Dan Șucu, după Rapid - Dinamo / Foto: captură Digi Sport

A 3-a oară e cu noroc! Dan Șucu a adus la Rapid fotbalistul pe care și-l dorea de mai bine de un an

articol scris de Digi Sport
08.09.2024, 13:51
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Dan Șucu (61 de ani), acționarul majoritar al celor de la Rapid, și-a îndeplinit o dorință la care râvnește de mai bine de un an.

Constantin Grameni, una dintre ”perlele” lui Gică Hagi de la Farul, va face pasul la gruparea din Giulești. Fotbalistul, despre care s-a vorbit că ar fi fost tentant și pentru FCSB, s-a mai aflat în atenția alb-vișiniilor și în vara trecută, atunci când Daniel Niculae, fostul președinte al clubului, a anunțat că se înaintase o ofertă concretă spre gruparea din Ovidiu.

Grameni va semna cu Rapid, din a treia încercare!

700.000 de euro a fost prima ofertă pe care Șucu i-a făcut-o lui Hagi, la începutul lui iunie 2023, dar ”Regele” nici nu a vrut să audă, pretențiile sale fiind mult mai mari, de aproximativ două milioane de euro.

Omul de afaceri care se ocupă de destinele Rapidului nu a renunțat la fotbalist și în august 2023 a mai adăugat 500.000 de euro la suma inițială, dar nici atunci cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

Și iată că, la a treia strigare, Dan Șucu se pare că a reușit și-l va aduce în Giulești pe fotbalistul de 21 de ani, suma de transfer fiind una surprinzătoare în raport cu celelalte două propuneri.

Suma de transfer, mai mică decât celelalte două oferte

Astfel, la mai bine de un an de când îl tot ”vânează”, Dan Șucu ar fi bătut palma cu Gică Hagi pentru mutarea lui Grameni. Farul se va alege cu 400.000 de euro și un procent de 15% dintr-un viitor posibil transfer, anunță Fanatik.

Grameni nu este singurul fotbalist pe care Șucu și l-a dorit și pe care l-a luat la Rapid. Patronul i-a mai adus de la Hagi și pe Borza, și pe Aioani, fiind mulțumit de modul în care ”Regele” lucrează cu jucătorii săi. 

Etichete: daniel niculae , transferuri rapid , dan sucu , constantin grameni , aaron boupendza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Video Exclusiv I s-a citit pe buze! Ce i-a spus Victor Angelescu lui Dan Șucu în timpul meciului Rapid - ”U” Cluj

Exclusiv Daniel Niculae, după ce Rapid a pierdut cu ”U” Cluj: ”Asta cred că va face 'Șumi' în perioada următoare”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului