Ianis Hagi, la naționala României / Foto: Profimedia

Scoțienii au găsit vinovatul pentru situația în care a ajuns Ianis Hagi

articol scris de Digi Sport
26.08.2024, 11:45
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Ianis Hagi (25 de ani) a revenit în această vară sub comanda lui Phillipe Clement (50 de ani), însă la scurt timp tehnicianul a anunțat că ”Prințul” a fost pus pe lista de transferuri. 

Singura ofertă concertă ar fi cea de la Rapid, însă fotbalistul român ezită să se întoarcă în țara natală și preferă deocamdată să evolueze pentru formația secundă a scoțienilor. 

”Rangers îi poate mulțumi lui Michael Beale”

Ianis Hagi continuă să aștepte ”colacul de salvare”, iar presa din Scoția a vorbit din nou despre situația în care a ajuns. 

Cei de la Rangers News au analizat cazul fotbalistului român și au ajuns la o concluzie: cel vinovat este Michael Beale (43 de ani).

Ianis Hagi și Michael Beale, în timpul unui meci / Foto: Profimedia

În luna decembrie a anului 2022, Ianis Hagi a semnat un angajament valabil cu Rangers până în vara lui 2026, chiar la cererea lui Beale. Totuși, peste doar câteva luni relația dintre cei doi s-a răcit, iar tehnicianul a decis să îl trimită sub formă de împrumut pe român la Rangers, motiv pentru care echipa nu mai poate ”scăpa ușor” de el.

"Rangers îi poate mulțumi lui Michael Beale pentru prelungirea contractului lui Ianis. Fostul manager al lui Rangers i-a oferit un contract pe trei ani în vara anului trecut, înainte să-l trimită împrumut la Alaves", a scris sursa citată.

  • Două milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.com.

Rapid îi oferă lui Ianis Hagi un salariu de 30 de mii de euro lunar

Chiar dacă Ianis Hagi nu și-ar dori să revină în Liga 1, acționarul majoritar face tot ce-i stă în putință să-l convingă pe mijlocașul de 25 de ani, după cum anunță cei de la Spotmedia. 

Conform sursei citate, Dan Șucu i-a pregătit ”Prințului” un salariu uriaș pentru Liga 1: 30 de mii de euro pe lună la care se mai adaugă mai multe bonusuri pentru a ajunge la o remunerație anuală de 500 de mii de euro. 

În acest moment, Ianis Hagi câștigă 1,3 milioane de euro la Rangers, iar șansele ca finanțatorul Rapidului să-l convingă să vină în Giulești sunt destul de mici. 

Dacă Ianis Hagi ar accepta oferta celor de la Rapid, Ianis Hagi ar intra direct în topul celor mai bine plătiți fotbaliști din SuperLiga României. 

Potrivit golazo.ro, Mitriță are un salariu de 50.000 de euro pe stagiune și este în acest moment primul în listă. 

Cum arată topul actual:

  • Alexandru Mitriță (U Craiova) 600.000 euro/an 
  • Vlad Chiricheș (FCSB) 480.000 euro/an
  • Louis Munteanu (CFR) 400.000 euro/an
  • Florin Tănase (FCSB) 350.000 euro/an
  • Darius Olaru (FCSB) 240.000 euro/an

Dacă va semna cu Rapid, Ianis Hagi va evolua din nou în SuperLiga, după o pauză de 5 ani. În 2019, Farul Constanţa l-a vândut pe fiul "Regelui" la Genk, pentru 4,7 milioane de euro.

Etichete: rangers , scotia , ianis hagi , michael beale


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

În față, Gigi Becali îi spunea că e cel mai bun, dar ”pe la spate” abia aștepta să scape de el. Reacția jucătorului

Oficial Nicolae Dică a plecat de la FC Argeș, după doar patru luni

Deși joacă la FCSB, Mihai Popescu a numit atacanții de la Dinamo care l-au inspirat

Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce au văzut că Radu Drăgușin e din nou rezervă

Citeşte şi

Nu mai e cale de întoarcere: Rangers vrea să încheie repede ”telenovela Ianis Hagi”

”Coșmar”. Scandalul cu Ianis Hagi implicat a ajuns până în Portugalia! Cum a fost catalogată pedeapsa primită de român

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

Gică Craioveanu ar fi ținut secretă de mai bine de 5 ani o condamnare la închisoare cu suspendare. Acum s-a aflat totul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fundașul-surpriză din lotul lui Mircea Lucescu pentru partidele cu Kosovo și Lituania înscrie pe bandă rulantă în Polonia citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare