Hansi Flick / Foto: Profimedia

Mesajul categoric transmis de Hansi Flick jucătorilor Barcelonei! Urmează duelul cu Real Madrid

articol scris de Digi Sport
25.10.2024, 16:30
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1, Barcelona va da piept cu Real Madrid pe Santiago Bernabeu, într-un meci din etapa a 11-a din La Liga.

Catalanii vin după o victorie entuziasmantă împotriva celor de la Bayern Munchen, scor 4-1, și vor să dea lovitura și contra Realului, după ce ”Galacticii” au câștigat toate cele trei întâlniri din sezonul trecut, 2-1, 4-1, 3-2.

Hansi Flick, înainte de El Clasico: ”Trebuie să ne adaptăm la Real Madrid

Hansi Flick a susținut o conferință de presă premergătoare partidei cu Real Madrid, iar tehnicianul german a transmis că are mare încredere în jucătorii săi că vor putea obține un rezultat pozitiv, având în vedere modul în care s-au pregătit și cum s-au prezentat în ultima vreme.

Mai mult, neamțul a scos în evidență și reacția pe care au avut-o fotbaliștii blaugrana după ce Bayern reușise să restabilească egalitatea în meciul din UCL.

”Este Madridul, ei au jucat marți, noi miercuri, dar fiecare are tactica sa. Jucătorii noștri s-au antrenat foarte bine. Avem niște idei și moduri de abordare pe care le-am folosit cu Bayern Munchen, știm că mai avem de îmbunătățit.

Trebuie să ne adaptăm la Real Madrid. Toți jucătorii s-au pregătit foarte bine, am încredere în ei că o să se descurce de minune. La un moment dat a fost 1-1 cu Bayern, după care am preluat conducerea meciului, iar asta e un lucru îmbucurător, e un semn că avem încredere”, a declarat Hansi Flick, conform Mundo Deportivo

Eric Garcia nu s-a recuperat și va rata meciul cu Real Madrid

Înaintea disputei de pe Santiago Bernabeu, atât Real Madrid, cât și Barcelona, au câștigat la scor partidele din Champions League, cu Borussia Dortmund (5-2), respectiv Bayern Munchen (4-1).

Real Madrid are absențe importante pentru partida de sâmbătă însă nici Barcelona se pare că nu a scăpat de aceste vești.

Conform celor de la Barca Universal, Eric Garcia (23 de ani), nu a fost prezent la antrenamentul oficial condus de Hansi Flick, dinaintea disputei.

Fundașul s-a accidentat în partida cu Sevilla, scor 5-1, după ce a suferit o problemă musculară și a fost disponibil nici pentru partida din Champions League.

De asemenea, pe lista jucătorilor Barcelonei care nu vor fi disponibili pentru "El Clasico" se mai află Ronald Araujo, Andreas Christensen, Marc-Andre ter Stegen, Ferran Torres și Marc Bernal.

Etichete: barcelona , real madrid barcelona , hansi flick


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front

Soldați ruși au fost auziți exprimându-și îngrijorarea cu privire la modul în care soldații nord-coreeni vor fi comandați și dotați cu muniție și echipament militar, arată interceptările obținute de Defense Intelligence of Ukraine și publicate vineri, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv CINCI jucători, OUT din echipă! Gigi Becali a luat decizia după Rangers - FCSB 4-0: ”Nu vor mai fi”

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Video Rangers - FCSB 4-0. Eșec drastic pentru campioana României în Europa League

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat 96 de minute în Tottenham - Alkmaar. Ce au scris englezii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 0-0, ACUM pe DGS 1. Cu o victorie, ardelenii urcă pe locul al doilea

Foto Cum a fost surprins Louis Munteanu, la primul meci al CFR-ului după scandalul cu Dan Petrescu

Nota primită de Răzvan Marin, după ce a jucat 89 de minute în Serie A

Stanciu, Niță și Contra, învinși de Aubameyang și Nacho în Arabia Saudită

Citeşte şi

Foto Lamine Yamal i-a surprins pe toți! Cum a apărut starul Barcelonei, chiar îniante de El Clasico

Real Madrid a pregătit oferta pentru înlocuitorul lui Dani Carvajal: salariu de 18.000.000€ pe an

PEROZZendaya, siluetă de model într-o rochie lungă din piele. Piesa vestimentară i-a scos în evidență decolteul și talia de viespe

FILM NOWCum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman, colega lui din drama erotică „Babygirl”. Cel mai stânjenitor moment de la filmări

Prima echipă din Superliga care se pregătește să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! „Mă pun la coadă pentru el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB a căzut 10 locuri în clasamentul Europa League, după înfrângerea cu Rangers. Ce poziție ocupă trupa lui Elias Charalambous citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Momentul emoționant când o pisică dispărută se întoarce acasă, surprins pe camera de supraveghere: „Am început să plâng”