Dani Carvajal / Foto: Profimedia

Oficialii Realului, decizie în cazul lui Carvajal, căruia îi expiră contractul

articol scris de Digi Sport
05.10.2024, 18:35
  • SuperLiga: FC Botoșani - Rapid, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - FC Buzău, duminică, 21:00, DGS 1

Real Madrid o întâlnește pe Villarreal, în partida din etapa a 9-a din La Liga, de sâmbătă, 5 octombrie, ce va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport.

"Galacticii" vor să-și ia revanșa în fața fanilor după ce au pierdut partida cu OSC Lille, scor 0-1, din etapa a doua din Champions League.

Real Madrid vrea să-i prelungească contractul lui Carvajal

"Los Blancos" sunt pe locul al doilea în Spania, cu 18 puncte înregistrate, înaintea partidei cu "Submarinul galben".

Dani Carvajal (32 de ani), unul dintre candidații Realului la Balonul de Aur, a marcat un gol în cele 7 partide din campionatul iberic în care a evoluat.

După ce a intrat în ultimul an de contract, oficialii de pe Bernabeu vor să-i prelungească contractul fundașului dreapta, anunță cei de la Madrid Xtra, într-o postare pe pagina lor de X.

  • Daniel Carvajal este cotat la 12 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.
  • Daniel Carvajal este la Real Madrid din 2013.
  • Daniel Carvajal a evoluat în 426 de meciuri pentru Real Madrid.

Gică Craioveanu a numit-o pe Real Madrid o echipă "plată, previzibilă și ineficientă"

Așa cum a făcut-o și în studioul Euro Fotbal, fostul atacant a vorbit despre meciul pe care Regina Europei l-a pierdut cu Lille.

"Nu mi-a plăcut deloc prestația cu Lille. A fost o echipă plată, previzibilă și ineficientă, în afara forțării de pe final. E evident că n-a jucat bine. Kroos era fundamental.

Știa cum să organizeze echipa ca nimeni altul. A fost un jucător unic. Fără el, e alt stil. Era capabil să domine meciul, să recupereze și să alerge. Iar fiecare schimbare are nevoie de un proces.

Luminile madrilenilor s-au aprins puțin când au intrat Modric și Guler, pentru că Valverde, Camavinga și Tchouameni sunt puternici fizic și aleargă mult, dar nu au aceeași abilitate de a da pasa finală.

Era esențial să se găsească un înlocuitor pentru Kroos, iar Florentino Perez trebuia să le facă pe amândouă: Mbappe, dar și un mijlocaș de clasă. Acum nu au pe cineva ca el și se vede asta. Puteau să îl ia pe Pedri de la Barcelona (n.r. râde). Probabil că cel mai similar jucător e Gundogan.

Când ajungi la atâtea meciuri fără eșec, vine o vreme când te relaxezi, iar asta nu e bine. Ai nevoie de un duș rece, pentru a-ți recâștiga energia și motivația.

Sunt sigur că vor avea o reacție cu Villarreal. Sunt răniți și o vor face. Mai mult, se joacă pe Bernabeu, acolo sunt o altă echipă. Mulți jucători se tem de acest stadion, am văzut-o. Stema și tricoul influențează mințile adversarilor.

Va fi dificil ca Villarreal să facă o surpriză, deși cred că are argumente în favoarea ei. De fapt, cred că are calitate să bată orice echipă din Europa, dacă prinde o zi bună. Așa că îndrăznesc să pariez pe un 2-2", a spus Craioveanu. 

VIDEO cu rezumatul meciului Lille - Real Madrid 1-0: 

Etichete: real madrid , daniel carvajal , contract carvajal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
CCR: Diana Șoșoacă nu poate candida la alegerile prezidențiale. Reacții la cald din lumea politică

Judecătorii Curții Constituționale au respins, sâmbătă, candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, au declarat surse judiciare, pentru Digi24.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Video Răzvan Lucescu, discurs dur, în engleză, la adresa românilor. ”Treziți-vă!”

Federația a amânat toate meciurile de fotbal: s-a declarat stare de catastrofă naturală

Grecii au aflat ce a spus Răzvan Lucescu la microfonul Digi Sport și au reacționat

”Gloaba asta nu vrea să plece de aici”. Tătărușanu a reacționat după ce a văzut transferul Barcelonei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Oțelul Galați – Universitatea Craiova 1-1, ACUM pe DGS 1. GOOL! Oltenii egalează rapid

”Tricolorul” cumpărat de Ajax cu 12.500.000 de euro a spus ce a simțit când a ajuns la Amsterdam

Video Pe cine a atacat Dan Petrescu, după CFR Cluj - Poli Iași 2-1

Nota primită de Andrei Rațiu, după ce a fost decisiv în partida cu Valladolid

Citeşte şi

Live Video&Score Real Madrid - Villarreal 1-0, ACUM, pe DGS 2. Federico Valverde a deschis scorul

Toni Kroos știe care este înlocuitorul său! L-a propus deja la Real Madrid

PEROZFrumusețea cere sacrificii! Kim Kardashian a purtat cel mai decoltat top din garderoba sa, dar s-a ales cu dureri de spate

FILM NOWCu tocuri are 1.75 m, dar tot pare o minionă pe lângă fiul de 17 ani. Naomi Watts, mai mândră ca oricând, la braț cu liceanul preferat

FCSB vrea să transfere noua senzație a Superligii. Cum arată planul de achiziție al echipei lui Gigi Becali citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme serioase pentru Novak Djokovic, la Shanghai. Cum s-a terminat meciul cu Alex Michelsen citeşte ştirea pe ziare.com

Primul român cu Tesla Cybertruck: Ce a putut să facă prima dată după ce a adus-o în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale