Jose Mourinho a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Leo Messi și Cristiano Ronaldo / Foto: Getty Images

Jose Mourinho, răspuns interesant când a fost pus să aleagă între Ronaldo și Messi

articol scris de Digi Sport
07.10.2024, 11:28
  • Liga 2: FC Bihor - FCU Craiova, luni, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Jose Mourinho (61 de ani), antrenorul celor de la Fenerbahce, a oferit un răspuns interesant atunci când a fost întrebat despre cel mai bun fotbalist dintre Cristiano Ronaldo (39 de ani), care joacă la Al-Nassr și Lionel Messi (37 de ani), legitimat la Inter Milano.

Mourinho, despre rivalitatea Ronaldo - Messi: ”Au avut și noroc și ghionion”

Tehnicianul portughez, care a lucrat cu ”CR 7” la Real Madrid, perioadă în care a bifat din plin rivalitatea cu FC Barcelona, grupare la care era legitimat argentinianul, nu a putut face diferența dintre cei doi. Ba, chiar a spus că Messi și Ronaldo au avut ghinionul sau șansa pentru că au făcut parte din aceeași generație. 

În plus, ”The Special One” a subliniat că cei doi fotbaliști au ridicat foarte mult ștacheta prin realizările lor profesionale.

”Cred că au și noroc și ghinion pentru că fac parte din aceeași generație. Sunt norocoși pentru că pot concura unul împotriva celuilalt. Se ambiționează unul pe celălalt și asta nu face decât să crească performanța. Dacă ar fi fost doar unul dintre ei, ar fi câștigat 10 Baloane de Aur.

Cei doi au ridicat ștacheta foarte sus”, a spus Mourinho, conform sportbible.com.

Cristiano Ronaldo se pregătește să semneze contractul cu ”ultimul club din cariera sa”

Starul portughez nu ia în calcul să se retragă, cel puțin nu deocamdată, pentru că vrea neapărat să joace pentru Portugalia la Cupa Mondială din 2026, găzduită de Statele Unite ale Americii, Canada și Mexic.

Cristiano Ronaldo vrea să se păstreze în formă pentru Cupa Mondială și consideră că rămânerea la Al-Nassr este soluția ideală pentru finalul carierei sale.

Și Al-Nassr vrea ca Ronaldo să continue la club pentru cel puțin încă un sezon, astfel că prelungirea contractului pare acum doar o chestiune de timp.

ESPN scrie că părțile sunt optimiste că ”Al-Nassr va fi ultimul club din cariera lui Cristiano Ronaldo”.

Cristiano Ronaldo vrea să scrie istorie. Încă o dată

După o carieră întreagă în care a doborât recorduri, Cristiano Ronaldo vrea să-și agațe ghetele în cui după ce mai scrie o filă de istorie.

Concret, dacă va participa la Cupa Mondială de peste doi ani, Cristiano Ronaldo va bifa a șasea ediție a competiției supreme la care joacă. Niciun alt fotbalist nu a mai bifat o asemenea bornă în istorie. Cristiano Ronaldo este deja singurul fotbalist din istorie care înscrie la cinci ediții de Mondial.

Etichete: jose mourinho , cristiano ronaldo , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
ANALIZĂ Cum se vor împărţi voturile Dianei Şoşoacă după eliminarea sa din cursa prezidențială. Ce arată sondajele PSD, AUR şi USR

După ce Curtea Constituţională a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru Cotroceni, a rămas o întrebare-cheie: către ce candidat se vor duce voturile liderului SOS România? Mai ales că electoratul său se ridică la cel puţin 500.000 de votanţi, cifre confirmate la alegerile europarlamentare din iunie. Strategii PSD susţin că George Simion nu va putea transfera voturile Dianei Şoşoacă pentru că electoratele AUR şi SOS România „se detestă profund”, potrivit cercetărilor sociologice. În schimb, sondajele AUR, USR şi PNL arată că George Simion este a doua opţiune pentru electoratul SOS România, susţin surse politice pentru News.ro. În acest scenariu, şansele lui Simion de a prinde finala prezidenţială ar creşte, iar principalul beneficiar ar fi, prin ricoşeu, Ciolacu, după modelul Iliescu-Vadim Tudor din 2000.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Foto Imagini horror! Căpitanul lui Real Madrid riscă finalul carierei, după o accidentare greu de privit

Exclusiv Intrat în ultimul an de contract, Nicolae Stanciu a anunțat la ce echipă din România vrea să joace

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

Exclusiv OUT! Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea la FCSB, deși a semnat acum o lună! Nici Darius Olaru n-a scăpat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Discuția pe care Gigi Becali a avut-o cu soția sa aproape de miezul nopții: ”Vezi, prostiile astea pot să ne coste”

Echipa etapei a 12-a din SuperLigă! Surpriză: penultima clasată are cei mai mulți jucători în primul 11 ideal

100.000.000€ pentru Ousmane Dembele, după ce Luis Enrique l-a exclus din lotul PSG-ului

Video Gigi Becali a dezvăluit de unde a intervenit ”ruptura” de Chipciu. ”M-a dezamăgit, vă spun acum”

Citeşte şi

Foto A intrat pe teren și s-a dus ”glonț” la Lionel Messi. Gestul făcut de vedeta lui Inter Miami

Exclusiv ”Leo Messi sau Cristiano Ronaldo”? Geraldo Alves a ales

PEROZDavid Beckham, la bustul gol, doar cu fes pe cap și un prosop în jurul taliei. Răsfățul de weekend, la sauna scumpă din propria curte

FILM NOWEva Longoria, criză de râs pentru că fiul ei nu se mai lăsa dus de pe covorul roșu. La costum, cu freza făcută, puștiul a fost delicios

I-a transmis un mesaj clar lui Dan Șucu legat de demiterea imediată a lui Șumudică. „Asta trebuie acum la Rapid” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ar fi transferul anului în fotbalul românesc. Gigi Becali, gata să îl aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB: ”Oricând vrea el vine” citeşte ştirea pe ziare.com

Locul unde rușii și ucrainenii fug ca să trăiască în pace, fără război: "Aici nu există conflict între națiuni" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale