Kylian Mbappe, în tricoul lui Real Madrid / Foto: Profimedia

Foto Gestul făcut de Kylian Mbappe în fața a 85.000 de fani. Santiago Bernabeu ”a erupt”!

articol scris de Digi Sport
16.07.2024, 14:49
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

Kylian Mbappe (25 de ani) a fost prezentat în decurzul zilei de marți, 16 iulie, la Real Madrid, iar la eveniment au participat 85.000 de suporteri.

”Galacticii” au anunțat transferul lui Mbappe pe data de trei iunie, dar astăzi a avut loc prezentarea oficială pentru că atacantul a participat alături de naționala Franței la EURO 2024.

Kylian Mbappe a sărutat emblema lui Real Madrid în fața a 85.000 de suporteri

La prezentarea lui Kylian Mbappe au asitat 85.000 de fani ai francezului și ai lui Real Madrid, iar în momentul în care atacantul a sărutat emblema clubului, ”Santiago Bernabeu” pur și simplu ”a erupt”.

Galerie Foto

Persoanele prezente pe stadionul Santiago Bernabeu l-au aplaudat pe Mbappe pentru gestul său și i-au scandat numele timp de mai multe minute.

Momentul în care Mbappe a sărutat emblema lui Real Madrid poate fi văzut în GALERIA FOTO de mai sus.

Kylian Mbappe va purta numărul 9 la Real Madrid! Alte schimbări de numere în lotul ”Galacticilor”

Așa cum era de așteptat, Kylian Mbappe a primit tricoul cu numărul 9. În ultimul sezon, după plecarea lui Karim Benzema în Arabia Saudită, formația din capitala Spaniei a lăsat liber acest tricou, însă va fi ocupat din nou odată cu mutarea căpitanului Franței.

Interesant este faptul că mai mulți jucători din lotul ”Galacticilor” și-au schimbat numele de pe tricou.

Camavinga și Tchouameni au profitat de plecările lui Nacho și Joselu. Astfel, Camavinga va evolua cu numărul 6, după ce în sezonul trecut a jucat cu 12 pe spate, în timp ce celălalt mijlocaș francez a primit numărul 14, după ce a evoluat cu 18 în stagiunea precedentă.

Arda Guler a renunțat la numărul 24 și și-a însușit tricoul cu numărul 15, iar Jesus Vallejo, revenit după împrumut, a primit numărul 18.

În cele din urmă, Federico Valverde este fotbalistul care a preluat numărul 8, rămas liber după retragerea din activitate a lui Toni Kroos.

Etichete: real madrid , prezentare oficiala , santiago bernabeu , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

O fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Binningen, Elveția. Soțul ei, Thomas, a recunoscut că a comis crima în luna februarie a acestui an și rămâne în arest, relatează presa elvețiană. Acum au fost făcute publice detalii macabre din anchetă: femeia a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei, spun anchetatorii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Denis Haruț a semnat

Video Exclusiv Adrian Mutu nu s-a putut abține, după ce a văzut în direct gafa de proporții făcută de Klaus Iohannis

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”

Foto Și-a cumpărat o mașină cu un design nemaivăzut, interzisă în Europa, dar viral a devenit pentru explicația achiziției

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Victor Pițurcă a intrat în direct și n-a iertat pe nimeni: "Nea Șucu, hai să-ți zic ceva!"

Sunt convinși: Ianis Hagi chemat înapoi la prima echipă, antrenorul lui Rangers dat afară!

Exclusiv Gigi Becali și-a anunțat planul și i s-a spus direct: ”Sancțiune, pierdeți meciul!”. Replica dată

S-a săturat de echipa lui și e "înnebunit" să se întoarcă la Real Madrid

Citeşte şi

S-a săturat de echipa lui și e "înnebunit" să se întoarcă la Real Madrid

Jude Bellingham, despre prima experiență la Real Madrid: "Înconjurat de fotbaliști pe care-i foloseam în jocuri"

PEROZHalle Berry, irezisibilă într-o rochie din dantelă. De ce nu se teme să îmbătrânească: „Ar fi mult mai interesant!”

FILM NOWFran Drescher, o femeie superbă și fără machiaj, în prag de 67 de ani. Relaxată, senină și fericită să trăiască, se distrează în Africa

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mircea Lucescu, săgeți spre Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Lituania: ”Îl felicit în mod special” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia