Echipa de start a lui Manchester City în partida cu Slovan Bratislava / Foto: GettyImages

Jucătorul lui Manchester City, arestat într-un club de noapte din Madrid

articol scris de Digi Sport
02.10.2024, 12:41
  • Champions League: Lille - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Girona - Feyenoord, miercuri, 22:00, DGS 2

Matheus Nunes (26 de ani), jucătorul celor de la Manchester City, a fost arestat în urmă cu o lună în Spania.

Potrivit publicației El Mundo, fotbalistul portughez a fost arestat de Poliția Națională din clubul de noapte La Riviera, din Madrid, pe data de 8 septembrie, pentru furtul unui telefon mobil.

Matheus Nunes, arestat într-un club de noapte pentru furtul unui telefon mobil

Nunes a petrecut weekend-ul acela cu prietenii săi în capitala Spaniei, după ce nu a primit convocarea la prima reprezentativă a Portugaliei. 

Un bărbat în vârstă de 58 de ani ar fi încercat să-l fotografieze pe ascuns, iar fotbalistul i-a luat telefonul și a refuzat să i-l mai înapoieze. Bărbatul a chemat poliția, care l-a reținut pe Matheus Nunes pentru câteva ore.

Potrivit sursei menționate, ar mai fi o variantă, cea a martorilor. Ei susțin că bărbatul de 58 de ani se afla în baie clubului, cu telefonul în mână, fără să-i facă poze fotbalistului. Nunes a crezut că este fotografiat și și-a ieșit din minți.

Când au ajuns politiștii, jucătorul "Cetățenilor" s-ar fi opus arestării.

Până în actualul sezon, portughezul era rezervă. Odată cu accidentarea lui Rodri, care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, Nunes a prins deja două meciuri ca integralist, 2-1 cu Watford, în Cupa Ligii Angliei și 4-0 cu Slovan Bratislava, în Liga Campionilor.

Este de așteptat ca Matheus Nunes să joace un rol mai important pentru antrenorul spaniol în acest sezon, însă îi are rivali pe post pe Ilkay Gundogan și Mateo Kovacic, însă și Rico Lewis și John Stones au mai fost folosiți în compartimentul median.

  • Matheus Nunes a bifat 35 de apariții în tricoul lui Manchester City, în care a înscris o singură dată și a oferit 6 pase decisive.

Pep Guardiola, impresionat de Matheus Nunes

Matheus Nunes (26 de ani) a fost transferat în vara anului trecut de Manchester City de la Wolves, în schimbul sumei de 62 de milioane de euro. De la momentul transferului, mijlocașul portughez a bifat 34 de apariții în tricoul ”Cetățenilor”, timp în care a marcat un gol (cel cu Watford) și a pasat decisiv de șase ori.

După calificarea în optimile Cupei Ligii Angliei, Pep Guardiola a vorbit în termeni laudativi despre mijlocașul său, la adresa căruia a folosit cuvinte mari.

”Matheus Nunes are calități speciale pe care foarte puțini le au, este unic! Dacă are spațiu, în tranziție este incredibil. Sunt foarte încântat de el și de faptul că a marcat. În continuare are lucruri de îmbunătățit pentru că nu este ușor să te adaptezi. Sunt foarte încântat”, a declarat Pep Guardiola.

  • 62 de milioane de euro a plătit Manchester City pentru a-l transfera pe Matheus Nunes de la Wolves, în vara anului trecut.

Etichete: madrid , manchester city , matheus nunes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Cu cât se vinde o garsonieră de 8 metri pătrați din București, cu baia pe balcon. „De banii ăștia îmi iau mașină și dorm în ea”

Se vinde garsoniera de 8 metri pătrați din apropiere de centrul Bucureștiului, care a stârnit un adevărat val de reacții printre internauți. Costă 17.000 de euro, are în dotare o canapea extensiblă, o masă și are baia în balcon. Dacă proprietarul va dori să gătească, va fi nevoit să meargă într-o cameră comună de pe palier, acolo unde se pot spăla și rufe.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot

Răzvan Lucescu a analizat rotația jucătorilor de la FCSB, înainte de duelul din Europa League

FRF a făcut anunțul înainte de reunirea ”Tricolorilor”: ”S-au epuizat în 24 de ore”

Exclusiv Reacția lui Andrei Nicolescu, după a fost întrebat dacă Dinamo dorește arbitri străini în SuperLigă

Citeşte şi

Pep Guardiola, impresionat de evoluția lui Gundogan, după victoria din Champions League

Manchester City e egalat-o pe Man. United. Recordul pe care cele două rivale îl împart în Champions League

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

Imagini unice cu Gigi Becali și "călugării FCSB" la Biserica Sf. Dumitru din Salonic. Cum s-a îmbrăcat miliardarul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic! Halep face un meci mare în disputa cu Rodionova și obține prima victorie, după mai bine de doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit