Lamine Yamal / Foto: Profimedia

Decizia luată de Barcelona în cazul lui Lamine Yamal

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 08:04
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Lamine Yamal (17 ani) este considerat de lumea fotbalului drept unul dintre cei mai buni tineri jucători de pe mapamond.

La jumătatea lunii august, tatăl fotbalistului a fost înjunghiat de mai multe ori în urma unei altercații, iar șefii Barcelonei au luat o decizie cu privire la securitatea lui Lamine.

Barcelona a angajat o firmă de pază și protecție pentru a-l păzi pe Lamine Yamal

În urma incidentului neplăcut de care a avut parte Mounir Nasraoui (36 de ani), tatăl lui Lamine Yamal, conducătorii ”Blaugrana” au luat hotărârea de a-l proteja pe fotbalist.

Barcelona se teme de faptul că starul echipei antrenate de Hansi Flick, a cărui clauză de reziliere este de un miliard de euro, ar putea fi răpit și a angajat o firmă de protecție și securitate pentru a-l monitoriza pe Lamine, 24 de ore din 24, potrivit elgodigital.com.

Mai mult decât atât, șefii de pe ”Camp Nou” i-ar fi sugerat lui Lamine Yamal și familiei sale să se mute din cartierul în care locuiesc în prezent.

În urma celor întâmplate cu tatăl său, zona în care locuiește în prezent nu prezintă siguranță”, au transmis jurnaliștii spanioli, potrivit sursei menționate anterior.

De ce a fost înjunghiat tatăl lui Lamine Yamal

În seara de miercuri, 14 august, Mounir Nasraoui a fost înjunghiat în cartierul pe care fiul său îl promovează de fiecare dată după ce înscrie.

Tatăl lui Lamine Yamal își plimba câinele în cartierul Rocafonda, unde locuiește, când de la balcon a fost stropit cu apă. După foarte scurt timp, polițiștii care patrulau prin zonă au detensionat atmosfera și au reușit să-l calmeze pe tatăl lui Lamine Yamal, care purta chiar un tricou al Barcelonei cu numele fiului său inscripționat pe spate.

Pe rețelele sociale au apărut imagini care arată exact întâmplările povestite de presa spaniolă. Vizibil enervat, tatăl lui Lamine Yamal a început un conflict verbal cu oamenii din zonă, după care a fost îndepărtat de o persoană conștientă de situația care poate degenera.

Ulterior, au apărut și polițiștii, care au încercat să discute cu ambele părți implicate în conflict. L-au împins pe Nasraoui, care nu voia să se liniștească, iar la câțiva zeci de metri distanță de locul cu pricina au stat de vorbă câteva minute bune. Chiar dacă pe moment au calmat lucrurile, seara a izbucnit o altă altercație.

În jurul orei 22:00, într-o parcare a avut loc o luptă, iar victima a fost înjunghiată. Inițial, chiar dacă diagnosticul a fost grav, din fericire viața nu i-a fost pusă în pericol lui Nasraoui, după cum au precizat cei de la Mundo Deportivo, ziarul de ”casă” al Barcelonei.

Opt mașini de poliție au ajuns la puține minute după altercație, în zonă, și au realizat o blocadă pentru ca nimeni să nu părăsească locația. Ulterior, cu ajutorul descrierilor foarte exacte făcute de martori au fost arestate trei persoane.

Etichete: barcelona , lamine yamal , decizie barcelona , tatal lui lamine yamal , paza lamine yamal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de Denis Drăguș, după ce la meciul anterior fusese scos de pe teren și criticat de antrenor

Oferta e pregătită: 60.000.000€ pentru un fotbalist de la Barcelona

Neașteptat! Un arbitru a recunoscut că a refuzat să îi dea cartonaș galben lui Messi. Ce a primit în schimb

Video Barcelona, cartonaș roșu direct în minutul 10 al partidei cu AS Monaco. Ce s-a întâmplat

Citeşte şi

Video Barcelona, cartonaș roșu direct în minutul 10 al partidei cu AS Monaco. Ce s-a întâmplat

Cristiano Ronaldo a dat verdictul despre Lamine Yamal

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi