Carlo Ancelotti și Kylian Mbappe / Foto: Getty Images

Kylian Mbappe este acuzat de viol, iar Ancelotti nu a stat deloc pe gânduri când a fost întrebat despre francez

articol scris de Digi Sport
18.10.2024, 16:56
  • SuperLiga: Sepsi - UTA Arad, sâmbătă, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Real Madrid se pregătește de partida cu Celta Vigo, din etapa a 10-a de La Liga, programată sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 2.

Este prima partidă de campionat după sfârșitul pauzei destinată meciurilor echipelor naționale. De asemenea, confruntarea dintre cele două formații va putea fi văzută și pe site-ul digisport.ro în format live video, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Carlo Ancelotti, despre Mbappe: ”Nu-l simt deloc afectat”

Galerie Foto

Carlo Ancelotti a dat asigurări, vineri, că atacantul francez Kylian Mbappe nu pare "deloc afectat" de acuzaţiile de viol care îl vizează, dezvăluite de presa suedeză, relatează AFP.

"Pentru moment, nu sunt decât speculaţii. Eu îl văd în fiecare zi, el munceşte bine, este fericit şi nu-l simt deloc afectat. Din contră, este foarte entuziast", a declarat antrenorul italian într-o conferinţă de presă.

Mbappe a participat vineri la antrenamentul colectiv al campioanei Spaniei, conform Agerpres.

Procurorii suedezi au anunţat, marţi, deschiderea unei anchete pentru viol după o vizită a lui Mbappe şi a anturajului său săptămâna trecută la Stockholm, fără a cita nume, dar presa scandinavă susţine că starul francez este cel vizat de investigaţii.

Violul ar fi fost comis joia trecută în centrul Stockholm-ului, conform unei plângeri pe care Aftonbladet susţine că a consultat-o. "Poliţia s-a sesizat de această plângere sâmbătă, după ce femeia ar fi primit îngrijiri", a adăugat Aftonbladet.

"Fake News!!!!", a reacţionat jucătorul echipei Real Madrid pe reţeaua de socializare X, după ce a aflat iniţial de relatările presei scandinave.

A fost la petrecerea lui Kylian Mbappe din Suedia și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Galerie Foto

Recent, mărturia unei prezentatoare TV suedeze, care a participat la mai multe petreceri private ale fotbaliștilor, chiar și la a lui Mbappe, a apărut în presa din Suedia.

"Unii promotori sunt angajați să organizeze petreceri și să găsească fete pe care să le invite. De obicei, ei te pun pe o listă, astfel încât să te poată contacta atunci când au nevoie. Este la fel de superficial ca orice job în industria de modelling. De obicei, cerința este să arăți bine și să ai o personalitate plăcută.

Toți invitații au fost obligați să-și pună telefoanele într-o cutie înainte de a intra, de aceea nu există fotografii ale acelei petreceri. Se întâmplă des. Aceeași regulă fusese aplicată în trecut la o altă petrecere cu Cristiano Ronaldo. Nu există fotografii de la acel eveniment", a mărturisit Julia Franzen, pentru publicația Expressen.

Etichete: carlo ancelotti , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Anunțul care a provocat cozi kilometrice de mașini în Timișoara: Un tânăr s-a oferit să plătească oricui plinul de combustibil

Îmbulzeală vineri în Timișoara, după ce un tânăr a anunțat, pe rețelele sociale, că plătește plinul de combustibil oricui vine într-o anumită stație peco din oraș, timp de o oră.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din "camera secretă" în care a petrecut Mbappe

Ronaldinho a spus 3 fotbaliști peste Leo Messi, când a fost întrebat dacă argentinianul este "GOAT"

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text ′U′ Cluj - Oțelul Galați 0-0, ACUM, în direct la DGS 1. Duel ”de foc” între locul 1 și 3

Ce a spus Măldărășanu când a fost întrebat despre plecarea de la Hermannstadt! Sibienii sunt pe loc de baraj

Președintele echipei de pe locul 3, aplaudat la scenă deschisă: ”Cel mai bine pentru toți ar fi să ne lase să câștigăm titlul”

Constantin Budescu, după ce a marcat "dubla" în Gloria Buzău - Hermannstadt 3-0: "Sunt ca vinul roșu"

Citeşte şi

TOP 10 cel mai bine plătiți fotbaliști ai anului 2024! Cât câștigă Ronaldo și Messi, dar și pe ce loc se află Mbappe

Carlo Ancelotti și-a anunțat decizia, după ce Real Madrid a rămas un an fără Dani Carvajal

PEROZO tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

FILM NOWCum arată Jean-Claude Van Damme în 2024, la 64 de ani. Își serbează ziua în 18 octombrie. 5 mariaje cu 4 femei și o viață tumultoasă

”Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam! Nu mai bine o vindeam?”. Reacția lui Teo Trandafir despre David Popovici citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ce-a ajuns Hagi, o catastrofă absolută! Ca om, e o dezamăgire totală" Simbolul fotbalului românesc, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale