Kylian Mbappe / Foto: Profimedia

Ce i-a spus Kylian Mbappe lui Florentino Perez cu o zi înaintea prezentării oficiale la Real Madrid

articol scris de Digi Sport
16.07.2024, 07:54
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

Doar o zi îi desparte pe fanii lui Real Madrid de prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe (25 de ani) pe Santiago Bernabeu.

La evenimentul care va avea loc pe stadionul ”Galacticilor” sunt așteptați în jur de 100.000 de suporteri, dar și persoane importante din lumea fotbalului.

Kylian Mbappe a discutat cu Florentino Perez înaintea prezentării oficiale la Real Madrid

Kylian Mbappe, care s-a declarat fanul lui Real Madrid încă de când era copil, a discutat cu Florentino Perez, președintele clubului înaintea prezentării lui oficiale.

Starul francez care va purta numărul 9 la Real Madrid i-ar fi dezvăluit lui Perez că îi va fi destul de greu să își controleze emoțiile pe parcursului evenimentului, mai ales, pentru că se gândește la acest moment încă din copilărie.

”Nu voi putea să nu mă entuziasmez. Am visat la această zi de când eram copil…”, i-ar fi spus Kylian Mbappe lui Florentino Perez, potrivit defensacentral.com.

Real Madrid a început pregătirile pentru prezentarea lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu

Real Madrid le-a permis mai multor jurnaliști să asiste preț de câteva minute la procesul de pregătire al stadionului pentru prezentarea lui Kylian Mbappe.

Noul ”Santiago Bernabeu” are gazon retractabil, iar conducerea clubului apelează la această măsură doar la evenimente speciale, cum va fi și cel de mâine.

Mai mult decât atât, Real Madrid a început să pregătească scena pe care va urca atacantul francez. Procesul de pregătire al stadionului ”Santiago Bernabeu” pentru prezentarea lui Mbappe poate fi urmărit în clipul video de mai jos.

Etichete: real madrid , santiago bernabeu , kylian mbappe , prezentare mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

O fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Binningen, Elveția. Soțul ei, Thomas, a recunoscut că a comis crima în luna februarie a acestui an și rămâne în arest, relatează presa elvețiană. Acum au fost făcute publice detalii macabre din anchetă: femeia a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei, spun anchetatorii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Exclusiv Adrian Mutu nu s-a putut abține, după ce a văzut în direct gafa de proporții făcută de Klaus Iohannis

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Foto Și-a cumpărat o mașină cu un design nemaivăzut, interzisă în Europa, dar viral a devenit pentru explicația achiziției

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

Exclusiv Victor Pițurcă a intrat în direct și n-a iertat pe nimeni: "Nea Șucu, hai să-ți zic ceva!"

Sunt convinși: Ianis Hagi chemat înapoi la prima echipă, antrenorul lui Rangers dat afară!

Exclusiv Gigi Becali și-a anunțat planul și i s-a spus direct: ”Sancțiune, pierdeți meciul!”. Replica dată

Citeşte şi

S-a săturat de echipa lui și e "înnebunit" să se întoarcă la Real Madrid

Jude Bellingham, despre prima experiență la Real Madrid: "Înconjurat de fotbaliști pe care-i foloseam în jocuri"

PEROZHalle Berry, irezisibilă într-o rochie din dantelă. De ce nu se teme să îmbătrânească: „Ar fi mult mai interesant!”

FILM NOWFran Drescher, o femeie superbă și fără machiaj, în prag de 67 de ani. Relaxată, senină și fericită să trăiască, se distrează în Africa

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șocul zilei în sportul mondial! Cristina Neagu și-a anunțat retragerea din handbal citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia