Horațiu Moldovan / Foto: Instagram @horatiu_moldovan

Răsturnare de situație: unde este așteptat Horațiu Moldovan

articol scris de Digi Sport
12.07.2024, 09:10
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

Horațiu Moldovan (26 de ani) este gata să plece de la Atletico Madrid, după jumătate de sezon în care nu a bifat niciun minut sub comanda lui Diego Simeone.

Rayo Vallecano îl așteaptă pe Horațiu Moldovan. Singura întrebare: împrumut sau transfer definitiv

Deși a plătit în iarnă 800.000 de euro pentru a-l aduce de la Rapid, iar goalkeeperul nu a evoluat deloc, Atletico Madrid i-a stabilit lui Horațiu Moldovan un preț de 3 ori mai mare decât suma investită: 2,5 milioane de euro.

Mai multe cluburi sunt pe urmele portarului român, după ce acesta a fost pus pe lista de transferuri de formația pregătită de Diego Simeone.

Din Spania, și-au manifestat interesul Getafe, Real Valladolid și Rayo Vallecano, formație la care este legitimat Andrei Rațiu (26 de ani). Mundo Deportivo scrie că Celtic, Hamburg SV și Ferencvaros îl au și ele "pe radar" pe portarul român.

Presa din Spania scrie că Rayo Vallecano este formația la care Horațiu Moldovan are cele mai mari șanse să ajungă. Asta deși, în urmă cu câteva zile, Celtic era favorită pentru transferul portarului român.

Rayo îi oferă portarului român un post de titular și certitudinea că va apăra, fără să fie nevoit să plece din capitala Spaniei, acolo unde s-a acomodat deja, după transferul din urmă cu 6 luni.

Cel mai probabil, Horațiu Moldovan va ajunge la Rayo Vallecano sub formă de împrumut, scrie presa din Spania, însă nu este exclusă nici varianta unui transfer definitiv, dacă formația pregătită de Inigo Perez va accepta să plătească 2,5 milioane de euro.

Discuțiile finale se poartă în aceste zile și este de așteptat ca în momentul în care va reveni din vacanță, Horațiu Moldovan să-și pună semnătura pe contractul cu Rayo Vallecano. Mai rămâne o singură întrebare: dacă va fi un împrumut sau un transfer definitv.

La Rayo, Horațiu Moldovan va fi coleg cu un alt român, Andrei Rațiu, și se va lupta pentru un loc de titular cu spaniolii Dani Cardenas (27 de ani) şi Miguel Morro (23 de ani).

  • 26 de ani are Horațiu Moldovan
  • 0 minute a apărat Horațiu Moldovan la Atletico Madrid
  • 800.000 de euro i-a plătit Atletico Madrid lui Rapid, pentru transferul portarului român

Unde au ”evadat” Horațiu Moldovan și Aza Gabriela, după ce România a fost eliminată de la EURO 2024

Galerie Foto

Horațiu Moldovan (26 de ani), goalkeeperul lui Atletico Madrid, care nu a jucat niciun minut la EURO 2024, profită din plin de vacanța pe care o are până când se va prezenta la reunirea lotului.

Goalkeeperul echipei naționale a ”evadat” în Mikonos (Grecia), una dintre destinațiile sale favorite, și nu a plecat de unul singur, ci însoțit și de prietena sa, Aza Gabriela (25 de ani), una dintre cele mai de succes artiste din țara noastră (FOTO sus).

Etichete: atletico madrid , transferuri , mercato , horațiu moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort în închisoare

Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort, în închisoare. Cristian Săndulache era condamnat la 55 de ani, pentru proxenetism.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Scoțienii au folosit un singur cuvânt, după ce au aflat cum s-a terminat "telenovela" Ianis Hagi

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

Răsturnare de situație: Nadia Comăneci s-a răzgândit în cazul Sabrinei Voinea

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Replica scurtă a lui Gică Hagi în momentul în care a fost întrebat despre situația lui Ianis Hagi

Octavian Popescu, ”prăbușire” în doar jumătate de an! Darius Olaru e lider detașat! Așa arată Top 10 din SuperLigă

Ion Țiriac: ”Din păcate, Mircea Lucescu a luat echipa națională”

Cristiano Ronaldo a atins miliardul și a reacționat

Citeşte şi

Decizia luată de Mircea Lucescu în privința lui Horațiu Moldovan, după ce a refuzat convocarea

Oficial Florinel Coman a devenit coleg cu un jucător cotat cândva la 50.000.000€

PEROZSuperba Sienna Miller, într-o ținută curajoasă la Veneția: o salopetă total transparentă, purtată fără sutien. Doar părul a acoperit-o

FILM NOWLiz Hurley, decolteu abisal la petrecerea fostului ei iubit, Hugh Grant. Au rămas în relații bune, chiar dacă el a înșelat-o

Decizie fără precedent a Justiției în cazul fanului român găsit vinovat pentru întreruperea meciului România-Kosovo citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB a pus în vânzare bilete pentru meciurile din Europa League. Cum o poți vedea pe Manchester United la București citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit