Antoine Griezmann / Foto: Getty Images

Antoine Griezmann, OUT de la Atletico Madrid? A primit o ofertă cu un salariu ”de nerefuzat”

articol scris de Digi Sport
27.07.2024, 10:10
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Antoine Griezmann (33 de ani) este unul dintre fotbaliștii emblematici ai celor de la Atletico Madrid.

Francezul s-a întors la gruparea ”rojiblancos” în vara anului 2021, după un împrumut nereușit la Barcelona.

Deși mai are contract cu formația din capitala Spaniei până în 2026, Antoine Griezmann a primit o ofertă care l-ar putea face să plece de la Atletico Madrid.

Antoine Griezmann, ofertat de Los Angeles FC

Conform francezilor de la L'Equipe, Antoine Griezmann a primit o ofertă cu un salariu ”de nerefuzat” din partea celor de la Los Angeles FC, echipă la care sunt legitimați și Hugo Lloris și Olivier Giroud, foștii săi colegi de la naționala Franței.

Potrivit cotidianului din Hexagon, ”Grizou” ar deveni al doilea cel mai bine plătit jucător din MLS dacă ar accepta oferta respectivă, depășit doar de Lionel Messi.

Lionel Messi are un salariu anual cuprins între 50 şi 60 milioane de dolari pe an, dar beneficiază şi de alte avantaje financiare, precum un procentaj din vânzarea de tricouri ale clubului, precum şi din beneficii din drepturile TV ale campionatului american, deţinute de Apple.

Una dintre pasiunile lui Griezmann este baschetul, iar în Statele Unite ale Americii sportul respectiv este la cel mai înalt nivel. Francezul a fost prezentat și la mai multe meciuri de NBA, iar acest lucru ar putea reprezenta un alt motiv pentru care ar putea da curs ofertei.

  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Antoine Griezmann, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Antoine Griezmann, ”săgeți” către Didier Deschamps după eliminarea Franței de la EURO 2024: ”Vestiarul este enervat și este trist”

Atacantului francez nu i-a picat prea bine eliminarea ”Cocoșului Galic” de la Campionatul European. Antoine Griezmann (33 de ani) a acuzat desele schimbări tactice operate de Didier Deschamps, pe parcursul competiției, modificări despre care a lăsat să se înțeleagă ca i-a bulversat pe fotbaliștii ”Les Bleus”.

Vestiarul este enervat și este trist. Este o lovitură în ceafă primită de noi. Spaniolii au fost mai buni. Personal, am început mai prost competiția, dar a fost din ce în ce mai bine pe parcurs.

Şi am fost şi pe banca de rezerve (n.r. la meciurile cu Olanda și Spania).

Eu am încercat să dau totul pentru echipa națională. Au fost multe schimbări tactice, schimbări de poziţie de la un meci la altul, deci a trebuit tot timpul să ne adaptăm.

Că înţeleg sau nu acest nou statut de rezervă, este ceva personal. Dar aceasta este viaţa fotbalistului. Sunt alţii, de exemplu, care nu au jucat niciun minut”, a declarat Antoine Griezmann, la finalul partidei Spania - Franța.

  • În 134 de meciuri jucate pentru ”Les Bleus”, Griezmann a punctat de 44 de ori.

Etichete: atletico madrid , mls , lionel messi , antoine griezmann , los angeles fc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ultimul minut din viața lui Yahya Sinwar. Imagini filmate de o dronă israeliană cu câteva momente înainte de uciderea liderului Hamas

Presa israeliană a publicat joi seara imagini care îl arată pe liderul Hamas, Yahya Sinwar, rănit şi plin de funingine, aşezat pe un scaun într-o reşedinţă în ruine. El aruncă la un moment dat cu un băţ într-o dronă IDF chiar cu câteva momente înainte de a fi ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

Foto Bayern și-a prezentat noul logo și a ajuns ținta ironiilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Helmuth Duckadam a identificat singura problemă a naționalei României: "Nu știe să stea în teren"

Încă o lovitură marca Florentino Perez! Un jucător de clasă mondială, disponibil cu doar 10.000.000€

A murit Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo și Rapid

Ce a scris Rareș Ilie pe internet, la trei zile distanță după ce a înjurat-o pe Steaua în Giulești

Citeşte şi

Ronaldinho a spus 3 fotbaliști peste Leo Messi, când a fost întrebat dacă argentinianul este "GOAT"

Andrei Rațiu poate da lovitura carierei: Diego Simeone îl vrea la Atletico Madrid! Suma uriașă cerută de Rayo Vallecano

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ce-a ajuns Hagi, o catastrofă absolută! Ca om, e o dezamăgire totală" Simbolul fotbalului românesc, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Nosfe a murit acum doi ani. Mădălina, soția rapperului: „Trăiți-vă viețile așa cum oamenii aceia care v-au iubit și-ar fi dorit!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Nosfe a murit acum doi ani. Mădălina, soția rapperului: „Trăiți-vă viețile așa cum oamenii aceia care v-au iubit și-ar fi dorit!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale