Dani Carvajal, la Real Madrid / Foto: Profimedia

Oficial Dani Carvajal a semnat, după ce ”s-a rupt” cu Villarreal: contractul oferit de Real Madrid

articol scris de Digi Sport
06.10.2024, 15:10
  • Liga 2: FC Bihor - FCU Craiova, luni, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Dani Carvajal (32 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid, după ce s-a accidentat în meciul cu Villarreal, scor 2-0, și va rata, cel mai probabil, tot sezonul.

Dani Carvajal a suferit o ruptură de ligament încrucișat, după cum au confirmat cei de la Real Madrid, a doua zi după meciul cu Villarreal. ATENȚIE! Imagini cu impact emoțional.

Galerie Foto

Dani Carvajal a semnat cu Real Madrid până în 2026, după ce s-a accidentat cu Villarreal

Dani Carvajal și-a prelungit contractul cu Real Madrid pentru încă un sezon. Înețelegerea va fi astfel valabilă până în vara lui 2026, a transmis Real Madrid.

Real Madrid CF anunță că, așa cum era planificat, a convenit cu Dani Carvajal prelungirea contractului jucătorului, care rămâne legat de club până pe 30 iunie 2026.

Carvajal a ajuns la Real Madrid în 2002, când avea doar 10 ani, și a jucat la toate categoriile echipei noastre de tineret de la Alevin B la Castilla în 2010. Pe 12 mai 2004, a apărut într-o imagine iconică a istoriei noastre, când a pus piatra de temelie a orașului Real Madrid împreună cu președintele de onoare de atunci, Alfredo Di Stefano.

Din 2013 face parte din prima echipă, iar în cele douăsprezece sezoane în care ne-a apărat tricoul, a devenit o legendă a lui Real Madrid și a fotbalului mondial.

Cu Real Madrid a câștigat 26 de titluri în 427 de jocuri: 6 Liga Campionilor, 5 Cupe Mondiale pentru Cluburi, 5 Supercupe Europene, 4 Ligi, 2 Cupe ale Regelui și 4 Supercupe Spaniole. Carvajal este unul dintre cei cinci jucători care au reușit să câștige 6 cupe europene. Pe Wembley, pe 1 iunie, a fost desemnat cel mai bun jucător din finala Ligii Campionilor, în care Real Madrid a câștigat a XV-a Cupă Europeană.

Carvajal este și o legendă a echipei Spaniei, la care a fost selecționat de 50 de ori. Cu tricoul Spaniei a câștigat 1 Campionat European, 1 Liga Națiunilor, 1 Campionat European Under-21 și 1 European Under-19.

Real Madrid vrea să-i arate tot sprijinul și dragostea și îi dorește o însănătoșire grabnică, astfel încât să ne putem bucura din nou de fotbalul său pe teren cât mai curând posibil”, a anunțat Real Madrid, pe site-ul oficial.

Joselu, mesaj emoționant pentru Dani Carvajal, după ce a văzut imaginile horror cu fundașul de la Real Madrid

Joselu (34 de ani), cumnatul și fostul coleg al Dani Carvajal de la Real Madrid, nu a stat prea mult pe gânduri, după ce a văzut accidentarea suferită de fundașul dreapta al ”Galacticilor”.

Actualul coleg al lui Florinel Coman de la Al-Gharafa a postat un mesaj emoționant de încurajare pe rețelele sociale la adresa lui Dani Carvajal.

Scriu printre lacrimi și cu sentimentul că aș fi preferat să mi se întâmple asta mie. Acum mai avem un drum de parcurs pe care știu că vei merge admirabil, ca tot ceea ce faci. Te iubesc, frate! Mereu cu tine”, a scris Joselu, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joselu Mato (@joselumato)

Carvajal a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la nivelul genunchiului drept, una dintre cele mai grave accidentări din fotbal. 

În mod normal, recuperarea pentru o astfel de accidentare durează în jur de 8 luni, dar poate dura și mai mult, în cazul fotbaliștilor trecuți de 30 de ani sau dacă apar anumite complicații pe parcurs. 

Joselu și Carvajal sunt căsătoriți cu gemenele Melanie și Daphne

Dani Carvajal (32 de ani), jucător care evoluează la Real Madrid din 2013, este cumnatul lui Joselu. Cei doi au fost colegi la Castilla și au continuat să țină legătura.

În 2016, Joselu s-a căsătorit cu Melanie Canizares, iar cei doi au împreună doi băieți, pe Leo și pe Lucas.

Iar Melanie are o soră geamănă, Daphne, cea care a devenit soția lui Dani Carvajal în iunie 2022. Cei doi s-au cunoscut la mai multe evenimente legate de familia lui Joselu.

"Ne-am văzut, ne-am salutat, apoi am început să vorbim", a povestit Daphne, citată de AS.com.

Carvajal și Daphne s-au căsătorit pe 24 iunie 2022, eveniment la care au fost foarte mulți dintre jucătorii Realului, dar și Joselu cu Melanie și cei doi copii.

Galerie Foto

Cifrele lui Dani Carvajal

  • 11 meciuri a jucat Dani Carvajal în acest sezon la Real Madrid
  • Un gol și o pasă de gol a reușit Dani Carvajal în meciurile jucate
  • 12.000.000 de euro este cota de piață a lui Dani Carvajal, potrivit Transfermarkt

VIDEO Rezumat Real Madrid - Villarreal 2-0

Etichete: real madrid , dani carvajal , dani carvajal real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a reacționat femeia care a sesizat CCR privind candidatura lui Șoșoacă după decizia Curții. „Voi deschide o șampanie”

Amalia Bellantoni, femeia care a sesizat Curtea Constituțională cu privire la candidatura Dianei Șoșoacă, a sărbătorit sâmbătă seara decizia CCR în privința președintelui SOS România. Aceasta a făcut un live pe Facebook în care a spus despre Șoșoacă că „nu are ce căuta” în cursa prezidențială.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Foto Imagini horror! Căpitanul lui Real Madrid riscă finalul carierei, după o accidentare greu de privit

Au început negocierile: Cristiano Ronaldo se pregătește să semneze contractul cu ”ultimul club din cariera sa”

N-au stat la discuții și i-au luat Emmei Răducanu ”bijuteria” de 150.000 de euro. Englezii au descris totul într-un cuvânt

Federația a amânat toate meciurile de fotbal: s-a declarat stare de catastrofă naturală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FC Botoșani - Rapid 0-0, ACUM pe Digi Sport 1. Giuleștenii lovesc bara

Reacția clară a italienilor, după ce Dennis Man a jucat 89 de minute în Bologna - Parma

Erik ten Hag, un nou record negativ pe banca lui United, după 35 de ani

”Mă simțeam iresponsabil”. Gestul lui Florin Niță, care i-a pus Arabia Saudită la picioare

Citeşte şi

Real Madrid, premieră "forțată" în ultimii 6 ani

Mesajul de recunoștință al lui Carvajal, după ce Real Madrid i-a prelungit contractul

PEROZGeorgina Rodriguez, într-o rochie minusculă care i-a marcat formele și i-a dat de furcă. Necunoscută înainte de Ronaldo, faimoasă azi

FILM NOWHalle Berry, selfie în care apare topless, acoperită doar cu un braț. 58 de ani în buletin, cu decenii mai tânără la trup și chip

Alexi Pitu vorbește, în premieră, despre negocierile cu viitoarea sa echipă: "Trebuie să plec cât mai repede!" citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme serioase pentru Novak Djokovic, la Shanghai. Cum s-a terminat meciul cu Alex Michelsen citeşte ştirea pe ziare.com

Primul român cu Tesla Cybertruck: Ce a putut să facă prima dată după ce a adus-o în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale