Endrick, Vinicius Junior, Jude Bellingham și Jesus Vallejo, în cadrul unui antrenament / Foto: Profimedia

Fotbalistul care refuză să plece de la Real Madrid, deși e rezervă eternă

articol scris de Digi Sport
27.09.2024, 10:44
  • SuperLiga: Petrolul - Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Botoșani, vineri, 21:00, DGS 1

Real Madrid are unul dintre cele mai valoroase loturi de jucători de pe mapamond.

Potrivit Transfermarkt, lotul madrilenilor este evaluat la 1,34 miliarde de euro.

Jesus Vallejo a refuzat să plece de la Real Madrid

Jesus Vallejo (27 de ani) a jucat din nou pentru Real Madrid după o pauză de 541 de zile, când a apărut pe teren marți, 24 septembrie, în duelul câștigat de ”Los Blancos” în fața celor de la Alaves, scor 3-2.

Fundașul madrilen l-a înlocuit pe Eder Militao în minutul 80 al partidei, iar în acel moment scorul de pe tabela de marcaj afișa 3-0 în favoarea ”Galacticilor”. După intrarea lui Jesus Vallejo, apărarea echipei lui Carlo Ancelotti a început să se clatine, iar oaspeții de la Alaves au punctat de două ori până la finalul partidei.

Din cauza acestor goluri consecutive primite de madrileni, Vallejo a avut parte de o primire rece din partea fanilor ”Los Blancos”, care i-au cerut lui Ancelotti să îl înlocuiască pe fundaș, deși jucătorul abia ce intrase pe teren.

Oficialii lui Real Madrid nu au fost nici ei mulțumiți de prestația fotbalistului în meciul cu Alaves din La Liga, dar nici de evoluțiile din ultimele sezoane. Șefii de pe ”Santiago Bernabeu” au încercat în perioada de mercato a verii să se despartă de fotbalist, însă Vallejo nu a vrut să audă nici în ruptul capului de propunerea venită din partea oficialilor.

Fundașul madrilen a transmis conducerii că vrea să își câștige locul în echipa lui Carlo Ancelotti și că nu vrea să părăsească gruparea, în condițiile în care este a patra variantă de stoper pentru ”Don Carlo”, după Eder Militao, David Alaba și Antonio Rudiger, potrivit madriduniversal.com.

Chiar și în în aceste condiții, cu refuzul lui Vallejo de a părăsi trupa de pe ”Santiago Bernabeu”, șefii lui Real Madrid vor încerca din nou în următoarea fereastră de transferuri să îl vândă pe jucător. 

  • 1 milion de euro este cota de piață a lui Jesus Vallejo, potrivit Transfermarkt.
  • O singură apariție are Jesus Vallejo în acest sezon pentru Real Madrid, în toate competițiile.
  • Contractul lui Jesus Vallejo cu Real Madrid expiră în vara anului 2025.

Colegii lui Vinicius de la Real Madrid s-au săturat de comportamentul brazilianului

Vinicius a avut parte, în mod repetat, de un tratament ostil din partea fanilor adverși, pe parcursul sezoanelor trecute și de cele mai multe ori nu a ezitat să le răspundă acestora.

Toate aceste lucruri i-ar deranja pe colegii săi de la Real Madrid în ciuda faptului că Vinicius a fost apărat în repetate rânduri de către aceștia. Mai mult decât atât, și Carlo Ancelotti ar fi de aceeași părere cu jucătorii săi.

Ancelotti îl consideră pe Vinicius pierdut, iar vestiarul s-a săturat de protestele sale”, a titrat publicația spaniolă Sport.

De asemenea, ibericii au subliniat că Ancelotti a încercat de mai multe ori să îl sfătuiască pe Vinicius să nu mai aibă astfel de reacții, dar brazilianul nu l-a ascultat și din acest motiv îl consideră un ”caz pierdut”.

La Real Madrid, toți s-au săturat de atitudinea brazilianului. Ancelotti, care e persoana care l-a susținut cel mai mult și care considera că e o adevărată figură paternă pentru sud-american, a vorbit la nesfârșit cu el despre comportamentul din teren.

Dar Vinicius nu acordă atenție sfaturilor, iar Don Carlo a renunțat să îl mai educe, considerându-l un caz pierdut”, a mai notat sursa citată.

VIDEO cu rezumatul meciului Real Madrid - Alaves 3-2

Etichete: real madrid , jesus vallejo , jesus vallejo rezerva , rezerva real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban

Balazs Orban, consilierul politic al omonimului său - premierul ungar (dar fără nicio legătură cu el) -, a fost invitat la un podcast miercuri, unde a vorbit despre apărarea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii, a spus principalul consilier al premierului Viktor Orban, relatează Politico.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video FCSB - RFS 4-1. Campioana României, start excelent în Europa League! Olaru, Bîrligea și Ștefănescu au fost decisivi

Toni Kroos era pregătit să semneze, dar a aflat cine e noul antrenor al echipei și a refuzat pe loc

”Nimeni nu spune nimic”. A recunoscut, după ce a adus o medalie olimpică pentru România: ”Nu depășesc un pachet pe zi”

Echipa lui Florinel Coman, condusă cu 0-3 în minutul 27! Cât s-a terminat meciul și nota primită

"Ce i-ați transmis lui Drăgușin după eliminare?" Ange Postecoglou a dat răspunsul pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Oferte pentru Ianis Hagi: ”Am fost sunat”. Antrenorul lui Rangers, pus la zid: ”Nu poți să-ți bați joc”

Exclusiv A făcut spectacol în FCSB - RFS, iar elogiile au curs ”în valuri”: ”Rar vezi așa ceva! Impecabil”

Încă un fotbalist de la FCSB stă ”la coadă” pentru mărirea salariului: ”I-am promis”

Șumudică, mesaj categoric după gestul controversat al lui Dorinel Munteanu

Citeşte şi

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid

A venit decizia! Ce sentință a primit fanul care l-a abuzat rasial pe Vinicius

PEROZMonica Bellucci, superbă într-o rochie din catifea, care i-a îmbrățișat silueta, de mână cu iubitul. Și la 60 de ani e o adevărată divă

FILM NOWDakota Johnson, spectacol pe plaja din Malibu, într-un costum de baie galben. Actrița, însoțită de un alt bărbat celebru

Reacție dură după decizia instanței de a radia AMFB! ”Adevăratul Rapid a fost dezafiliat! Nu poți să-ți bați joc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Becali a dat de pământ cu un jurnalist celebru: ”Vrea să mor”. A spus totul în direct, chiar la trustul unde scrie acesta citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Digi World

N-a avut destui bani să-și ia o casă în SUA, așa că și-a cumpărat o insulă în Europa. Cât a plătit și ce are de gând să construiască acolo

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare