. În zonă se afla și Rareș Pop, care care purta o legitimație de oficial al Oțelului. Agentul a bruscat și a amenințat jurnaliștii care voiau să afle care e starea lui Chira. În plus, agresorul le-a cerut socoteală jandarmilor aflați la fața locului.

La puțin timp după acest regretabil incident, Jandarmeria a reacționat și l-a sancționat aspru pe Rareș Pop. Astfel, agentul FIFA a primit interdicție pe stadion timp de un an și o amendă în valoare de 500 de lei.

”Referitor la imaginile apărute în spațiul public, în care doi bărbați sunt implicați într-un conflict, precizăm faptul că jandarmii aflați la fața locului au observat incidentul și, ulterior, au luat măsuri pentru menținerea la o distanță de siguranță a celor implicați.

De asemenea, bărbatul care a inițiat conflictul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de un an.

Subliniem faptul că jandarmii nu vor tolera astfel de încălcări ale cadrului legal în vigoare și vor fi sancționate cu fermitate, ori de câte ori situația o impune.

Nu în ultimul rând, menționăm faptul că, în contextul acestei partide de fotbal, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.180 de lei, precum și 4 sancțiuni complementare de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de 6 luni sau un an”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Dan Șucu, despre incidentul din Giulești: "Eu sunt doar finanțator. Vorbiți cu angajații clubului"

La final, Dan Șucu, principalul finanțator al giuleștenilor a fost întrebat despre incident, dar a evitat să se pronunțe și a transmis că angajații clubului sunt cei care trebuie să ofere detalii.

”Haideți, vă rog frumos. Eu sunt doar finanțator. Vorbiți cu angajații clubului. Înțelegeți că eu sunt finanțator. Vorbiți cu angajații clubului. Mulțumesc, sănătate", a spus Dan Șucu, conform iamsport.ro.

Jurnaliști bruscați și amenințați în Giulești: ”Dacă nu ștergi acum filmarea, te bat

Cel împins este un jurnalist, cel care împinge este un impresar (n.r.- Rareș Pop) care are o legitimație de oficial al celor de la Oțelul Galați. Și un alt jurnalist a fost implicat”, a transmis Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digi Sport Special, imediat după meci, când au fost difuzate imaginile.

Și un jurnalist Fanatik a fost amenințat cu bătaia dacă nu șterge filmarea (n.r.- cu Chira). `Dacă nu ștergi acum filmarea, te bat`”, a continuat jurnalistul Remus Răureanu.

Așa înțeleg domnii jandarmi să-și facă treaba. Cineva bruschează pe altcineva și ei se iau de cel bruscat, care ce făcuse? Încercase să filmeze ceva sau să afle o informație”, a mai spus Moraru, iar Ionel Dănciulescu a catalogat scenele drept ”incredibile”: ”Le spune jandarmilor `Luați-l pe ăsta, voi dormiți?`. Incredibil așa ceva”.

Impresarul respectiv nu a putut fi contactat pentru a-și spune punctul de vedere.

VIDEO Scandal în Giulești, în timpul meciului Rapid - Oțelul

Etichete: dan sucu , cristian chira , rares pop agent , rares pop rapid otelul , rapid-otelul 0-0


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Megafurtună peste România, alertă maximă. Panică în localitățile de lângă Dunăre, unde au fost inundații devastatoare și în trecut

O megafurtună va mătura țara de la vest la est, fiind anunțate acumulări de apă chiar și de 100 de litri pe metru pătrat. Riscul de inundații este cu atât mai mare, cu cât ciclonul se suprapune cu viitura de pe Dunăre, iar autoritățile sunt în alertă. În Dolj, în comuna Rast, inundată masiv acum 18 ani, localnicii retrăiesc momentele de groază. Mii dintre ei au fost atunci evacuați, iar unii au început o viață nouă într-un alt sat. Acum, când pericolul unei inundații devastatoare e din nou iminent, oamenii stau cu teama că drama s-ar putea repeta.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

"Nu mă așteptam!" Ce a făcut Mihaela Cambei cu mașina primită de la Ion Țiriac

Video Scandal în timpul meciului Rapid - Oțelul: ”Dacă nu ștergi, te bat”. Scene ”incredibile” în Giulești: ”Luați-l pe ăsta”

Foto Victor Angelescu nu s-a mai abținut după ce Rapid a rămas FĂRĂ victorie în Giulești! Reacția lui Dan Șucu

Cristiano Ronaldo angajează! Câte zile de concediu le oferă oamenilor pe care-i va plăti cu 2.000 € lunar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oțelul Galați, anunț despre Dorinel Munteanu: "Are oferte să plece!"

Reacția Asociației Presei Sportive din România, după incidentul din Giulești

Cristi Balaj, după ce suporterii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu: ”E principalul vinovat”

Cum a reacționat Jannik Sinner, după ce WADA a făcut apel la TAS și a cerut să fie suspendat pentru dopaj

Citeşte şi

Video Cât ghinion! A fost scos pe targă, la primul meci ca titular în Liga 1. Primul verdict al medicilor

Exclusiv Marica: ”La FCSB sunt cei mai buni jucători. Mai vine și Șucu, pe bandă, dar Becali investește constant”

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Diferențele colosale între sumele acumulate de români la Pilonul II de pensie. Cum poți afla câți bani ai în cont și cum pot fi retrași fără plata impozitului pe venit citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”