Horațiu Moldovan / Foto: Profimedia

Sa fie clar! Anunțul făcut de spanioli despre Horațiu Moldovan, după ce a spus că vrea să plece de la Atletico

articol scris de Digi Sport
12.07.2024, 17:21
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

Recent, Horațiu Moldovan (26 de ani) este gata să plece de la Atletico Madrid, după ce nu jucat niciun minut de la momentul transferului în capitala Spaniei.

Din cauza lipsei de minute, portarul român și-a pierdut locul în primul 11 al României, deși a fost titularul de drept din calificări. Chiar și așa, a fost inclus de Edi Iordănescu în lotul de la EURO 2024.

Anunțul făcut de Mundo Deportivo: ”Horațiu se străduiește să facă asta (n.r.-să plece). Acest lucru se va întâmpla când Atletico îi va găsi un înlocuitor”

Deși l-a transferat de la Rapid pentru suma de 800.000 de euro, Atletico Madrid i-a stabilit un preț fix portarului român, de trei ori mai mare: 2,5 milioane de euro.

Mai multe echipe din Spania (Getafe, Real Valladolid, Rayo Vallecano) și-au manifestat interesul pentru transferul lui Horațiu Moldovan, dar spaniolii de la Mundo Deportivo au anunțat că acesta va fi cedat numai dacă formația pregătită de Diego Simeone îi va găsi un înlocuitor.

”În aceste prime zile de pregătire nu se poate conta nici pe Oblak, nici pe Moldovan, care sunt în vacanță după ce au ajuns în optimile de finală ale EURO 2024 cu naționalele lor, Slovenia și România.

În principiu, atât slovenul, cât și românul vor reveni pe 22 iulie la echipă, atâta timp cât plecarea niciunuia dintre ei nu este rezolvată înainte de acel moment. În cazul lui Jan, este greu de crezut că va părăsi clubul, dar Horațiu se străduiește să facă asta. Acest lucru se va întâmpla când Atlético îi va găsi un înlocuitor”, au scris cei de la Mundo Deportivo.

Unde au ”evadat” Horațiu Moldovan și Aza Gabriela, după ce România a fost eliminată de la EURO 2024

Galerie Foto

Horațiu Moldovan (26 de ani) profită din plin de vacanța pe care o are până când se va prezenta la reunirea lotului.

Goalkeeperul echipei naționale a ”evadat” în Mikonos (Grecia), una dintre destinațiile sale favorite, și nu a plecat de unul singur, ci însoțit și de prietena sa, Aza Gabriela (25 de ani), una dintre cele mai de succes artiste din țara noastră (FOTO sus).

Rayo Vallecano îl așteaptă pe Horațiu Moldovan. Singura întrebare: împrumut sau transfer definitiv

Presa din Spania scrie că Rayo Vallecano este formația la care Horațiu Moldovan are cele mai mari șanse să ajungă. Asta deși, în urmă cu câteva zile, Celtic era favorită pentru transferul portarului român.

Rayo îi oferă portarului român un post de titular și certitudinea că va apăra, fără să fie nevoit să plece din capitala Spaniei, acolo unde s-a acomodat deja, după transferul din urmă cu 6 luni.

La Rayo, Horațiu Moldovan ar putea fi coleg cu un alt român, Andrei Rațiu, și ar fi în luptă pentru un loc de titular cu spaniolii Dani Cardenas (27 de ani) şi Miguel Morro (23 de ani).

  • 26 de ani are Horațiu Moldovan
  • 800.000 de euro i-a plătit Atletico Madrid lui Rapid, pentru transferul portarului român

Etichete: atletico madrid , mundo deportivo , horațiu moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort în închisoare

Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort, în închisoare. Cristian Săndulache era condamnat la 55 de ani, pentru proxenetism.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

Răsturnare de situație: Nadia Comăneci s-a răzgândit în cazul Sabrinei Voinea

Exclusiv Victor Pițurcă a văzut în direct faza cu Ianis Hagi și a dat verdictul: ”Nici la liga a cincea!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv "N-are nicio șansă!" Verdictul lui Victor Pițurcă, după transferul de 1.300.000€ făcut de Gigi Becali

”Asta m-a întrebat”! Ce a discutat ”Dina” Grameni cu Dan Șucu la telefon înainte să semneze cu Rapid

Oficial Au anunțat transferul unui atacant, cu câteva ore înainte de Dinamo - Slobozia

Arne Slot n-a stat pe gânduri, după ce un jucător a anunțat că vrea să plece de la Liverpool

Citeşte şi

L-a refuzat pe Mircea Lucescu, iar acum ar putea avea parte de o surpriză neplăcută

Lovitură pe final de MERCATO: Memphis Depay a semnat și părăsește Europa

PEROZSuperba Sienna Miller, într-o ținută curajoasă la Veneția: o salopetă total transparentă, purtată fără sutien. Doar părul a acoperit-o

FILM NOWCu cine ar avea o relație romantică Chet, fiul controversat al lui Tom Hanks. E mai mare decât el cu 14 ani și are șase copii acasă

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mircea Lucescu, săgeți spre Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Lituania: ”Îl felicit în mod special” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia