Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța / Foto: Sport Pictures

Gică Popescu a numit ”cel mai antipatic antrenor” pe care l-a avut în carieră: ”Mi-a făcut o chestie foarte urâtă”

articol scris de Digi Sport
25.07.2024, 15:22
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Gică Popescu (56 de ani), actualul președinte al Farului Constanța, a numit ”cel mai antipatic antrenor” pe care l-a avut în perioada în care activa ca jucător. 

Gică Popescu a evoluat în carieră la formații precum Universitatea Craiova, Steaua, PSV Eindhoven, Tottenham, Barcelona, Galatasaray, Lecce, Dinamo și Hannover 96.

Aad de Mos, ”cel mai antipatic antrenor” din cariera lui Gică Popescu: ”Foarte ciudat”

Gică Popescu a spus că Aad de Mos (77 de ani) a fost ”cel mai antipatic” antrenor pe care l-a avut în cariera de fotbalist profesionist. Românul a fost antrenat de olandez la PSV Eindhoven.

(n.r. Cel mai antipatic antrenor din carieră) Aad de Mos. La Eindhoven. Aveam o relație foarte bună cu el, până într-o zi când l-am luat la mine acasă, cu soția lui, să vadă unde locuiesc.

Aveam o casă foarte frumoasă, pe care o cumpărasem. Îl aveam impresar pe Mircea Petescu și mi-a zis: 'Băi, cumpără-ți o casă și din banii pe care îi primești de la club pentru chirie, plătești la bancă. Da?'

Stai cu chirie, cum ar fi, în casa ta, pentru că aveam o sumă de bani pe care clubul mi-o dădea să plătesc chirie și o pierdeam, că închiriam o casă și ți-o dădeam ție. Cei 2.000 de euro sau dolari, ce erau. Îi dai la bancă patru ani de zile și se amortizează o parte din casă. Iar când vinzi casa la plecare, suma pe care o plăteai către chiriaș îți revine ție, pentru că ai stat cu chirie în casa ta. Și aveam o casă frumoasă, cu piscină interioară. Dintr-o dată - a venit la mine că voia să își ia o casă în zonă și să o vadă pe a mea - s-a schimbat imediat.

Se purta urât cu mine. Îmi aduc aminte că eram accidentat și mi-a făcut o chestie foarte urâtă la un moment dat. Fusesem accidentat la inghinal, îmi revenisem și ca să vadă dacă sunt apt de joc pentru a doua zi, l-a chemat pe Stan Valckx, care era fundaș central, robust, a pus mingea între noi și a zis: 'Dați cât puteți în această minge!'.

Venisem după accidentare, puteam să cedez atunci. Și eu dădeam mai... Stan Valckx era un bivol. 'Dă mai tare, dă mai tare (n.r. îi spunea de Mos)!'. Și la un moment dat, dădeam înainte și puneam piciorul, să nu fie șocul foarte puternic.

Deci foarte ciudat, dar nu știu de ce. Nu am avut o relație foarte bună, dar ești jucător profesionist, trebuie să accepți orice decizie a antrenorului, asta făceam și asta am făcut tot timpul”, a spus Gică Popescu, potrivit iamsport.ro.

Etichete: gica popescu , psv eindhoven , aad de mos , cel mai antipatic antrenor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

Live Video&Score Parma - Udinese 2-0, ACUM, Digi Sport 2. Man și Mihăilă, câte un assist!

Foto Joyskim Dawa nu s-a putut abține! A scris trei cuvinte pe internet și i-a dat replica lui Louis Munteanu

Carlo Ancelotti a numit cel mai bun fotbalist din lume

Citeşte şi

Foto După 26 de ani, ”Generația de Aur” are statuie! Gică Hagi a dezvelit monumentul: ”Extraordinar”

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit