Fayza Lamari, mama lui Kylian Mbappe / Foto: Profimedia

Cazul ”Mbappe - PSG” poate ajunge în instanță. 100 de milioane de euro

articol scris de Digi Sport
18.07.2024, 13:55
  • Premier League: Tottenham - Arsenal, duminică, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Farul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Kylian Mbappe (25 de ani) a fost prezentat oficial la Real Madrid, unde a semnat un contract pe 5 ani.

Fotbalistul francez a surprins pe toată lumea prin discursul susținut în spaniolă, în care spunea că visul lui s-a împlinit.

Aflată în primul rând, lângă scenă, Fayza Lamari, mama lui Mbappe, a fost remarcată când lăcrima și spune că până în ziua prezentării la Real Madrid nu a plâns niciodată pentru fiul său. Ea este cea care gestionează situația contractuală a fiului său încă de când era la Monaco.

Scandalul dintre PSG și Mbappe nu s-a stins și nu este exclus un proces între cele două părți

Mbappe este deja jucătorul lui Real Madrid, dar despărțirea de PSG nu a fost deloc amiabilă, iar cele două părți pot ajunge în instanță. Parizienii se simt trădați și vor să-l penalizeze pe jucător cu o sumă foarte mare, în timp ce fotbalistul așteaptă banii care consideră că i se cuvin. Suma se învârte în jurul a 100 de milioane de euro.

"Ceea ce s-a întâmplat la Paris este comparabil cu un divorț. Când legătura se strică, în acel moment gândești numai negativ. Dar au fost și multe aspecte pozitive.

Astăzi, Kylian este la Madrid și trebuie să mulțumim nu doar celor de la Monaco. La urma urmei, PSG a fost clubul care a avut încredere în el când avea 18 ani și care a investit atât de mulți bani în el. Dar cred că și el a răsplătit cu vârf și îndesat”, a spus Fayza Lamari.

Banii din bonusuri și unele salarii restante ar putea duce afacerea în instanță, scenariu pe care mama lui Mbappe spune că nu-l exclude.

"Am încredere că PSG o va rezolva rapid. Tocmai am primit o scrisoare de acolo. 'Se vor lua decizii' ... Sper ca situația să nu tărăgăneze.

Dacă nu avem de ales, da, bineînțeles (n.r. se poate ajunge în instanță). Acum, chiar sper să fie respectat contractul pe care l-am semnat acum doi ani.

În realitate, nimeni nu poate spune ce s-a întâmplat, nici eu, nici reprezentanții PSG, pentru că de doi ani. Kylian și președintele (n.r. Nasser Al-Khelaifi)  s-au întâlnit mereu singuri, cu excepția unei singure dăți”, le-a răspuns Fayza celor de la Le Parisien, citați de Marca.

"Avea 5 ani, credeam că este nebun", a declarat mama lui Mbappe referitor la visul francezului

Kylian Mbappe, care dorea încă de când era copil să ajungă pe Bernabeu, este gata să joace primul meci în tricoul lui Real Madrid, cel mai probabil Supercupa Europei în fața Atalantei, pe 14 august, la Varșovia. Partida va putea fi urmărită pe canalele Digi Sport. 

Francezul în vârstă de 25 de ani se va alătura lui Vinicius Jr. (24 de ani) și lui Jude Bellingham (21 de ani) în atacul Realului, unde vor forma unul dintre cele mai urmărite trio-uri din istoria madrilenilor

Fayza Lamari (49 de ani), mama lui Mbappe, a declarat printre altele că starul francez aspira să îmbrace tricoul madrilenilor încă de la vârsta de 5 ani.

"Avea 5 ani, credeam că e nebun. Toți idolii lui erau acolo și voia să-i urmeze", a confirmat mama lui Mbappe referitor la aspirațiile pe care atacantul le avea încă din copilărie.

De asemenea, Fayza Lamari a fost foarte încântată de noua echipă a fiului ei. "Este cel mai mare club din lume. Marți am simțit diferența dintre Real și PSG. Parc des Princes este extraordinar [.. .] dar când ajungi la Real Madrid simți greutatea cubului. Este o echipă cu o istorie enormă", a fost declarația mamei lui Mbappe. 

  • Mbappe a mai jucat la AS Monaco unde a marcat 27 de goluri în 60 de meciuri
  • Mbappe este cotat la 180 de milioane de euro

Galerie Foto

"Mbappe nu a mințit niciodată, acesta putea ajunge la Real Madrid încă de acum doi ani", a completat mama fotbalistului

Kylian Mbappe ar fi putut semna cu Real Madrid de mai multă vreme, dar a rămas la PSG, echipă unde a marcat 256 de goluri în 308 de partide jucate.

"Regretă?  Nu, nu ar trebui să regrete nimic. Când te naști la Paris și crești în Bondy (n.r. o localitate de lângă Paris), este un lucru foarte important să joci pe 'Parc des Princes'. Kylian nu a mințit niciodată.

Întotdeauna i-a spus președintelui francezilor că într-o zi va ajunge la Real Madrid, dar dacă nu ar fi ajuns la Madrid, nu ar fi plecat niciodată de la PSG", a spus mama lui Mbappe care consideră că PSG a avut un rol foarte important în cariera fotbalistului, pentru încrederea oferită încă de pe vremea când acesta avea 18 ani. 

Etichete: mbappe , mbappe real madrid , fayza lamari , mama mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas

Un hairstylist faimos din România a fost în centrul unui scandal monstru în trafic. Bassam Dabbas a fost filmat de o șoferiță în timp ce o înjura și apoi i-a lovit mașina. Filmulețul a fost urcat pe rețelele de socializare, iar pe fir au intrat și polițiștii care fac acum verificări.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto 140 de milioane € pentru noua "bijuterie" din România! Al doilea cel mai mare stadion din țară, după Arena Națională

Deasupra lui Messi! Zidane a numit cel mai bun jucător din istorie: "Nimeni nu m-a impresionat ca el!"

Fără milă! Antrenorul lui Rangers a făcut anunțul despre Ianis Hagi

"În trening la nuntă, în costum la prelungirea contractului!" Prezentă la ambele evenimente, soția a reacționat

Foto Adio! După despărțirea de Cristina Ich, s-a afișat cu un o fată cu 19 ani mai mică decât el

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Petrolul - Farul, LIVE VIDEO, 21:30, DGS1. Vor reuși "Găzarii" să se mențină pe loc de play-off? ECHIPELE

Cel mai bun jucător al Rapidului din era Neil Lennon, despre nord-irlandez: ”Dacă o mai ținea așa, i-aș fi spus!”

Dorinel Munteanu ”și-a făcut praf” atacanții: ”Am ales greșit”. Nici arbitrul nu a scăpat: ”Nu suntem la balet!”

Budescu, declarația serii după Buzău - Oțelul: ”Când rezultatele sunt proaste, nu alerg așa mult”

Citeşte şi

PSG a refuzat să-i plătească banii lui Mbappe. Ce sancțiune primesc francezii

Luis Enrique, nervos când a fost întrebat iar de Mbappe: "S-a terminat"

PEROZIubita lui Jason Statham face sport în lenjerie. Blonda și-a arătat silueta fabuloasă pe terasa casei ei din Malibu

FILM NOWBruce Willis nu a fost prima alegere pentru seria "Greu de ucis". Care sunt cei trei actori care au refuzat rolul lui John McClane

Unul dintre jucătorii de la FCSB renunță la colaborarea cu firma de impresariat a fraţilor Becali citeşte ştirea pe Prosport.ro

Final incredibil în România - China, la Cupa Davis! Răsturnare de scor în meciul decisiv citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, criticată dur după show-ul făcut la MTV VMA: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, criticată dur după show-ul făcut la MTV VMA: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Digi World

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit