Cristiano Ronaldo / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo a lămurit enigma plecării sale la vestiare în timpul meciului cu Tottenham: ”Nu permit asta!”

articol scris de Digi Sport
17.11.2022, 22:46
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a explicat de ce a părăsit stadionul la meciul amical contra lui Rayo Vallecano din presezon, scor 1-1, atunci când a fost înlocuit la pauză, dar și enigmatica sa plecare la vestiare în timpul meciului cu Tottenham, scor 2-0, în favoarea lui Manchester United.

Cristiano Ronaldo: ”Nu permit ca un antrenor să mă bage în teren doar trei minute!”

Starul portughez a mărturisit că, la acea partidă cu Rayo Vallecano, au fost opt jucători care au părăsit terenul, însă Erik Ten Hag a făcut referire doar la el.

Ronaldo a făcut referire și la partida cu Tottenham, când a refuzat să intre pe teren și a plecat la vestiare. În legătură cu acel moment, starul portughez spune că s-a simțit provocat de către tehnician.

Piers, voi fi sincer cu tine, poate regret cumva că am părăsit stadionul la amicalul cu Rayo Vallecano. Poate sau poate nu, nu știu. Este dificil să spun cu siguranță, dar să spunem că regret. În același timp, m-am simțit provocat de către antrenor. Nu permit ca un antrenor să îmi dea doar trei minute într-un joc. Scuze, nu sunt acel tip de jucător. Sunt conștient de ce pot oferi echipei (n.red. despre meciul cu Tottenham).

Am fost eu și alți opt jucători, dar au vorbit doar despre mine. Toată lumea face asta. Anul trecut, mulți jucători procedau la fel.

La meciul acela, au mai plecat opt jucători, dar au vorbit doar despre oaia neagră, adică despre mine. Am înțeles, mi-am cerut scuze antrenorului, iar acel capitol a fost închis pentru mine. (...).

Bine, nu mă bagi contra lui Manchester City din respect pentru cariera mea, dar vrei să intru trei minute împotriva lui Tottenham. Nu are niciun sens. Cred că a făcut-o intenționat”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo se pregătește moral de nunta cu Georgina

Cristiano Ronaldo și Georgina formează un cuplu de peste cinci ani de zile, iar acum clopotele de nuntă se aud mai tare ca niciodată.

Lusitanul a recunoscut în interviul acordat lui Pierce Morgan că și-ar dori foarte mult să se căsătorească cu fotomodelul sud-american, însă acest lucru nu se va întâmpla curând. 

Nu a motivat această decizie, dar ar putea avea legătură cu situația sa de la Manchester United. Fotbalistul se află în conflict cu conducătorii de pe Old Trafford și mai mult ca sigur va schimba echipa în această iarnă.

Etichete: cristiano ronaldo , tottenham , manchester united , rayo vallecano , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de Denis Drăguș, după ce la meciul anterior fusese scos de pe teren și criticat de antrenor

Oferta e pregătită: 60.000.000€ pentru un fotbalist de la Barcelona

Neașteptat! Un arbitru a recunoscut că a refuzat să îi dea cartonaș galben lui Messi. Ce a primit în schimb

Xabi Alonso a reacționat, după ce a debutat cu victorie în Champions League ca antrenor

Citeşte şi

Ange Postecoglou, categoric după Coventry - Tottenham 1-2, meci în care Radu Drăgușin a fost integralist

Cristiano Ronaldo a dat verdictul despre Lamine Yamal

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi