Giovanni Becali / Foto: Captură Digi Sport

Giovanni Becali a ”taxat” un fotbalist pe care îl impresariază: ”Se gândește doar la bani”

articol scris de Digi Sport
04.09.2024, 14:30
  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Girona, miercuri, 22:00, DGS 2

Adrian Rus (28 de ani) este jucătorul Pisei din vara anului 2022, de când a fost transferat de la Fehervar FC pentru 1 milion de euro.

Oficialii clubului italian se gândesc să îl cedeze pe fotbalist, după doar doi ani petrecuți la club.

Giovanni Becali, nemulțumit că Adrian Rus se gândește doar la contracte

Giovanni Becali (72 de ani), reprezentant al firmei de impresariat ”Becali Sport”, nu e mulțumit de atitudinea lui Adrian Rus. Cunoscutul agent de jucători și-ar dori ca fotbalistul Pisei să se gândească mai mult la partea sportivă și la evoluțiile din teren, în detrimentul banilor obținuți din contracte.

Mai mult decât atât, Becali a transmis faptul că Pafos dorește să îl achiziționeze pe stoperul român, club pentru care a mai jucat în sezonul 2023 - 2024, sub formă de împrumut.

Adrian Rus se gândește doar la bani. Mai bine s-ar gândi să facă tot posibilul să joace bine, că apoi vin și banii. De exemplu acum vrea să îl transfere Pafos. Pisa vrea 500.000 de euro pe el, dar în schimb ciprioții sunt dispuși să dea doar 350.000 - 400.000 de euro.

I-am spus lui Rus că va avea același contract ca la Pisa. El m-a întrebat ulterior dacă în primul an va câștiga atât, apoi în al doilea an atât și tot așa. El să joace bine și să demonstreze și vor veni și banii.

Despre Rus, Viorel Moldovan nu m-a mai întrebat nimic. Probabil că Rapid s-a orientat către altcineva”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Rus, potrivit Transfermarkt.
  • 17 apariții în Serie B are Adrian Rus pentru Pisa.

Giovanni Becali crede că Marius Marin poate prinde un transfer la o echipă de top

Recent, presa italiană l-a contactat pe impresar pentru un interviu, iar printre altele Becali a vorbit și despre Marius Marin, care speră la promovarea în Serie A, cu Pisa, echipa care l-a împrumutat recent pe Olimpiu Moruțan.

"Este titular constant în naționala României și nu e bătrân. Are doar 26 de ani. Poate ținti spre Serie A cu Pisa sau spre un club de mare calibru. În al doilea caz, ar aduce mulți bani pentru actuala sa echipă.

A făcut un mare salt calitativ, atât fizic, cât și psihic. Acum e mai controlat și nu mai face atâtea faulturi de cartonaș galben, e mult mai echilibrat, chiar și când își atacă adversarul.

Este un alt Marin și eu sper că, datorită contribuției sale, Pisa să promoveze în Serie A, așa cum a făcut-o și Parma în sezonul trecut", a declarat Becali.

Etichete: giovanni becali , pisa , pafos , adrian rus , transfer adrian rus , contract adrian rus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Leonard Doroftei a spus în trei cuvinte totul despre Gică Hagi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Score&Video Manchester City - Inter Milano 0-0 / PSG - Girona 0-0 / Brugge - Dortmund 0-0, ACUM, DGS 1, 2, 3. Programul

Răsturnare spectaculoasă de situație: Adi Petre nu se mai lasă de fotbal! Ce club cunoscut l-a ofertat

Live Video&Score Coventry - Tottenham 0-0 | ACUM pe Digi Sport 4. Radu Drăgușin e titular

Video S-a accidentat în minutul 16 la Coventry - Tottenham și a trebuit schimbat

Citeşte şi

Gata! Verdict final pentru Valentin Mihăilă, după ce medicii de la Parma se temeau de finalul sezonului

Italienii au făcut anunțul despre ”Tricolorul” accidentat la echipa de club

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului