Fular cu Kylian Mbappe la Real Madrid / Foto: Profimedia

Transferul lui Mbappe la Real Madrid a fost oficializat, iar cei de la Marca nu s-au ferit de cuvinte

articol scris de Digi Sport
03.06.2024, 22:30
  • SuperLiga: CFR - UTA, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Oțelul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

În data de 3 iunie, Real Madrid a făcut marele anunț și a oficializat transferul lui Kylian Mbappe (25 de ani).

Superstarul francez a semnat un contract valabil timp de cinci sezoane cu noua ”regină” a Europei. Astfel, după ce au așteptat ani de zile sosirea lui Kylian Mbappe în capitala Spaniei, spaniolii și-au văzut visul împlinit.

Marca, despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: ”Unul dintre cele mai importante transferuri din istoria fotbalului și, eventual, a sportului”

Așa cum era de așteptat, Marca, ziarul de ”casă” al Realului, a reacționat imediat după ce transferul a fost oficializat.

Spaniolii nu s-au ferit de cuvinte și au descris mutarea respectivă drept ”una dintre cele mai importante din istoria sportului”.

”Unul dintre cele mai importante transferuri din istoria fotbalului și, eventual, a sportului. Anunțul a venit la câteva zile după ce Real Madrid a câștigat cel de-al 15-lea trofeu UEFA Champions League. Imposibil să lovești mai tare.

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid este definiția perfectă a unei telenovele. Șapte ani de plecări și veniri, de îndrăgostire și despărțire, dar s-au încheiat cu un final fericit pentru clubul alb. Mbappe și Real Madrid au semnat un contract valabil timp de cinci ani, până în 2029”, au scris spaniolii de la Marca.

L'Equipe, după ce Kylian Mbappe a fost transferat de Real Madrid : ”A venit timpul să anunțe sosirea”

La scurt timp după ce transferul a fost oficializat de Real Madrid, L'Equipe, una dintre cele mai celebre publicații sportive din Franța, a titrat: ”A venit rândul lui Real Madrid să anunțe sosirea lui Kylian Mbappe”.

De asemenea, jurnaliștii francezi au subliniat că oficializarea transferului era așteptată încă de la ora 20:00, ora României, dar comunicatul a fost publicat la 27 de minute distanță.

”La Real Madrid, fostul număr 7 al lui PSG se va regăsi cu câțiva colegi de la echipa națională, și anume Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga și Ferland Mendy, toți trei convocați și ei la EURO 2024”, a mai relatat sursa citată.

  • 180 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Kylian Mbappe, după ce a semnat cu Real Madrid: ”Un vis devenit realitate!”

Kylian Mbappe a postat un mesaj pe rețelele sociale imediat după ce transferul a fost oficializat, iar francezul s-a declarat încântat că într-un final își va vedea visul împlinit, acela de a evolua pentru ”Galactici”.

”Un vis devenit realitate. Sunt foarte fericit și mândru că am semnat cu Real Madrid. Nimeni nu poate înțelege cât de entuziasmat sunt acum. Abia aștept să vă văd, Madridistas, și mulțumesc pentru suportul vostru incredibil. Hala Madrid (n.r.-hai Real Madrid)”, a transmis Kylian Mbappe.

Etichete: real madrid , marca , kylian mbappe , transfer kylian mbappe , transfer mappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est, cinci județe ar putea fi înghițite de ape

Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est în acest weekend, iar autoritățile sunt în alertă maximă pentru că se așteaptă la noi inundații de proporții, inclusiv în zonele afectate deja de viituri. Megafurtuna vine în același timp cu viitura de pe Dunăre și ar putea provoca un dezastru major. Debitul fluviului este așteptat să se tripleze mâine, iar cinci județe din sudul țării ar putea fi înghițite de ape.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

"Ce i-ați transmis lui Drăgușin după eliminare?" Ange Postecoglou a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Poli Iași - ”U” Cluj 1-0, ACUM pe DGS 1. Moldovenii deschid scorul împotriva liderului SuperLigii

Exclusiv 317 minute, ZERO goluri. Anunțul lui Gigi Becali despre Octavian Popescu

Cole Palmer, UNIC în istoria Premier League

”Și-a trădat” țara, a agresat-o pe fosta sa soție și și-a mințit copiii: ”Au baricadat ușa cu jucării, să nu poată intra”

Citeşte şi

Carlo Ancelotti e sigur: ”El merită să câștige Balonul de Aur, fără îndoială”

Promisiunea făcută de Carlo Ancelotti la conferință, înainte de Atletico - Real Madrid

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWEste unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Starul din „Rain Man”, aproape de nerecunoscut pe străzile din NYC

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”