Dennis Man / Foto: Sport Pictures

O nouă echipă în cursa pentru Dennis Man: l-a cerut antrenorul care a fost la un pas să-l înlocuiască pe Klopp

articol scris de Digi Sport
25.06.2024, 17:55
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Dennis Man (25 de ani) este, probabil, cel mai dorit fotbalist român din acest moment. 

Intrat în ultimul an de contract cu cei de la Parma, oficialii italienilor își doresc să îi prelungească contractul, însă alte echipe de top stau la pândă. 

Dennis Man e dorit de Sporting Lisabona 

După ce s-a vorbit de West Ham, Lyon și Borussia Dortmund, o nouă formație importantă ar fi intrat în cursa pentru semnătura lui Dennis Man. 

Astfel, portughezii anunță că Sporting Lisabona l-a trecut pe lista de transferuri pe fotbalistul cu două pase de gol la EURO 2024. 

Cel care l-ar fi cerut pe Dennis Man este chiar antrenorul Ruben Amorim (39 de ani), cel care îl vede pe român înlocuitorul perfect pentru Marcus Edwards. Englezul de 25 de ani e tentat să revină în Premier League, acolo unde ar fi dorit de Tottenham, echipa unde a început fotbalul, dar și de către Crystal Palace. 

  • Pentru Man ar fi un adevărat pas în față. Sporting Lisabona este campioana Portugaliei, iar în sezonul următor va juca în Liga Campionilor. 

Mai mult, Ruben Amorim va rămâne și el pe banca ”verzilor”, după ce negocierile cu Liverpool pentru înlocuirea lui Jurgen Klopp (56 de ani) au picat: ”Cormoranii” l-au preferat pe Arne Slot (45 de ani).

  • 9 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.com. 
  • 25 de selecții pentru România are fotbalistul în vârstă de 25 de ani. 

Parma i-a scăzut prețul lui Dennis Man 

Contractul fotbalistului român expiră în vara anului 2025, iar italienii ar încerca să îl vândă în această vară pentru a nu risca să îl piardă liber, dacă nu vor reuși să îi prelungească angajamentul. 

Chiar dacă se vorbea că formația din Peninsulă n-ar accepta o ofertă mai mică de 18 milioane de euro în schimbul românului, cei de la sportparma.com au anunțat că prețul a scăzut. 

Conform sursei citate, ”Cruciații” ar fi de acord în acest moment să se despartă de Dennis Man în schimbul a 12 milioane de euro. Chiar și așa, Parma ar obține un profit de un milion de euro de pe urma românului pe care în ianuarie 2021 l-a transferat de la FCSB (11 milioane de euro).

Etichete: transfer , portugalia , sporting , dennis man , ruben amorim


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

"Nu mă așteptam!" Ce a făcut Mihaela Cambei cu mașina primită de la Ion Țiriac

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scandal în timpul meciului Rapid - Oțelul: ”Dacă nu ștergi, te bat”. Scene ”incredibile” în Giulești: ”Luați-l pe ăsta”

Foto Victor Angelescu nu s-a mai abținut după ce Rapid a rămas FĂRĂ victorie în Giulești! Reacția lui Dan Șucu

Surprinzător! Ce se întâmplă cu Mazilu, după ce a fost trimis la echipa U21 a lui Brighton! Românul a costat 3.000.000 €

Anunțul lui Marius Șumudică, după Rapid - Oțelul 0-0: ”Sunt ferm convins”

Citeşte şi

O adversară a FCSB-ului din Europa League transferă un atacant de 18.500.000€

Gazzetta dello Sport a descris-o scurt pe Parma lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mama lui l-a făcut să piardă transferul la un gigant al fotbalului. A ajuns la locul 8 din Franța, din sezonul precedent citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”