Suporterii petroliști, cu fumigene in tribună, la primul antrenament al noului Petrolul / Foto: Sport Pictures

Foto A luat ”foc” stadionul Ilie Oană la primul antrenament al lui Mehmet Topal

articol scris de Digi Sport
10.06.2024, 23:00
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Mehmet Topal (38 de ani) și-a început luni, 10 iunie 2024, mandatul pe banca celor de la Petrolul.

Atmosferă incendiară la primul antrenament condus de Topal la Petrolul

Fostul mare fotbalist al Turciei a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, după care a urmat primul antrenament pe Ilie Oană., desfășurat într-o atmosferă incendiară.

Galerie Foto

La ora 20:00 a început ședința de pregătire, oră special aleasă pentru a ”dribla” și canicula care a pus stăpânire pe sudul României. Aproximativ 2000 de fani de-ai ploieștenilor au venit în tribună și au creat o atmosferă ca la marile derby-uri.

Ultrașii nu au făcut economie de fumigene și torțe, iar stadionul a luat ”foc” în scurt timp. O parte dintre fumigene au ajuns și pe gazon, dar fără a periclita în vreun fel jucătorii, așa cum se poate observa din galeria foto de mai sus.

Mehmet Topal și obiectivul îndrăzneț pe care-l are la Petrolul

Mehmet Topal a susținut că obiectivul său pe termen scurt la Petrolul Ploiești este să califice formația prahoveană în play-off în sezonul următor, 2024 / 2025. Însă, turcul și-a propus un alt ”target” îndrăzneț pe banca ”Lupilor Galbeni” pe care să-l obțină până în anul 2027: acela de a câștiga titlul în SuperLiga. 

”E o mare onoare pentru noi să fim aici. Știm că am venit la o echipă mare. În viață am lucrat cu antrenori buni, cu nume importante. Asta face parte din experiența mea. Când jucam fotbal încercam mereu să fiu la cel mai înalt nivel, așa voi face și ca antrenor.

Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru echipa asta care are un secol de existență. Românii și turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relație bună aici. Nu prea am urmărit liga din România, precum pe cele mari din Europa, dar știu în mare parte despre ce e vorba.

Am avut puțin timp de analiză înainte să vin aici. N-am avut mult timp să analizăm. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să știm unde venim. Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață”, a spus Topal, la conferința sa de prezentare.

Mehmet Topal: ”Suporterii să fie liniștiți, știu bine ce trebuie să fac”

De asemenea, Mehmet Topal a ținut să-i liniștească pe suporterii Petrolului care poate, în acest moment, se îndoiesc de proiectul pe care vor să-l implementeze turcii la formația de pe Ilie Oană. Totodată, Topal a mărturisit că a ales să vină la gruparea prahoveană ”cu inima”. 

”E foarte important ca jucătorii să reacționeze bine la ceea ce cerem. Facem tot ce putem să ne dezvoltăm și noi, să-i dezvoltăm și pe jucători. Eu am făcut ce mi-a spus inima și am venit aici. Sunt un om sentimental, care ascultă de ce-i spune inima.

Am venit aici cu inima, am încredere că vom fi fericiți aici. Suporterii să fie liniștiți, știu bine ce trebuie să fac. Voi face tot ce depinde de mine aici.

Am văzut deja aproape toate meciurile Petrolului, am studiat ce jucători avem. Dacă încep un lucru, mă pregătesc înainte. Nu mă bag fără să știu înainte. Dacă o să vorbesc despre jocul de anul trecut, aș fi nerespectuos față de antrenorii de anul trecut. Vreau să jucăm frumos, să se distreze și fanii. Nu vreau să jucăm urât și doar să câștigăm”, a mai spus Topal. 

Mehmet Topal a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu Petrolul Ploiești, până în vara anului 2027, după cum au anunțat prahovenii pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

Etichete: antrenament petrolul , mehmet topal , transferuri petrolul , topal petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

"Nu mă așteptam!" Ce a făcut Mihaela Cambei cu mașina primită de la Ion Țiriac

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scandal în timpul meciului Rapid - Oțelul: ”Dacă nu ștergi, te bat”. Scene ”incredibile” în Giulești: ”Luați-l pe ăsta”

Foto Victor Angelescu nu s-a mai abținut după ce Rapid a rămas FĂRĂ victorie în Giulești! Reacția lui Dan Șucu

Surprinzător! Ce se întâmplă cu Mazilu, după ce a fost trimis la echipa U21 a lui Brighton! Românul a costat 3.000.000 €

Anunțul lui Marius Șumudică, după Rapid - Oțelul 0-0: ”Sunt ferm convins”

Citeşte şi

Video Petrolul Ploiești - Hermannstadt 4-1. ”Lupii Galbeni” s-au dezlănțuit

Video Botoșani - Petrolul 0-2 | ”Găzarii” dau lovitura cu două goluri marcate în prelungiri

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mama lui l-a făcut să piardă transferul la un gigant al fotbalului. A ajuns la locul 8 din Franța, din sezonul precedent citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”