Carlo Ancelotti și Kylian Mbappe / Foto: Profimedia

Jurnaliștii i-au cerut lui Ancelotti să explice ”seceta” lui Mbappe. Don Carlo a avut răspunsul perfect

articol scris de Digi Sport
31.08.2024, 15:47
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Kylian Mbappe (25 de ani) a ajuns la Real Madrid după ce și-a încheiat contractul cu Paris Saint-Germain, în vara acestui an.

Francezul a bifat trei apariții în LaLiga, însă nu a reușit să înscrie niciun gol în tricoul "Los Blancos" în campionatul intern. Fotbalistul a înscris are o singură reușită pentru Real Madrid în Supercupa UEFA, împotriva Atalantei.

Carlo Ancelotti: "Nu cred că există vreo problemă de adaptare”

Carlo Ancelotti (65 de ani), antrenorul celor de la Real Madrid, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu Real Betis, printre altele, și despre situația lui Kylian Mbappe.

  • Real Madrid - Betis Sevilla este programat duminică, de la 22:30, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2, pe Aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro

"În opinia mea, Kylian joacă foarte bine. Nu a înscris goluri, dar e foarte periculos. Nu cred că există vreo problemă de adaptare! Critica aici e normală. Nu suntem îngrijorați de asta.

Din punctul meu de vedere au o conexiune bună (n.r. Vinicius Junior și Kylian Mbappe). Munca ofensivă... evident, pot juca mai bine, mai repede, dar important e că marcăm goluri în fiecare meci. Mbappe și Vini se vor conecta mai bine odată cu trecerea timpului.", a spus Carlo Ancelotti, potrivit Fichajes.

Don Carlo, la îndemnul jurnaliștilor, a vorbit și despre rivalii de la Barcelona.

"Un detaliu (n.r. diferența de puncte dintre Real Madrid și Barcelona). Ceea ce ne-a afectat cel mai mult este că nu am fost cea mai bună versiune a noastră. Sezonul este foarte lung, suntem cu patru puncte în urmă pentru că nu am jucat bine.

Nu este prea complicat (n.r. să revii în lupta la titlu), trebuie să ne apărăm mai bine. Avem nevoie de un efort colectiv pentru că acum este doar individual. Statisticile sunt de partea noastră, nu am primit multe goluri, dar ne este greu să recuperăm mingea și adversarii ne joacă prea mult între linii.", a concluzionat antrenorul de pe ”Santiago Bernabeu”.

Vincius a luat nota 5 în remiza cu Las Palmas, în timp ce Mbappe a fost notat cu 4

La scurt timp după remiza ”Galacticilor” cu Las Palmas, jurnaliștii iberici de la Marca i-au oferit lui Mbappe (25 de ani) nota 4 în care francezul nu a reușit să contribuie în mod direct la vreun gol marcat de campioana Europei.

Însă, ziariștii spanioli au subliniat dorința arzătoare a lui Mbappe de a bifa prima sa reușită pentru Real Madrid în La Liga.

"Francezul a început motivat, în căutarea primului său gol în La Liga cu Real Madrid. Dar nu a reuşit, cu toate că a avut o ocazie încă din startul meciului. Şi-a îmbunătăţit puţin jocul în repriza secundă, dar nu a reuşit să trimită mingea în plasă", au scris spaniolii de la Marca despre Mbappe.

Kylian Mbappe a mai fost notat cu 4 de spanioli și după remiza lui Real Madrid cu Mallorca, scor 1-1, din prima etapă a noului sezon, când, de asemenea, francezul nu s-a remarcat în atacul ”los blancos”.

Etichete: real madrid , carlo ancelotti , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv S-a dat ordin! Gigi Becali a spus câte puncte trebuie să facă FCSB în Europa League

Mesajul pe care Michael Olise l-a scris pe mingea oprită amintire de Kane

Mihai Rotaru a ”schimbat foaia”! Măsuri dure luate la Universitatea Craiova

Lupescu, desemnat de UEFA să-l premieze pe antrenorul care a făcut Spania campioană europeană

Citeşte şi

Video Manchester City - Inter | LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. Bologna - Șahtior, 19:45, DGS 1. PSG - Girona, 22:00, DGS 2. Programul

Video&Foto Imaginile serii: Endrick a scris istorie și a făcut un gest care înseamnă ENORM pentru fanii Realului

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului