Nacho, Cristiano Ronaldo, Luka Modric / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo a reacționat imediat, după ce a văzut că un fost coechipier a plecat de la Real Madrid

articol scris de Digi Sport
26.06.2024, 15:05
  • Media: Digi Sport Special, luni, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:55, DGS 1

Marți, 25 iunie, Real Madrid a anunțat faptul că Nacho (34 de ani) a plecat din capitala Spaniei, după o perioadă de 23 de ani petrecută în tricoul ”Galacticilor”.

Chiar dacă nu a avut niciodată rolul de titular de drept, Nacho a fost un tip extrem de apreciat de către colegii săi.

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru Nacho, care a plecat de la Real Madrid

Nacho și Cristiano Ronaldo au fost coechipieri în perioada 2012 - 2018, adică din anul în care stoperul spaniol a fost promovat la prima echipă și până în anul în care portughezul i-a părăsit pe ”Galactici”.

Fostul mare jucător al ”Galacticilor” a văzut că Nacho a plecat și el de la Real Madrid, iar CR7 nu a stat pe gânduri și i-a transmis un mesaj.

  • Conform celor de la Marca, Nacho a acceptat oferta celor de la Al Qadsiah și urmează să semneze cu gruparea din Arabia Saudită.

”Ești unul dintre eroii din marea istorie a lui Real Madrid! Trebuie să fii mândru de ce ai reușit, Nacho”, a fost mesajul transmis de CR7.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru Nacho / Foto: Instagram @nachofdez90

În afară de starul lusitan, mai mulți fotbaliști de la Real Madrid i-au trimis mesaje căpitanului ”Galacticilor” din sezonul trecut: Toni Kroos, Brahim Diaz, Camavinga, Eder Militao, Antonio Rudiger, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Joselu, Vinicius, David Alaba și Federico Valverde.

Cu Nacho căpitan, Real Madrid a câștigat nu mai puțin de trei trofee în sezonul trecut: UEFA Champions League, La Liga și Supercupa Spaniei. Singurul titlu ratat de ”Galactici” a fost Cupa Spaniei, competiție din care a fost eliminată de rivala locală, Atletico Madrid, în optimi.

  • În urma acestor succese, stoperul spaniol a devenit cel mai titrat jucător din istoria clubului, cu 26 de trofee, la egalitate cu Luka Modric.

Nacho a plecat de la Real Madrid! Comunicatul oficial al clubului

”Real Madrid anunță că Nacho, căpitanul nostru, a decis să-și încheie cariera de jucător în cadrul clubului.

Real Madrid vrea să-și exprime recunoștința și afecțiunea către Nacho, una dintre marile legende ale clubului nostru.

Nacho a ajuns la Real Madrid în 2001, când avea doar 10 ani, și a jucat la toate categoriile echipei noastre de tineret până când a devenit jucător de la prima echipă în 2012. De atunci, ne-a apărat tricoul timp de 12 sezoane, într-una din cele mai de succes perioade din istoria lui Real Madrid. În tot acest timp a jucat 364 de meciuri și a câștigat 26 de titluri: 6 Champions Leage, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 La Liga, 2 Cupe ale Regelui și 5 Supercupe ale Spaniei.

În plus, cu echipa Spaniei a devenit campion european sub 21 de ani și campion al Ligii Națiunilor, iar în prezent joacă la Campionatul European 2024 din Germania.

Nacho își încheie cariera la Real Madrid drept căpitanul care a ridicat al cincisprezecelea trofeu UCL la Wembley și ca unul dintre cei cinci jucători care au câștigat 6 Champions League în toată istoria fotbalului.

Președintele Real Madrid, Florentino Perez, afirmă că 'De când a ajuns la academia noastră în copilărie, Nacho a fost întotdeauna un exemplu pentru toată lumea și a câștigat dragostea, recunoașterea și admirația tuturor fanilor lui Real Madrid. Real Madrid este și va fi întotdeauna casa lui'.

Real Madrid îi urează lui și întregii sale familii mult succes în această nouă etapă a vieții sale”, a fost mesajul transmis de ”Galactici” într-un comunicat oficial.

Etichete: real madrid , cristiano ronaldo , nacho


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, este acuzat că a plagiat în teza de doctorat pe care a susținut-o, în urmă cu aproape 20 de ani, la ASE București, potrivit publicației PressOne.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fără precedent! Presa britanică a spus cum se va termina România - Olanda

Foto Un banner adresat Ungariei, afișat de suporterii români în Germania, a ajuns viral pe internet

Anunțul făcut în Italia, la nici 24 de ore de la rușinea de proporții de la EURO

Tot ce trebuie să știi despre EURO 2024: grupele, programul complet, stadioanele și premiile în bani

Foto ”Chel nenorocit”. Scene cum rar se văd, surprinse pe gazon imediat după Anglia - Slovacia

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Florin Prunea a văzut noile echipamente ale FCSB-ului și a rostit un singur cuvânt, în direct la TV

Oficial Ce surpriză: golgheterul EURO 2024 a semnat cu o echipă de liga a doua!

Răzvan Marin, la un pas de transfer! E dorit de o echipă de Champions League după EURO

Foto Surpriză uriașă! Așa arată echipamentele FCSB-ului pentru sezonul viitor

Citeşte şi

S-a încheiat! Mesajul lui Toni Kroos a adunat trei milioane de aprecieri: ”Mi se pare ciudat”

Au bătut palma! Jucătorul de 50.000.000 de euro care și-a dat acordul să meargă la Real Madrid

PEROZȘi-a pierdut orice urmă de strălucire. Cum a fost surprinsă în Los Angeles Loni Willison, fosta soție a actorului din Baywatch

FILM NOWFiica mijlocie a lui Sylvester Stallone a împlinit 26 de ani. Mesajul dulce al actorului pentru frumoasa Sistine

Record de români la EURO pe Allianz Arena cu Olanda în optimi! Avem numărul exact al fanilor! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB și-a ales echipamentul pentru sezonul următor. Cum vor arăta tricourile campioanei citeşte ştirea pe ziare.com

Oamenii renunță la smartphone-uri în schimbul telefoanelor care doar sună și trimit mesaje. Care este explicația citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, apariție de milioane la Paris. Artista a radiat într-o ținută din denim, după ce s-a zvonit că a slăbit cu Ozempic

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, apariție de milioane la Paris. Artista a radiat într-o ținută din denim, după ce s-a zvonit că a slăbit cu Ozempic

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă