Daniel Paraschiv, felicitat de colegii săi de la Oviedo / Foto: Profimedia

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 18:10
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Daniel Paraschiv (25 de ani), numit în 2022 ”cel mai bun atacant român” de Dan Petrescu, a marcat primul său gol pentru Oviedo, în victoria cu Mirandes, scor 4-1, în etapa cu numărul 11 din La Liga 2.

Transferat în vară de la Hermannstadt în schimbul a 700.000 de euro, Paraschiv a spart gheața la a 7-a apariție în tricoul grupării iberice. Ulterior, românul a oferit un interviu în Spania, iar jurnaliștii de la Marca au titrat: ”Încrederea în sine a lui Paraschiv nu are limite”.

  • Un milion de euro este cota de piață a lui Daniel Paraschiv, potrivit Transfermarkt.
  • 88 de minute a adunat în total, în cele 7 meciuri, în tricoul lui Real Oviedo.

Daniel Paraschiv: ”Nu am avut niciodată îndoieli, știu că pot face lucruri mari

Nu am avut niciodată îndoieli, știu că pot face lucruri mari și am încredere în mine. Sunt foarte fericit aici. Este normal ca un atacant să rateze ocazii, trebuie doar să te gândești că următorul șut va intra și asta s-a întâmplat cu Mirandes.

Antrenorul îmi dă instrucțiuni tactice și îmi spune că nu contează câte minute joc, contează ce pot face în acele minute. Mă simt foarte bine la Oviedo. Colegii încearcă să mă integreze și să mă facă să mă simt bine.

Fiecare antrenament este foarte intens și lucrez să fiu la același nivel cu coechipierii mei. Fotbalul spaniol este foarte puternic, foarte agresiv și ritmul este intens. Îmi place foarte mult.

Am avut cinci meciuri foarte bune și sunt foarte fericit pentru primul meu gol aici. Sper că acesta este doar începutul. Avem o echipă foarte bună, acesta este cel mai important lucru. Sunt jucători care pot face diferența în orice moment”, a fost declarația cu care Paraschiv i-a surprins pe spanioli.

Galerie Foto

Marius Lăcătuș: ”Șansele lui Paraschiv de a juca titular nu sunt foarte mari”

Marius Lăcătuș (60 de ani), care în această perioadă se află la Oviedo, formație pentru care a jucat timp de doi ani la începutul anilor `90, consideră că Daniel Paraschiv nu va avea o misiune ușoară în încercarea de a se impune în primul 11 al ibericilor.

Are din păcate ghinionul că atacantul central de la Oviedo este un brazilian Alemao, care anul trecut a marcat multe goluri (n.r.- 8 goluri) și anul acesta a început foarte bine.

Șansele lui Paraschiv de a juca titular nu sunt foarte mari, dar acum depinde de el. Dacă evoluțiile lui vor fi bune și va reuși să marcheze, probabil încet-încet își va găsi locul în primul 11. Va fi destul de greu, pentru că sistemul în care joacă Oviedo este un 4-2-3-1.

M-am întâlnit cu Paraschiv, am vorbit cu el. A zis că se pregătește, că e bine, că totul este ok. Nu este ușor, el a venit de 5-6 luni aici, nu este deloc simplu să se integrezi în cadrul echipei. Nu-i va fi ușor, dar el este un băiat cu capul pe umeri și care își vede interesul”, a spus Marius Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club. 

  • Oviedo este pe locul 4 în La Liga 2, cu 19 puncte, la 7 lungimi în urma liderului Racing Santander.

Etichete: marca , oviedo , gol paraschiv , daniel paraschiv


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Vladimir Putin a fost întrebat direct despre trupele nord-coreene din Rusia. „Ce fac acolo?”. Ce a răspuns

Președintele rus Vladimir Putin a fost întrebat la o conferință de presă care a urmat summitului BRICS de la Kazan, despre prezența trupelor nord-coreene în Rusia, despre care Kievul a spus recent că se îndreaptă către granița cu Ucraina.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

Lamine Yamal a spus cine e idolul său din fotbal și a surprins pe toată lumea

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rangers - FCSB 1-0, ACUM pe DGS 1. Scoțienii deschid scorul pe Ibrox

Video ”Absolut nimic nu-i face!” Golul lui Miculescu nu a fost validat. De ce nu a intervenit VAR-ul

Video Meci ”nebun” pentru PAOK! Echipa lui Răzvan Lucescu era condusă cu 0-2 în minutul 83

Exclusiv Motivul pentru care Vali Crețu s-a emoționat, chiar înainte de Rangers - FCSB

Citeşte şi

Exclusiv Marius Lăcătuș a dat verdictul despre Daniel Paraschiv, după ce atacantul a marcat primul gol în Spania

Nota primită de Daniel Paraschiv, după ce ”a spart gheața” în Spania

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”