Kylian Mbappe, în tricoul lui Real Madrid / Foto: Profimedia

Foto ”Hala Madrid!” Mbappe i-a înnebunit pe suporterii Realului când au auzit că discursul e în spaniolă

articol scris de Digi Sport
16.07.2024, 15:48
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

Kyllian Mbappe (25 de ani) a fost prezentat la Real Madrid, azi 16 iulie, după ce a semnat un contract pe cinci ani, valabil până în 2029. 

La prezentarea starului francez, pe Santiago Bernabeu, au fost prezenți 85.000 de fani ai madrilenilor, care au umplut până la refuz stadionul.

"Sunt mândru să fiu jucător al celui mai bun club din istoria fotbalului", a declarat Mbappe la prezentarea ca jucător al Realului

Noul jucător al lui Real Madrid, transferat de la PSG la finalul contractului, s-a declarat mândru de venirea la Real, echipă unde și-a dorit să joace încă de când era copil.

În timpul prezentării, jucătorul francez i-a îndemnat pe cei 85.000 de mii de suporteri prezenți pe Bernabeu să scandeze "Hala Madrid!". "Nu-mi vine să cred, o să ajung să plâng. Și acum toți împreună: 1,2,3 Hala Madrid!" a strigat Mbappe în fața madrilenilor. 

Mbappe a făcut să explodeze stadionul în momentul în care a ținut în spaniolă o parte a discursului

Fanii Realului, supărați la un moment dat din cauză că Mbappe tot amâna sosirea la Madrid, probabil că au uitat de orice atunci când l-au auzit că vorbește în spaniolă. Și nu a fost o frază, ci în jur de 10 minute!

"Am un mesaj pentru copii: am fost un copil ca tine. Cu pasiune și dorință poți realiza orice vrei. Este o zi incredibilă. De când eram copil am avut un singur vis și să fiu aici înseamnă foarte mult pentru mine. Mulțumesc suporterilor de la Madrid pentru că de mulți ani mi-au oferit dragostea lor.

Acum am un alt vis, acela de a fi la înălțimea istoriei acestui club. O să-mi dau viața pentru acest club și pentru acest blazon. Bună dimineața tuturor!

O să încerc să vorbesc în spaniolă. Wow... este incredibil să fiu aici. Am visat să joc la Real Madrid de mulți ani și astăzi visul meu devine realitate. Eu sunt un băiat fericit.

Vreau să-i mulțumesc președintelui Florentino Perez care a avut încredere în mine încă din prima zi. Multe lucruri s-au întâmplat ... dar mulțumesc tuturor celor care m-au adus aici." a fost declarația lui Mbappe după care a sărutat emblema de pe tricoul lui Real Madrid. 

Galerie Foto

Mbappe speră că în tricoul lui Real Madrid va reuși să câștige Balonul de Aur

Mbappe a rămas cu șanse aproape minime de a câștiga Balonul de Aur pentru sezonul trecut, după ce a avut o evoluție slabă la Euro 2024. Noul jucător al Realului a reușit un singur gol în 5 meciuri pentru naționala Franței, care a fost eliminată de Spania, în semifinale, scor 1-2

La momentul în care semna cu Real Madrid, în 2009, Ronaldo avea un Balon de Aur,, lângă care a mai adăugat 4. La 25 de ani, cât are Mbappe, Messi câștigase deja trofeul de 4 ori

  • Mbappe a marcat 256 de goluri în 308 de meciuri jucate pentru PSG
  • Mbappe a câștigat 6 titluri la PSG (2018, 2019, 2020, 2022, 2023 și 2024)

Etichete: mbappe real madrid , prezentare mbappe la real , mbappe spaniolă


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

O fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Binningen, Elveția. Soțul ei, Thomas, a recunoscut că a comis crima în luna februarie a acestui an și rămâne în arest, relatează presa elvețiană. Acum au fost făcute publice detalii macabre din anchetă: femeia a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei, spun anchetatorii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Exclusiv Adrian Mutu nu s-a putut abține, după ce a văzut în direct gafa de proporții făcută de Klaus Iohannis

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oferta primită de Rapid: 1.000.000€ pentru Claudiu Petrila

Exclusiv Echipa remarcată de Victor Pițurcă în acest start de sezon al SuperLigii

Exclusiv Gigi Becali l-a auzit pe Victor Pițurcă în direct și a intervenit

Carlo Ancelotti a văzut ce a făcut fratele lui Bellingham și a exclamat: "L-am cumpărat pe cel greșit!"

Citeşte şi

Ianis Hagi a primit mingea în fața porții și ce a urmat i-a făcut pe spanioli să exclame: ”Am rămas fără cuvinte”

Ce a spus Jan Oblak, după primul meci la care Horațiu Moldovan a fost pe foaia de joc la Atletico Madrid

PEROZHalle Berry, irezisibilă într-o rochie din dantelă. De ce nu se teme să îmbătrânească: „Ar fi mult mai interesant!”

FILM NOWFran Drescher, o femeie superbă și fără machiaj, în prag de 67 de ani. Relaxată, senină și fericită să trăiască, se distrează în Africa

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mircea Lucescu, săgeți spre Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Lituania: ”Îl felicit în mod special” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia