Jurnalista Jessica Dias, hărțuită în direct / Foto: Instagram @jessicadiassst

Video&Foto Jurnalistă hărțuită în direct! ”Bărbatul era însoțit de fiul său minor”. Ce a pățit agresorul + Decizia radicală a femeii

articol scris de Digi Sport
10.09.2022, 21:35
  • Handbal: PSG - Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Încă un caz de hărțuire în care este implicată o jurnalistă. S-a întâmplat în Brazilia, la meciul dintre Flamengo și Velez Sarsfield, din Copa Libertadores, iar victima a fost Jessica Dias.

În timp ce transmitea în direct pentru ESPN, mai mulți suporteri ai lui Flamengo cântau și săreau în spatele jurnalistei Jessica Dias. Spre finalul intervenției sale, femeia a fost sărutată pe obraz de un bărbat, spre stupefacția tuturor.

Galerie Foto

Jurnalistă hărțuită în direct! ”Bărbatul care a făcut asta era însoțit de fiul său minor”

Potrivit The Sun, fanul a fost arestat sub acuzația de hărțuire sexuală, însă a fost eliberat a doua zi. Justiția din Brazilia a decis că nu mai poate asista la niciun meci de fotbal și nu poate părăsi orașul în care locuiește, fără permisiune specială. În plus, nu are voie să se apropie de Jessica Dias.

  • Incidentul s-a petrecut pe 8 septembrie. Flamengo s-a impus în fața lui Velez, 2-1 (6-1 la general), și s-a calificat în finala Copei Libertadores.

La scurt timp, jurnalista din Brazilia a postat un mesaj pe rețelele sociale prin care explica ceea ce a simțit în momentul în care a fost sărutată de bărbatul respectiv și a anunțat că în următoarele zile nu va mai apărea nicăieri.

`A fost doar un sărut pe obraz`. Nu, nu a fost. Înainte, au înjurat și m-au hărțuit pentru că transmisiunea întârzia prea mult. Am făcut apel la calm și lucrurile s-au liniștit. `Scuzele` au venit cu o mână pe umăr și un sărut. Eram pe cale să intru în direct și am rămas pe poziții.

Încă o încercare de sărut pe umăr. M-am ferit. Ultima dată a venit sărutul pe obraz. Putea fi pe gură, nu s-ar fi schimbat nimic. Am fost hărțuită sexual în timp ce lucram și asta e o infracțiune. Nu voiam să fiu sărutată, nu căutam afecțiune, nu voiam să petrec trei ore la secția de poliție.

Voiam doar să lucrez. Bărbatul care a făcut asta era însoțit de fiul său minor care și-a cerut scuze în numele tatălui său. Băiatul nu este vinovat, nu pedepsiți întreaga familie. Voi lua o pauză de la toate acestea pentru câteva zile. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Jessica Dias, pe contul său de Instagram.

O altă jurnalistă a fost molestată în urmă cu trei luni

Galerie Foto

În urmă cu trei luni, Amy Christophers (35 de ani), reporterul canalului britanic Racing TV, a fost molestată de un spectator în timp ce transmitea în direct de la hipodromul din Beverly.

Christophers le-a luat interviu unor spectatori care păreau amețiți de aburii alcoolului și, după ce s-au distrat preț de câteva secunde împreună, din senin, unul dintre bărbați a lovit-o cu palma peste fund.

Amy Christophers s-a arătat mai mult decât contrariată de ceea ce i s-a întâmplat și a dezvăluit ce discuție a avut cu spectatorul respectiv, după ce camerele TV au fost oprite.

M-am simțit rușinată. A încercat să mă facă de râs în fața oamenilor. După ce camerele au fost oprite, m-am întors și i-am spus: 'Crezi că ceea ce ai făcut este acceptabil?' Nu mă așteptam să merg la lucru și să fiu plesnită de un necunoscut. Nu e OK. M-a făcut să mă simt rău”, a declarat Amy Christophers, potrivit presei din Anglia.

Etichete: jurnalista hartuita , jessica dias , flamengo velez , suporter flamengo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bătaie cu bănci și gaze lacrimogene într-o catedrală din Ucraina, după ce a ieșit de sub autoritatea Patriarhiei Moscovei

Scene violente au avut loc joi la catedrala Sf. Mihail din orașul Cercasî (centrul Ucrainei), după ce lăcașul de cult a fost atacat de susținători ai Patriarhiei Moscovei, scrie presa din Ucraina. Asaltul a avut loc după ce lăcașul de cult, care este una dintre cele mai mari catedrale din Ucraina, a ieșit de sub autoritatea Patriarhiei Moscovei și a trecut la Biserica Ortodoxă a Ucrainei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor

Jigniri repetate! Cum l-au numit elvețienii pe Daniel Pancu, după scenele cum rar se văd din Giulești

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A venit nota de plată: România, sancționată de UEFA!

Exclusiv Giani Kiriță a spus cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo - FCSB

Isco a făcut o dezvăluire dureroasă: ”Nu am mai spus-o niciodată”

Au apărut noi detalii în cazul lui Kylian Mbappe! Fotbalistul care l-ar fi convins să meargă în Suedia

Citeşte şi

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Anthony Martial a semnat

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

PEROZO româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale

FILM NOWNicola Coughlan, Penelope din „Bridgerton”, despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Luke Newton: „Nu e grozav?”

Cutremur: FCSB, Dinamo, Rapid şi CSA Steaua riscă să nu mai primească licența! Nu ar mai juca în Superliga şi Liga 2 citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”