9 oferte pentru Horațiu Moldovan! Atletico Madrid e gata să-l vândă

articol scris de Digi Sport
17.08.2024, 15:13
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Horațiu Moldovan (25 de ani) are în continuare un viitor incert la Atletico Madrid, echipă pentru care a apărat în toate cele patru amicale ale verii. 

Ajuns în ianuarie pe Metropolitano, goalkeeper-ul român încă nu a debutat oficial pentru formația antrenată de ”Cholo” Simeone, motiv pentru care este gata să plece. 

9 oferte pentru Horațiu Moldovan în această vară

Și Atleti e gata să renunțe la Horațiu Moldovan, însă doar dacă primește o ofertă în valoare de 2,5 milioane de euro. Românul a fost transferat de la Rapid în schimbul a 800.000 de euro. 

Conform celor de la estoesatleti.es, unul dintre site-urile de casă ale madrilenilor, Moldovan a avut nu mai puțin de 9 oferte de transfer în această vară. 

Pe lângă Celtic, cea care încă și l-ar dori pe internaționalul român, Hamburg, Ferencvaros și Al Raed l-au avut pe listă pe acesta. Damac, echipa pregătită de Cosmin Contra și unde evoluează și Nicolae Stanciu, și-a exprimat și ea dorința de a îl transfera pe Moldovan. 

Conform sursei citate, Rayo Vallecano, Valladolid și Getafe au fost și ele pe urmele lui Horațiu Moldovan, iar ultima echipă nu a fost dezvăluită. 

Mai mult, spaniolii anunță că decizia celor de la Atletico este ca Jan Oblak (31 de ani) să rămână portarul numărul 1 al echipei, chiar dacă plecarea lui Moldovan ar lăsa un gol important. 

”Această decizie reflectă importanța pe care Moldovan o are pentru Atletico, chiar și în rolul său de al doilea portar. Situația lui Moldovan este un subiect sensibil pentru Atletico. 

Deși el nu este portarul titular, plecarea sa ar lăsa un gol semnificativ în echipă. Jan Oblak rămâne portarul de necontestat, dar nevoia de a avea o rezervă de încredere este crucială pentru menținerea competitivității în toate competițiile”, au notat spaniolii. 

Horațiu Moldovan / Foto: Profimedia
  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Horațiu Moldovan, potrivit transfermarkt.com. 

Horațiu Moldovan e anunțat titular în meciul cu Villarreal 

Atleti debutează luni, 19 august, pe terenul celor de la Villarreal, de la ora 22:30, iar spaniolii au dezvăluit că ”Cholo” are deja în plan așezarea tactică. 

Conform celor de la eldesmarque, Simeone a creionat deja primul 11 pentru meciul contra ”Submarinului galben”, iar vestea bună vine încă de la portar. 

Potrivit sursei citate, argentinianul se va baza pe Horațiu Moldovan în meciul de luni seară. Astfel, pentru goalkeeper-ul român ar putea însemna debutul oficial în tricoul formației madrilene. 

FOTO Horațiu Moldovan și-a petrecut vacanța de vară în Mykonos, alături de Aza Gabriela

Galerie Foto

 

Etichete: atletico madrid , spania , la liga , arabia saudita , ungaria , celtic , getafe , rayo vallecano , hamburg , tranfer , damac , horațiu moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Juventus - PSV 0-0 / Young Boys - Aston Villa 0-0, ACUM pe DGS 1 & 2. 6 meciuri în prima zi de Champions League

Exclusiv Gigi Becali s-a convins: ”E un geniu, mă depășește ce face el”

Câte pachete de bilete a vândut FCSB până acum, pentru meciurile din Europa League

Șansa lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Citeşte şi

Dorit de Real Madrid, Rodri a spus totul despre viitorul său

Oficial Cristiano Ronaldo a rămas fără antrenor! Cine e favorit să preia pe Al-Nassr

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia