Vinicius Junior după un gol marcat pentru Real Madrid / Foto: Profimedia

Cel mai mare transfer din ISTORIA fotbalului! Vinicius Junior a dat "undă verde" pentru negocieri

articol scris de Digi Sport
13.08.2024, 13:40
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Vinicius Junior, atacantul lui Real Madrid şi al Braziliei, este deschis unei oferte de peste 1 miliard de euro din Arabia Saudită, au declarat surse din anturajul jucătorului, pentru agenția Reuters.

Vinicius Junior, deschis unei oferte din Arabia Saudită. A dat "undă verde" pentru negocieri

Vinicius, în vârstă de 24 de ani, a fost abordat de oficialii Saudi Public Investment Found (PIF) pentru a-l întreba dacă este interesat să se transfere în Super Liga saudită (SPL), în baza unui contract de 5 ani, în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon, plus bonusuri.

Pachetul ar include, de asemenea, un contract separat pe 10 ani pentru a deveni ambasador pentru Cupa Mondială din 2034, care urmează să se desfăşoare în Arabia Saudită, dar termenii şi cifrele financiare ale unui astfel de acord nu a fost încă discutate.

Deşi încă nu a fost prezentată o ofertă oficială de transfer, Vinicius nu a respins această mutare şi a dat permisiunea PIF să abordeze clubul Real Madrid.

În ciuda faptului că atacantul sud-american este "fericit şi motivat" în capitala Spaniei, Vinicius şi reprezentanţi săi consideră că o astfel de ofertă trebuie studiată cu atenţie.

O altă sursă apropiată de jucătorul brazilian a spus că Real Madrid nu s-a arătat interesat de a negocia un transfer, evidenţiind clauza de reziliere de 1 miliard de euro din contractul lui "Vini Jr".

Real Madrid şi PIF nu au răspuns solicitărilor de comentarii făcute de Reuters.

Vinicius Jr. ar urma să joace la Al-Ahli alături de Roberto Firmino

În dorința de a deveni o forţă fotbalistică, Regatul Arabiei Saudite a anunţat un Proiect de investiţii şi privatizare a cluburilor sportive, PIF deţinând 75% din capitalul celor patru cluburi principale ale ţării: Al Ahli, Al Ittihad, Al Hilal şi Al Nassr. 

Cel mai mare transfer saudit a venit de la cel mai de succes club al ţării, Al Hilal, care a cheltuit 90 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Neymar, de la PSG.

Cu Karim Benzema la Al Ittihad şi Cristiano Ronaldo la Al Nassr, PIF a încercat să-l convingă pe Kylian Mbappe să fie marea vedetă a clubului Al-Ahli, însă căpitanul Franţei a refuzat o astfel de mutare şi a semnat cu Real Madrid.

Oferta pentru Vinicius ar fi una similară cu cea făcută lui Mbappe şi, dacă va fi acceptată, brazilianul ar urma să joace la Al-Ahli alături de compatriotul său Roberto Firmino şi de algerianul Riyad Mahrez, foşti jucători în Premier League.

Vinicius Junior, aflat sub contract cu Real până în 2027, după ce a semnat o prelungire în 2022, este un candidat la câştigarea trofeului Balonul de Aur, rezervat celui mai bun fotbalist al planetei, după ce a ajutat clubul madrilen să câştige Liga Campionilor şi La Liga în sezonul trecut.

Noua cucerire a lui Vinicius? Starul lui Real Madrid, surprins alături de o venezueleană cu 9 ani mai în vârstă

Galerie Foto

Vinicius Junior (24 de ani) pare că are parte de succes și în afara terenului de fotbal, după ce a cucerit Champions League cu Real Madrid

Marele favorit în cursa pentru Balonul de Aur 2024 ar fi reușit să cucerească o artistă celebră din America de Sud, în ciuda faptului că aceasta e cu 9 ani mai în vârstă.

La începutul lui mai, Corina Smith s-a pozat pe Santiago Bernabeu, iar Vinicius i-a postat o inimă în comentarii. Apoi, la finalul lunii, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la un concert din Madrid, lucru care a alimentat și mai tare zvonurile unei relații. 

Originară din Venezuela și cu facultatea făcută în Statele Unite ale Americii (finanțe), tânăra multitalentată este în același timp cântăreață, actriță și model, iar pe Instagram are aproape 3 milioane de urmăritori. 

Etichete: real madrid , transferuri , vinicius junior


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Incendiu în Parlamentul României. O persoană a aruncat cu benzină în interiorul clădirii

Pompierii intervin la Palatul Parlamentului, după ce o persoană a aruncat cu benzină în sala de expoziții amplasată la intrarea în clădire. Atacatorul este cautat de polițiști.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mircea Lucescu, în Champions League. Meciul la care va participa

SINGURA echipă din TOP 5 campionate din Europa care nu a primit gol în acest sezon

Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Marius Șumudică: ”Acolo e o mare problemă la Rapid”

Foto Fiica lui Marius Șumudică, prezentă pe Giulești la revenirea antrenorului! Cum a apărut

Citeşte şi

Ce se pregătește să facă Manchester City de frica lui Real Madrid

O legendă a celor de la Real Madrid, declarație fără perdea: ”L-aș transfera de la Barcelona, normal!”

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia