Cristian Fogarassy, Claudiu Tudor si Mehmet Topal / Foto: Sport Pictures

Exclusiv A văzut conferința lui Topal la Petrolul și nu s-a abținut. ”Nu vreau să jignesc”

articol scris de Digi Sport
10.06.2024, 23:54
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Mehmet Topal (38 de ani) a fost prezentat luni la Petrolul.

Noul antrenor al ”Găzarilor” a avut nevoie de translator deoarece a comunicat în limba din țara sa natală, Turcia, și și-a atras deja primele critici.

Ianis Zicu, dezamăgit de Mehmet Topal

Ianis Zicu (40 de ani) a văzut în direct prezentarea lui Topal, aflat în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, și nu s-a abținut să-l critice pe noul ”A1” de pe ”Ilie Oană”.

Concret, antrenorul celor de la Metaloglobus și fost mijlocaș al Petrolului, a făcut o comparație cu momentul în care a ajuns el la gruparea din Ploiești și cel de acum cu fostul fotbalist de valoare al Turciei.

”Nu arată bine ce este acum. Mi-aduc aminte de conferința de prezentare a mea, când am revenit din Coreea și am semnat cu Petrolul. Iar înaintea mea a venit Mutu.

E delicat. Pentru anii pe care-i trăim, un antrenor care vrea să activeze la un nivel foarte înalt trebuie să știe mai mult decât limba natală. Fără engleză nu te poți prezenta.

Nu vreau să jignesc, tot respectul pentru el ca fost fotbalist, dar dacă vrei să fii antrenor principal într-o țară străină trebuie să știi engleză. Poate și spaniolă, italiană, pentru că au jucători din mai multe țări”, a spus Zicu, la Digi Sport.

Prunea: ”Nu arată bine acest început”

În asentimentul lui Zicu a fost și Florin Prunea (56 de ani), aflat, de asemenea, în studio.

”Ca început, nu arată bine. Mă refer la conferința de presă. Nu arată ca la un club de talia Petrolului.

Dacă nu are licență Pro nu poate conduce antrenamentul. Dar să vedem și ce staff are. Poate e cineva de acolo cu licență”, a spus și Prunea.

Etichete: mehmet topal , ianis zicu , florin prunea , antrenor petrolul , mehmet topal petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Ciprian Tătărușanu a spus cine e favorită în Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Citeşte şi

Țara în care Prunea a trăit o experiență dură. ”Am ajuns cu 6 ore înainte de meci. N-am crezut că pot să trec prin așa ceva”

Exclusiv Florin Prunea nu s-a abținut, după ce Daniel Bîrligea a spus că ”Bucureștiul e roș-albastru”, la final de derby

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”