Florin Andone / Foto: Profimedia

Cordoba a luat decizia! Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Andone

articol scris de Digi Sport
17.08.2024, 15:33
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Florin Andone (31 de ani) este la doar un pas de revenirea la Cordoba, club pentru care a mai evoluat iulie 2014 - iulie 2016. 

După cum a anunțat presa din Spania, gruparea abia promovată în Segunda Division a început negocierile cu agenții românului pentru transfer. 

Florin Andone, la doar un pas de Cordoba

Mai mult, cei de la estadiodeportivo.com anunță ultima decizie luată în cazul mutării lui Florin Andone. Cordoba forțează transferul ”Tricolorului”, după ce unul dintre atacanți e gata să plece. 

Conform sursei citate, Antonio Casas (24 de ani) este foarte aproape de un transfer în Portugalia, iar un loc în atacul formației de pe ”El Arcangel” pare să rămână liber.

Astfel, spaniolii anunță că Florin Andone este favoritul să-i ia locul lui Casas în lotul celor de la Cordoba. 

Galerie Foto

Florin Andone se află în negocieri cu Cordoba CF. Atacantul român și-a arătat deja interesul de a se întoarce la club și, în prezent, nu are echipă”, au notat cei de la Fichajes CCF.

  • După precedentul ”mandat” la Cordoba, Florin Andone a fost achiziționat de Deportivo La Coruna, pentru 5,7 milioane de euro. În 2018, vârful a ajuns la Brighton în schimbul a 6 milioane de euro. Galatasaray, Cadiz, Las Palmas și Eldense sunt celelalte formații din CV-ul lui Andone.

Florin Andone a marcat pentru Atletico Baleares, după o pauză de 10 ani 

Românul a ajuns să se antreneze cu CD Atletico Baleares, formația din divizia a patra din Spania. 

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a mai evoluat pentru formația din Palma de Mallorca în sezonul 2013-2014, iar acum a reușit să își treacă din nou un gol în contul divizionarei a 4-a. 

La ultimul amical jucat de Atletico Baleares, Florin Andone a fost trimis și el pe teren de către antrenorul echipei. Echipa românului a câștigat, scor 6-0, împotriva celor de la CE Campos, iar unul dintre goluri a fost marcat chiar de către el. 

Astfel, după 10 ani, internaționalul român cu 25 de prezențe la prima reprezentativă a marcat din nou pentru Atletico Baleares. 

  • Florin Andone se pregătește de mai bine de o lună cu Baleares, însă deocamdată nu a fost făcut niciun anunț oficial cu privire la transferul său.

Etichete: transfer , spania , segunda division , cordoba , florin andone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Juventus - PSV 1-0 / Young Boys - Aston Villa 0-0, ACUM pe DGS 1 & 2. 6 meciuri în prima zi de Champions League

Exclusiv Gigi Becali s-a convins: ”E un geniu, mă depășește ce face el”

Câte pachete de bilete a vândut FCSB până acum, pentru meciurile din Europa League

Șansa lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Citeşte şi

Oficial Adrien Rabiot a semnat: ”Suntem încântați”

Dorit de Real Madrid, Rodri a spus totul despre viitorul său

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia