Fotbaliștii Rapidului sărbătorind un gol / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv A jucat la Rapid și merge pe mâna giuleștenilor. ”Au șanse la campionat”

articol scris de Digi Sport
24.11.2023, 12:32
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Rapid a reușit până acum un sezon bun în SuperLiga. Giuleștenii se află, momentan, pe locul 3 (30 de puncte), dar îi despart doar patru puncte de fotoliul de lider ocupat de FCSB.

Jocul elevilor lui Cristiano Bergodi (59 de ani) din ultima perioadă a încântat, iar fanii grupării de lângă Podul Grant simt că echipa poate da marea lovitură pe plan intern: titlul de campioană.

Sergiu Radu: ”Bergodi a știut, după un început ezitant, să pună în mișcare mecanismul”

Pe mâna celor din Giulești merge și Sergiu Radu (46 de ani), unul dintre foștii jucători ai Rapidului. Deși echipa a avut parte de multe evenimente la început de sezon, plecarea lui Mutu la Neftci Baku, transferul lui Dugandzic în zona Golfului, startul greu de campionat, agitația din rândul suporterilor, lucrurile s-au liniștit și au intrat pe făgașul așteptat.

”Sunt foarte mulțumit de ce se întâmplă la Rapid. Bergodi a reușit, după un început ezitant, când nu știa lotul, să pună în mișcare un mecanism și un joc foarte bun.

Echipa practică un joc ofensiv foarte bun, se marchează multe goluri. Au fost și ezitări, dar acum sunt sus și au șanse să se bată la campionat”, a spus Sergiu Radu, într-o intervenție în direct în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Rapid traversează un moment foarte bun, deși are un lot din care lipsesc atacanții. ”Schijă” este convins că în pauza de iarnă conducătorii Rapidului vor rezolva și această problemă.

”A fost o chestie de strategie la Rapid prin plecarea lui Dugandzic. A plecat el, a venit Rrahmani, apoi s-a accidentat și el, dar sper că la iarnă se va rezolva această problemă din atacul echipei”, a mai spus Radu.

VIDEO cu Sergiu Radu despre Rapid

A venit "nota de plată" după derby-ul FCSB - Rapid! Amenzile primite de cele două rivale

Pe 5 noiembrie, FCSB a fost învinsă, scor 1-2, de Rapid, pe Arena Națională, în etapa cu numărul 15 din SuperLiga României.

La mai bine de două săptămâni de la derby-ul dintre FCSB și Rapid, cele două formații și-au aflat pedepsele. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca formația roș-albastră să fie penalizată cu o amendă în valoare de 15.000 de lei, din cauza comportamentului rasist al fanilor care au afișat bannere care instigau la ură și violență.

Nici Rapid nu a scăpat nepedepsită. Giuleștenii au primit o amendă în valoare tot de 15.000 de lei pentru comportament nesportiv al suporterilor.

Suporterii celor două echipe și-au făcut imediat simțită prezența, iar momentele din startul jocului, care pot fi văzute în galeria FOTO de mai sus.

Jandarmeria Română a publicat un comunicat în care a anunțat măsurile luate împotriva ultrașilor, după derby-ul FCSB - Rapid 1-2.

"Au fost constatate și întocmite 74 de acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel:

– 71 de acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive;

– un act de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri;

– un act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase);

– un act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 31 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

De asemenea, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 59.525 de lei, astfel: 14 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive;

11 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice;

Totodată, au fost aplicate 6 sancțiuni complementare privind interzicerea accesului la competițiile sportive pe o perioadă între 6 luni și 1 an. În continuare se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare", a anunțat Jandarmeria Română, într-un comunicat.

Etichete: transferuri rapid , sergiu radu , atacanti rapid , marko dugandzic , sergiu radu rapid , albiol rrahmani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Rapid, primul transfer din era Șumudică! Antrenorul a confirmat: "N-a venit niciodată în România un așa jucător!"

Exclusiv Transferul Rapidului a picat! Șucu a fost în Italia pentru el

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia