Antonio Rudiger / Foto: Profimedia Images

OFICIAL | Antonio Rudiger, noul fotbalist al celor de la Real Madrid! Prima reacție a fundașului

articol scris de Digi Sport
02.06.2022, 14:49
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Antonio Rudiger (29 de ani) va juca din sezonul viitor pentru Real Madrid, după cinci ani petrecuți în tricoul lui Chelsea.

OFICIAL | Antonio Rudiger, noul fotbalist al celor de la Real Madrid! Durata contractului

Fundașul german li s-a alăturat "galacticilor" din postura de jucător liber de contract, după ce a decis să nu își mai prelungească angajamentul cu Chelsea, scadent în luna iunie a acestui an. Rudiger a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Real Madrid, acolo unde a fost dorit insistent de către Carlo Ancelotti.

"Real Madrid C. F. a ajuns la un acord cu jucătorul Antonio Rudiger, care va fi legat de club în următoarele patru sezoane. Pe 20 iunie, de la ora 12:00, va avea loc ceremonia de prezentare a lui Antonio Rudiger din postura de noul jucător al Real Madrid", a transmis Real Madrid, pe site-ul oficial.

"Sunt mândru să anunț că mă voi alătura clubului Real Madrid. Sunt foarte încântat de toate provocările care urmează și abia aștept să joc primele mele jocuri pentru acest club imens", a spus Rudiger, pe Twitter.

Ce clauză de reziliere ar urma să aibă Antonio Rudiger la Real Madrid

După mai multe luni de tatonări, Antonio Rudiger a ajuns în cele din urmă la Real Madrid, iar campioana din La Liga vrea să îl securizeze pe fundaș. Potrivit jurnalistului David Ornstein, de la The Atletic, madrilenii au de gând să îi fixeze lui Rudiger o clauză de reziliere în valoare de 400 de milioane de euro.

Suma stabilită de Real Madrid pentru Antonio Rudiger nu este una atât de mare, dacă ar fi să o comparăm cu cea fixată de rivala Barcelona pentru Ronald Araujo, care a semnat, recent, prelungirea înțelegerii cu catalanii. Un miliard de euro este clauza pe care formația blaugrana i-a stabilit-o fundașului brazilian.

Rudiger a vorbit pentru prima dată despre plecarea de la Chelsea: "Aș fi vrut să am un final diferit"

Rudiger a vorbit despre decizia de a nu-și prelungi contractul cu Chelsea, care va expira la finalul acestui sezon. Apărătorul german a dezvăluit că plecarea sa nu are nimic în comun cu problemele din ultimele luni ale londonezilor, însă a recunoscut că și-ar fi dorit să încununeze altfel ultimul său sezon pe Stamford Bridge.

"A fost o oportunitate, dar nu sancțiunile pe care le-a primit clubul au fost problema. Nu vreau să intru prea mult în detalii. Ca întotdeauna, îi sunt foarte, foarte recunoscător familiei mele.

Copiii mei s-au născut aici și s-au întâmplat multe. Londra și mai ales Chelsea vor fi întotdeauna speciale pentru mine. Au fost cinci ani normali cu suișuri și coborâșuri, dar cu multe lucruri pozitive. De aceea sunt și mai frustrat pentru că am vrut să am un final diferit”, a spus Antonio Rudiger, după meciul cu Liverpool, citat de Sport.es.

Etichete: real madrid , antonio rudiger , transfer rudiger


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Credit limitat pentru Philippe Clement la Rangers: anunțul scoțienilor, înaintea meciului cu FCSB din Europa League

Reacția lui Carlo Ancelotti, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr. în Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Foto Real Madrid a făcut iar "remontada" în Champions League, iar glumele au curs în valuri! Cele mai tari meme-uri

Citeşte şi

Clasamentul golgheterilor din Champions League, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr.

Explicațiile lui Nuri Sahin, după Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2: ”Nu am fost capabili”

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit