Robin Le Normand / Foto: Profimedia

Oficial Atletico Madrid a făcut primul transfer al verii! Campionul european de 40.000.000€ a semnat

articol scris de Digi Sport
27.07.2024, 13:14
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Atletico Madrid a rezolvat primul transfer al verii și l-a anunțat pe Robin Le Normand (27 de ani).

Fundașul central vine pe Metropolitano, după ce în ultimele 5 sezoane a evoluat pentru prima echipă a celor de la Real Sociedad. 

Atletico Madrid l-a transferat pe Robin Le Normand

Totul a fost oficializat în cursul zilei de sâmbătă, 27 iulie, atunci când Atletico Madrid a postat un mesaj pe rețelele sociale. 

După cum au anunțat madrilenii, Robin Le Normand va ajunge sub comanda lui Diego Simeone în zilele următoare. Stopper-ul se află în continuare în vacanță, după ce a câștigat EURO 2024 alături de Spania. 

”Atletico de Madrid și Real Sociedad au ajuns la un acord pentru transferul lui Robin Le Normand care va fi oficializat în zilele următoare, când jucătorul se va întoarce din vacanța de care se bucură după ce a devenit campion al Europei cu echipa Spaniei”, a fost mesajul postat de Atleti pe Twitter. 

Potrivit celor de la transfermarkt.com, Atletico Madrid a plătit pentru a îl transfera pe Le Normand suma de 34,5 milioane de euro. 

Robin Le Normand / Foto: Profimedia
  • 40 de milioane de euro este cota de piață a lui Robin Le Normand, potrivit transfermarkt.com. 

Antoine Griezmann, ofertat de Los Angeles FC

Deși mai are contract cu formația din capitala Spaniei până în 2026, Antoine Griezmann a primit o ofertă care l-ar putea face să plece de la Atletico Madrid.

Conform francezilor de la L'Equipe, Antoine Griezmann a primit o ofertă cu un salariu ”de nerefuzat” din partea celor de la Los Angeles FC, echipă la care sunt legitimați și Hugo Lloris și Olivier Giroud, foștii săi colegi de la naționala Franței.

Potrivit cotidianului din Hexagon, ”Grizou” ar deveni al doilea cel mai bine plătit jucător din MLS dacă ar accepta oferta respectivă, depășit doar de Lionel Messi.

Lionel Messi are un salariu anual cuprins între 50 şi 60 milioane de dolari pe an, dar beneficiază şi de alte avantaje financiare, precum un procentaj din vânzarea de tricouri ale clubului, precum şi din beneficii din drepturile TV ale campionatului american, deţinute de Apple.

Una dintre pasiunile lui Griezmann este baschetul, iar în Statele Unite ale Americii sportul respectiv este la cel mai înalt nivel. Francezul a fost prezentat și la mai multe meciuri de NBA, iar acest lucru ar putea reprezenta un alt motiv pentru care ar putea da curs ofertei.

  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Antoine Griezmann, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Etichete: atletico madrid , transfer , spania , la liga , real sociedad , euro 2024 , robin le normand


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„M-am săturat. Mă duc peste ei și-i termin”. Soldații ucraineni cuceresc pozițiile rușilor în pădure și iau prizonieri

O înregistrare video de aproape zece minute, filmată „la persoana I”, cu camerele montate pe uniforma soldaților, surprinde o acțiune a soldaților ucraineni din Brigada a 3-a de asalt, care au primit misiunea de a ataca și cuceri pozițiile rușilor într-o pădure situată în zona frontierei dintre regiunile Harkov și Lugansk. Scenele deosebit de dure arată ce înseamnă lupta într-o pădure deasă și cum se coordonează trupele ucrainene, nelăsând zone descoperite sau răniți în urmă. Misiunea a fost încheiată cu succes, ucrainenii reușind să ia chiar și prizonieri ruși.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

Foto Bayern și-a prezentat noul logo și a ajuns ținta ironiilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nicolae Stanciu, la FCSB? Giovanni Becali a dat răspunsul

A venit confirmarea oficială! Ofertă de 250 de milioane de euro

Oficialii Barcelonei, decizie în cazul contractului lui Lewandowski

Și-a anunțat retragerea din tenis pentru a-și întemeia o familie, dar s-a răzgândit: "Voi reveni în 2025!"

Citeşte şi

25.000.000€ pentru Andrei Rațiu

Liverpool, la un pas de primul transfer al iernii. ”Cormoranii” au acceptat să plătească 25.000.000€

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWMillie Bobby Brown, strălucitoare într-o salopetă super scurtă și pantofi cu tocuri înalte, la Comic Con în NYC

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ce-a ajuns Hagi, o catastrofă absolută! Ca om, e o dezamăgire totală" Simbolul fotbalului românesc, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale