Vinicius Junior și Kylian Mbappe / Foto: Profimedia

Exclusiv Vinicius sau Mbappe? Ilie Dumitrescu a răspuns imediat: ”E cel mai bun”

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 20:11
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Vinicius Junior (24 de ani) a fost cel mai bun om de pe teren la meciul Real Madrid - Borussia Dortmund, scor 5-2, din etapa a treia în Champions League

Atacantul brazilian, marele favorit la Balonul de Aur 2024, a reușit un hat-trick în repriza a doua, când echipa sa a făcut o "remontada" istorică în fața formației pe care a bătut-o și sezonul trecut, în marea finală.

Vinicius Junior sau Kylian Mbappe? Ilie Dumitrescu și Gabi Balint l-au ales pe brazilian

Întrebați pe cine ar prefera, dacă ar avea puterea de a alege, în banda stângă a compartimentului ofensiv de la Real Madrid, dintre Vinicius Junior și Kylian Mbappe, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au mers pe mâna sud-americanului.

Eu cred că extremă e Vini Junior, pentru că Mbappe, când a debutat la Monaco, era al doilea atacant, un fel de număr 10. Apoi a jucat și în banda stângă, unde a dat și cel mai bun randament. În momentul de față, pentru mine, cel mai bun atacant stânga este Vinicius (n.r.- dacă ar avea de ales între cei doi)”, a spus Dumitrescu, la emisiunea Fotbal European.

E foarte greu să alegi. E adevărat că Vinicius pare mult mai extremă decât Mbappe. Eu cred că Mbappe poate juca foarte bine și în zonă centrală, deși n-o face încă la Real Madrid. Lumea așteaptă mai mult de la el, pentru că îl consideră cel mai bun jucător din lume.

Mi-ar fi foarte greu să aleg. Vinicius a fost mai constant, pe când Mbappe a avut niște probleme, dar e un jucător cu niște calități extraordinare. Pe Vinicius l-aș alege și eu, pe banda stângă”, a transmis și Balint.

VIDEO Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, despre Vinicius Junior și Kylian Mbappe

Vinicius Junior a anunțat că vrea să rămână la Real Madrid toată viața 

"Ancelotti îmi spune mereu că am mai multe de oferit. Am 24 de ani și vreau să rămân la Real Madrid pentru totdeauna. Vreau să dau totul pentru un club care mi-a oferit atât de multe.

Motivul principal e că am crezut în noi. Asta e casa noastră, plină de fanii noștri, iar în astfel de circumstanțe orice se poate întâmpla.

Lucrurile au fost foarte liniștite în vestiar la 0-2 la pauză. Am ascultat de antrenor și am decis un singur lucru: dacă marcăm primii, putem întoarce meciul încă o dată.

Vreau să le mulțumesc fanilor pentru că au rămas alături de noi, pentru că știm că trebuie să ne îmbunătățim. Țelul nostru e să jucăm ca în a doua repriză meci de meci. 

Mister mereu găsește metoda prin care să facă meciul mai simplu. Am schimbat formația, dar și dinamica în a doua repriză. E competiția noastră și, să n-aveți dubii, vrem să o câștigăm din nou", a declarat Vinicius, după Real - Dortmund.

Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Borussia Dortmund

Galerie Foto

VIDEO Rezumat Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Etichete: real madrid , ilie dumitrescu , vinicius junior , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac terorist la Ankara: șapte morți, inclusiv cei doi atacatori, și 22 de răniți. Doi miniștri indică PKK drept responsabil

Cel puțin șase oameni au murit, inclusiv doi atacatori, și alți 14 au fost răniți într-un atac terorist care a avut loc miercuri în capitala Turciei, Ankara. Explozii și focuri de armă au fost auzite la fabrica de avioane și drone TUSAȘ, a transmis publicația turcă Hurriyet. Atacul a avut loc în jurul orei 16.00. Atentatul nu a fost revendicat deocamdată, dar ministrul turc al Apărării a indicat Partidul Muncitorilor din Kurdistan drept responsabil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Patronul lui PAOK a luat decizia, după ce Răzvan Lucescu a făcut scandal la derby-ul cu AEK

Interzis pe viață! A intrat pentru prima dată în ringul de box și ce a urmat a provocat revoltă: ”Arestați-l!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Lider neașteptat în UEFA Champions League după trei etape: 9 puncte, fără gol primit! Bayern e pe 23 după 1-4 cu Barcelona

A costat 95.000.000 €, dar după 139 de minute jucate vor să scape de el! Prima echipă interesată

Video Manchester City - Sparta Praga 5-0. "Cetățenii" completează podiumul Ligii Campionilor

Citeşte şi

Barcelona îi pregătește o lovitură de proporții lui Real Madrid! Anunțul făcut înainte de "El Clasico"

Nemții nu s-au ferit de cuvinte, după ce Borussia Dortmund a condus cu 2-0 pe "Bernabeu", dar a fost umilită

PEROZIleana Lazariuc și fiul cel mare, într-un selfie care i-a făcut pe fani să le spună că arată ca frații: "Gene de moldoveni frumoși"

FILM NOWExperiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă