Joan Laporta si Florentino Perez / Foto: Profimedia

Barcelona îi pregătește o lovitură de proporții lui Real Madrid! Anunțul făcut înainte de "El Clasico"

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 18:16
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Trent Alexander-Arnold (26 de ani) va intra, odată cu noul an, în ultimele 6 luni de contract cu Liverpool.

Prima echipă care a făcut ceva concret pentru transferul său la finalul sezonului a fost Real Madrid. Campioana Spaniei chiar ar fi obținut un acord de principiu cu fundașul dreapta, potrivit unui anunț făcut de jurnalistul Ramon Alvarez de Mon pe Twitter, săptămâna trecută. 

Barcelona vrea să îl deturneze pe Trent Alexander-Arnold din drumul spre Real Madrid 

"Los Blancos" ar putea avea concurență aprigă, însă, pentru că și rivala istorică e interesată de serviciile englezului. Cei de la Fichajes au anunțat că Barcelona s-a înscris și ea în cursă. Nu doar pentru că îl place foarte mult pe Alexander-Arnold, ci și pentru că are oportunitatea de-i da o lovitură Realului.

În același timp, cei de pe Anfield sunt disperați să ajungă la un acord pentru prelungirea contractului, dar acest lucru nu s-a întâmplat încă, pentru că apărătorul a refuzat fiecare propunere. 

Citește și: 

Barcelona și Real Madrid se pregătesc de "El Clasico"

Informația a apărut cu doar trei zile înaintea celui mai mare derby din fotbal, "El Clasico", care va avea loc în etapa cu numărul 11 din La Liga. 

  • Meciul Real Madrid - Barcelona se joacă sâmbătă, 26 octombrie, de la 22:00, și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații DIGI România. 

Etichete: liverpool , real madrid , barcelona , el clasico , real madrid barcelona , transferuri real madrid , transferuri barcelona , trent alexander-arnold


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac terorist la Ankara: șapte morți, inclusiv cei doi atacatori, și 22 de răniți. Doi miniștri indică PKK drept responsabil

Cel puțin șase oameni au murit, inclusiv doi atacatori, și alți 14 au fost răniți într-un atac terorist care a avut loc miercuri în capitala Turciei, Ankara. Explozii și focuri de armă au fost auzite la fabrica de avioane și drone TUSAȘ, a transmis publicația turcă Hurriyet. Atacul a avut loc în jurul orei 16.00. Atentatul nu a fost revendicat deocamdată, dar ministrul turc al Apărării a indicat Partidul Muncitorilor din Kurdistan drept responsabil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Patronul lui PAOK a luat decizia, după ce Răzvan Lucescu a făcut scandal la derby-ul cu AEK

Interzis pe viață! A intrat pentru prima dată în ringul de box și ce a urmat a provocat revoltă: ”Arestați-l!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Verdictul specialiștilor la cea mai controversată fază din Barcelona - Bayern

A costat 95.000.000 €, dar după 139 de minute jucate vor să scape de el! Prima echipă interesată

Raul Rusescu: ”Lucrurile sunt mult mai grave decât credeam”

U-BT Cluj-Napoca - Hapoel Bank Yahav Ierusalim 81-73. Clujenii obțin a doua victorie consecutivă în EuroCup

Citeşte şi

Exclusiv Vinicius sau Mbappe? Ilie Dumitrescu a răspuns imediat: ”E cel mai bun”

A doborât recordul în Real - Dortmund, iar acum Liverpool vrea să-l transfere: 100.000.000 de euro

PEROZIleana Lazariuc și fiul cel mare, într-un selfie care i-a făcut pe fani să le spună că arată ca frații: "Gene de moldoveni frumoși"

FILM NOWExperiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă