Andrei Rațiu / Foto: Profimedia

Reacția lui Andrei Rațiu după ce DIGI Spania l-a confirmat cel mai bun

articol scris de Digi Sport
01.10.2024, 14:48
  • Champions League: Șahtior - Atalanta, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Lille - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

Andrei Rațiu (26 de ani), jucătorul celor de la Rayo Vallecano, a câștigat premiul "Fibra Como Un Rayo", acordat de DIGI Spania.

Acest premiu a fost acordat celui mai bun jucător la capitolul viteză, după ce internaționalul român a atins o viteză de 35,5 km/h în meciul cu RCD Espanyol, scor 1-2.

Andrei Rațiu: "Viteza s-a numărat mereu printre calitățile mele"

Fotbalistul naționalei României a oferit o primă reacție după ce și-a primit distincția. El a evidențiat că se bucură de susținerea fanilor și va face totul ca să-și ajute echipa.

"Am fost cel mai rapid jucător al lunii și mă bucură, pentru că viteza s-a numărat mereu printre calitățile mele.

Avem un început destul de bun să fiu sincer și cred că am fi putut avea mai multe puncte.

A fost un sezon în care am crescut încetul cu încetul. Creștem ca o echipă (n.r. naționala României). Mergem de la mai puțin la mai mult și cred că vom avea șansa noastră.

Obiectiv? Îmi propun să joc cât mai mult la echipa mea și să o ajut să obțină puncte, după aceea vom vedea.

Este ceva incredibil, sunt mereu acolo (n.r. fanii). Ei ne susțin indiferent de ce s-ar întâmpla și asta trebuie respectat", a spus Andrei Rațiu, potrivit UnionRayo.

Fundașul român a devenit titular de drept în formația lui Inigo Perez și nu a dezamăgit, în cele cinci partide jucate a reușit să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă.

  • Andrei Rațiu a bifat 22 de prezențe în tricoul celor de la Rayo Vallecano, în care a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă.

Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane

În etapa a opta, Rayo a remizat cu Leganes, scor 1-1, iar Andrei Rațiu a fost printre cei mai buni jucători ai echipei din Madrid.

Internaționalul român a jucat toate cele 95 de minute ale meciului și a avut șansa de a-și trece numele pe lista marcatorilor spre final, când a reușit o acțiune superbă, însă șutul său din interiorul careului a fost blocat.

Rațiu s-a deghizat în Zidane. A driblat doi adversari cu o piruetă în interiorul suprafeței de pedeapsă, dar șutul său a fost blocat de un adversar”, au scris cei de la Marca.

Rațiu a fost notat cu 7,3 de către cei de la Sofascore, al doilea calificativ din tabăra lui Rayo Vallecano, după Sergio Camello, autorul golului gazdelor. Pentru oaspeți a punctat Cruz.

Fundașul lateral a reușit două tackling-uri, a câștigat 4 dintre cele 6 dueluri avute cu atacanții adverși, a comis un fault, a atins balonul de 64 de ori, a avut un procentaj de 86% pase reușite (36 din 42) și a tras de două ori către poarta lui Leganes.

În urma acestui rezultat, Rayo Vallecano ocupă locul 8, cu 10 puncte, în timp ce Leganes e pe 17, cu 7 puncte.

Etichete: rayo vallecano , andrei ratiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum au reușit spionii Israelului să se infiltreze în Hezbollah. Liderii grupării au făcut o greșeală crucială în războiul din Siria

În războiul din 2006 contra grupării Hezbollah, Israelul a încercat să îl ucidă pe Hassan Nasrallah de trei ori - a eșuat de fiecare dată. Acum, bombele lansate de armata israeliană l-au nimerit din prima încercare pe liderul grupării care le-a pus atât de mari probleme acum 18 ani. Ceea ce s-a schimbat este amploarea și calitatea informațiilor pe care Israelul s-a putut baza acum, dar și vulnerabilitățile pe care Hezbollah le-a căpătat odată ce a intervenit militar în Siria, relatează Financial Times.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc

Englezii anunță o lovitură pentru Radu Drăgușin: transfer de 84.000.000 €!

Foto Fiica lui Schumacher s-a căsătorit! Invitația a venit cu o interdicție clară. ”Nu aș fi participat”. Fostul pilot, prezent?

Cel mai vechi jucător de la FCSB, OUT! Unde ar putea ajunge: ”Îți faci treaba cu el”

Nota primită de Dennis Man, după ce a marcat în ”thriller-ul” Parma - Cagliari! Valentin Mihăilă, schimbat la pauză

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Live Video&Score Stuttgart - Sparta Praga 1-1, ACUM, la DGS1 / Salzburg - Brest 0-1, ACUM, la DGS2. Arsenal - PSG, 22:00, LIVE VIDEO, DGS 1

Foto Schimbare la 180 de grade. Ce a făcut Octavian Popescu înainte să fie băgat ”în ședință” de Gigi Becali

Video Exclusiv Dinamo a anunțat în ce stadiu au ajuns căutările huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru

Citeşte şi

Andrei Rațiu, elogiat de un antrenor din La Liga, după ce a fost comparat cu Zidane: ”Unul dintre cei mai buni”

Video Nota primită de Andrei Rațiu, după ce a jucat 95 de minute pentru Rayo în La Liga! ”S-a deghizat în Zidane”

PEROZCum nu se poate mai mândru de ea. David Beckham, de mână cu fiica lui prin Paris. Harper are 13 ani și este adorabilă

FILM NOWMonica Bellucci, fotografiată pe străzile din Paris, la scurt timp după ce a împlinit 60 de ani. Actrița radiază de frumusețe

Ce veste pentru Mircea Lucescu: Ianis Hagi revine la prima echipă a lui Glasgow Rangers citeşte ştirea pe Prosport.ro

Becali a atacat un jurnalist: ”Îmi vrea moartea”. Răspunsul lui: „M-a confundat cu Radu Banciu” citeşte ştirea pe ziare.com

Rapoarte ANM: România cu portocale de Teleorman, safari în Dobrogea, papagali în Deltă. Secetă și tornade în 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mândră de noua ei siluetă, după ce a slăbit drastic. S-a afișat într-o salopetă mulată și cizme peste genunchi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mândră de noua ei siluetă, după ce a slăbit drastic. S-a afișat într-o salopetă mulată și cizme peste genunchi

Digi World

Cu ce să speli fructele și legumele eficient, ieftin și simplu, pentru a elimina pesticidele, bacteriile sau mucegaiul

Digi Animal World

Ce a găsit un bărbat când se pregătea să-și spele rufele: „Era în haine, am rămas traumatizat”