Jurgen Klopp / Foto: Profimedia

L-au făcut praf! Jurgen Klopp, jignit după ce a revenit brusc în fotbal și a semnat un nou contract

articol scris de Digi Sport
09.10.2024, 17:57
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

La doar patru luni după ce s-a despărțit de Liverpool, Jurgen Klopp (57 de ani) a semnat un nou contract.

Concret, Klopp a devenit "Global Head of Soccer", la echipe precum RB Leipzig, RB Salzburg și RB New York.

Această funcție îi va da atribuții asupra antrenamentelor, filozofiei de joc și dezvoltării și transferurilor jucătorilor, dar și în pregătirea antrenorilor, anunță clubul, într-o postare pe site-ul oficial al acestora.

Jurgen Klopp, făcut praf de fanii lui Borussia Dortmund după ce a ales să lucreze pentru RB Leipzig

Jurgen Klopp a ajuns la Liverpool după ce s-a făcut remarcat la Borussia Dortmund, echipă pe care a antrenat-o în perioada 2008-2015 și alături de care a câștigat, printre altele, două titluri în Bundesliga.

Neamțul a fost extrem de iubit de către fanii finalistei UCL din acest an, dar se pare că mulți dintre aceștia și-au pierdut respectul față de antrenor, după ce a ales să lucreze pentru rivalii de la RB Leipzig. ”Zidul galben” are foarte mari probleme față de modul în care este condus clubul respectiv.

Foarte mulți suporteri ai Borussiei Dortmund și-au exprimat nemulțumirea în comentarii, iar unii dintre ei chiar l-au jignit pe Jurgen Klopp, după ce managerul a parafat noul contract.

”Mi-am pierdut tot respectul pentru Jurgen Klopp”, ”Ce rușine”, ”Te-ai făcut câine”, ”Ești un nimeni pentru mine acum”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor, conform Daily Mail.

Jurgen Klopp, primul mesaj după ce a semnat cu Red Bull 

"După aproape 25 de ani de antrenorat, sunt încântat să intru într-un proiect ca acesta. Poate că funcția mea s-a schimbat, dar pasiunea pentru fotbal și pentru oamenii care îl fac să se întâmple nu.

Prin faptul că m-am alăturat acestui proiect, vreau să dezvolt, să îmbunătățesc și să sprijin talentul incredibil pe care îl avem la fotbal.

Sunt multe feluri prin care se poate face asta, fie că folosim cunoștințele de elită ale celor de la Redbull, fie că ne inspirăm din alte sporturi sau industrii. Împreună, putem descoperi ce e posibil. 

Văd funcția mea în primul rând ca una de mentor asupra antrenorilor și a celor din managementul cluburilor deținute de Red Bull, dar nu în ultimul rând fac parte dintr-o organizație unică, inovativă și cu planuri de viitor. Așa cum am spus, n-aș putea fi mai entuziasmat", a declarat Klopp. 

Etichete: borussia dortmund , jurgen klopp , rb leipzig


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce s-a întâmplat cu Ancuţa Popoviciu, fosta judecătoare din procesul lui Vlad Pascu în dosarul 2 Mai

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, care a judecat iniţial dosarul accidentului de la 2 Mai provocat de Vlad Pascu, a fost suspendată din funcție pentru trei luni. Decizia a fost luată miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), la solicitarea Inspecției Judiciare, relatează Agerpres.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Gigi Becali e sigur: schimbă în curând numele FCSB-ului! ”Asta va fi denumirea”

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, "un mister care a durat 11 ani"

Dinamo i-a oferit un salariu de 18.000 de euro lui Alex Dobre, apoi l-a lăsat fără cuvinte! Cât va câștiga la Rapid

Dan Șucu s-a întâlnit cu Marius Șumudică și i-a comunicat decizia finală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali are ”informații” despre Louis Munteanu și s-a hotărât: dacă prețul aflat e adevărat, îl transferă la FCSB!

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu a ales primul 11 pentru meciul României cu Cipru. Singurul dubiu

Ion Țiriac, internat în spital

Exclusiv Un nou ”război” pentru marca ”Steaua”: FCSB a primit aprobarea, urmează apelul! Gigi Becali și-a spus planul

Citeşte şi

Explicațiile oferite de Jurgen Klopp, după ce a revenit brusc în fotbal

De-abia a semnat, dar se gândește la altă echipă! Clauza din contractul lui Jurgen Klopp

PEROZAlessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

FILM NOWI-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare interminabile, farmec aparte

Sinucidere din dragoste? Detalii dramatice din ultimele zile de viață ale baschetbalistei de la CSM Târgoviște citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fotbalistul român care a refuzat transferul la Real Madrid: ”Cifrele sunt amețitoare. Eu sunt fan Barcelona” citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Digi World

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”