Neymar Jr / Foto: GettyImages

Veste proastă pentru Neymar! Întoarcerea sa pe gazon va fi amânată

articol scris de Digi Sport
08.09.2024, 10:46
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Neymar (31 ani) a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a meniscului, în meciul Uruguay - Brazilia 2-0 din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Accidentările i-au dat mari bătăi de cap lui Neymar de-a lungul anilor. Brazilianul a ajuns la aproape 1.000 de zile în care a fost accidentat în cariera sa profesionistă, adică 170 de meciuri.

Neymar a picat testele medicale și întoarcerea sa la Al-Hilal ar putea fi amânată

Informația a fost transmisă pe pagina de X a fizioterapeutului Thamer Alshahrani, care a distribuit videoclipuri cu fostul jucător PSG supus evaluărilor fizice.

Potrivit acestuia, lipsa de stabilitate și încredere a lui Neymar în timpul exercițiilor de salt a fost evidentă, în special în zona genunchiului, care a arătat semne de slăbiciune în timpul aterizărilor.

El a evidențiat că incapacitatea lui Neymar de a trece aceste teste cruciale înseamnă că va avea nevoie de mai mult timp pentru a-și recâștiga puterea deplină înainte de a reveni pe teren.

Neymar se recuperează în prezent de la o ruptură a ligamentului cruciat anterior (LCA) și o leziune a meniscului la piciorul stâng, suferită în timpul unei calificări la Cupa Mondială 2026 împotriva Uruguayului în octombrie 2023, meci pierdut de Brazilia cu 0-2.

Atacantul brazilian în vârstă de 31 de ani a debutat pentru echipa națională în 2010.

  • Neymar este cel mai bun marcator al Braziliei din toate timpurile, cu 79 de goluri și 59 de pase decisive în 128 de meciuri.

Întoarcerea sa pe gazon ar putea fi amânată până în 2025. Regulile impuse de Saudi Pro League permit doar opt jucători străini în fiecare echipă, iar Al-Hilal a ocupat deja aceste locuri în fereastra de mercato.

Lista fotbaliștilor străini incluși în lotul lui Al-Hilal

  • Bono (Maroc)
  • Kalidou Koulibaly (Senegal)
  • Renan Lodi (Brazilia)
  • Joao Cancelo (Portugalia)
  • Ruben Neves (Portugalia)
  • Sergej Milinkovic–Savic (Serbia)
  • Aleksandar Mitrovic (Serbia)
  • Malcom (Brazilia)

Antrenorul Jorge Jesus nu intenționează renunțe la niciunul dintre acești jucători, ceea ce înseamnă că Neymar va trebui să aștepte până când se va vacanta un loc.

Al-Hilal poate primi 7.500.000€, după accidentarea gravă a lui Neymar

Accidentările de tipul celei suferite de Neymar necesită o perioadă de recuperare foarte lungă. Fotbalistul brazilian va sta, aproape sigur, departe de gazon aproximativ un an.

Astfel, Al-Hilal va primi despăgubiri din partea FIFA, care oferă 20.548 de euro pentru fiecare zi în care jucătorul stă pe bară, în urma unei accidentări la echipa națională. Suma maximă poate ajunge la 7.5 milioane de euro, echivalentul unui an de inactivitate, după cum notează Marca.

Suma pe care o primesc cluburile se stabilește în funcție de salariul jucătorului accidentat. Astfel, ținând cont de faptul că remunerația anuală a lui Neymar este de 100 milioane de euro, clubul saudit are șanse mari să primească suma maximă.

Etichete: neymar , al hilal , neymar accidentare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Neymar ”s-a dus în cap”. Cât a ajuns să valoreze, după ce în 2017 a devenit cel mai scump fotbalist din istorie

Reacția lui Messi, după 58 de zile de așteptare. A înscris două goluri în patru minute

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului