Inaugurarea Stadionului Rapid-Giulești, cu meciul echipelor de old-boys Rapid-Poli Timișoara, sâmbătă 26.03.2022 / Foto: Sport Pictures

A fugit pe ascuns de la echipă pentru a fi prezent la inaugurarea stadionului din Giulești: ”Nu voiam probleme”

articol scris de Digi Sport
14.05.2022, 07:56
  • SuperLiga: FC Botoșani - Gloria Buzău, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul Galați - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Andrei Ciolacu (29 de ani), fost atacant al celor de la Rapid, a povestit cum a fugit de la echipa sa, din Malta, pentru a fi prezent la inaugurarea noului stadion din Giulești.

Imediat după meciul din campionat, fotbalistul s-a urcat în avion și s-a întors în România, fără a-și anunța oficialii de la club.

Andrei Ciolacu rămâne cu gândul și sufletul la Rapid

Andrei Ciolacu este legitimat la formația malteză de primă ligă Floriana, care a terminat sezonul pe locul 2, în spatele lui Hibernians. Românul a înscris 6 goluri în cele 27 de etape disputate în acest sezon.

Pe 26 martie, porțile noului stadion din Giulești s-au deschis, în haine noi, într-o atmosferă de sărbătoare. Crescut în spiritul formației de sub Podul Grant, Ciolacu a ținut să fie prezent la eveniment, chiar dacă acest lucru i-ar fi putut aduce probleme la echipa de club.

După un meci al formației sale, a plecat la aeroport și zburat către România. Nu a anunțat pe nimeni din club unde se duce pentru ca gestul său să nu fie interpretat greșit.

Am avut meci, am luat primul zbor şi am fost acolo. Nu voiam să am probleme aici la club, să zică: `Ce faci, mă, tu eşti la noi şi te duci la alte echipe?`. Era cazul să aibă şi Rapid un stadion.

Vedem ce se întâmplă la Dinamo. Eterna dilemă e că tot sunt nemulţumiţi rapidiştii că sunt locuri prea puţine. Măcar să fie lume meci de meci şi când sunt meciuri tari, care depăşesc, să joace pe Arena Naţională”, a povestit Andrei Ciolacu pentru as.ro.

Andrei Ciolacu a evoluat la Rapid Bucurșeti între 2005 și 2014. Apoi, la 23 de ani, s-a transferat în Polonia la Slask Wroclaw, dar traiectoria sa n-a fost cea dorită. A mai evoluat la ASA Târgu Mureș, Warriors (Singapore), Juventus București, Metaloglobus București, Tskhinvali (Georgia), Avezzano (Italia) și FCU Craiova, înainte de a ajunge în Malta, în vara lui 2021. 


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Anthony Martial a semnat

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

Are o afacere de peste 200.000.000 de euro și a anunțat că vrea să preia o echipă de tradiție din România

Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Neverosimil: a apărut motivarea deciziei instanței de a anula condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare

A văzut ce face Gigi Becali la FCSB și a luat o decizie radicală. ”Voi profesa în altă țară. Când vii în România ești trist”

Video A apărat penalty, iar apoi a reușit parada serii în Champions League: ”Incredibil!”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Îmi spuneau înaintea meciului că ies la pauză”. Fostul fotbalist de la FCSB a dat cărțile pe față: ”Acolo mi-am pierdut plăcerea” citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi