Dan Petrescu / Foto: YouTube @CFR 1907 Official

Exclusiv A auzit cine e principala țintă a CFR-ului în mercato și a reacționat: ”Nu cred așa ceva! Nu e o glumă?”

articol scris de Digi Sport
04.05.2024, 11:50
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

După ce a marcat un hat-trick în meciul Farul - Sepsi 1-4, a apărut informația că Pavol Safranko (29 de ani) este cerut insistent de Dan Petrescu la CFR Cluj.

Vârful slovac mai are contract până în vară cu Sepsi și, având în vedere că este dorit de mai multe cluburi din România și din străinătate, e greu de crezut că va semna un nou acord cu formația din Sfântu Gheorghe.

  • 850 de mii de euro este cota de piață a lui Pavol Safranko, potrivit Transfermarkt.

Ionuț Badea, despre posibilul transfer al lui Safranko la CFR Cluj: ”Îi trebuie 4-5 ocazii ca să marcheze un gol”

Cele mai mari șanse de a obține semnătura lui Safranko le are CFR Cluj. Dan Petrescu, noul antrenor al ardelenilor, îl vrea pe slovac pentru a ataca titlul în stagiunea următoare, iar fotbalistul ar fi tentat să evolueze la o echipă cu ambiții mai mari decât cele de la Sepsi.

  • 8 goluri și două assist-uri în 34 de meciuri sunt cifrele lui Safranko în acest sezon de SuperLigă la Sepsi.
  • Tatran Presov, Podbrezova, Dunajska Streda, Aalborg, Dundee United, Sepsi și Sundowns sunt formațiile din CV-ul lui Pavol Safranko.

La auzul veștii că CFR l-a pus în fruntea listei de achiziții pe Pavol Safranko, antrenorul Ionuț Badea s-a arătat extrem de surprins. Acesta consideră că slovacul nu este un jucător de nivelul grupării din Gruia.

Nu cred așa ceva! Nu e o glumă? Noi, de la începutul campionatului spunem că Sepsi nu are om de gol și lui Safranko îi trebuie 4-5 ocazii să marcheze un gol... E un jucător admirabil, se oferă foarte mult, face pressing, ajută defensiva fantastic, dar mie nu mi se pare că e un jucător nici măcar de nivelul lui Sepsi.

Aseară au fost trei situații de unu contra unu cu portaru. Dacă nici așa nu dai gol, atunci când dai? Nu am nimic cu el, dar cred că e nevoie de ceva mai mult la CFR”, a declarat Ionuț Badea, la Digi Sport Matinal.

Mie-mi place Safranko, dar problema se pune dacă face față la o echipă care-și dorește campionatul. În același timp, vă întreb un singur lucur: echipele lui Dan Petrescu au avut vreodată un golgheter?”, a transmis Andrei Cristea.

VIDEO Ionuț Badea și Andrei Cristea, despre Pavol Safranko

Etichete: ionut badea , transfer cfr cluj , pavol safranko , safranko cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ioan Andone a numit cele două echipe din SuperLigă care ”nu au cum să rateze play-off-ul”

Exclusiv Mircea Lucescu l-a sunat pe Daniel Pancu, după scandalul din Giulești. Ce a făcut în primele 15 minute ale discuției

Exclusiv Dinu Gheorghe a revenit în direct: cum l-a numit pe Dan Șucu

Exclusiv Iasmin Latovlevici, remarcă la evoluțiile echipei naționale: "Asta a contat foarte mult"

Citeşte şi

Exclusiv Gestul lui Eduard Radaslavescu de la U20 nu a fost ”gustat”: descrierea făcută fotbalistului cedat de FCSB la Farul

Exclusiv Cele două ”arme de neoprit” ale naționalei României

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”